O problema cu un cod de la un tutorial ( unde il pozitionez ? ) Tutorialul este cel de crestere a membrilor forumului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat O problema cu un cod de la un tutorial ( unde il pozitionez ? ) Tutorialul este cel de crestere a membrilor forumului

Mesaj Scris de Shocker la data de Mar 13 Iul - 18:10

Normal problema ar trebuii sa stea in alta sectiune dar insa nu este chiar o problema cu un cod defapt nu stiu unde sa pozitionez un cod

Cod:
<!--/Start trafic.ro/-->
<script type="text/javascript">t_rid="metin2andmoreforumcreativ";</script>
<script type="text/javascript" src="http://storage.trafic.ro/js/trafic.js"
></script><noscript><p><a href="http://www.trafic.ro/?rid=metin2andmoreforumcreativ"><img alt="trafic ranking"
 src="http://log.trafic.ro/cgi-bin/pl.dll?rid=metin2andmoreforumcreativ" /></a></p><a href="http://www.trafic.ro">Statistici web</a>
 </noscript>
<!--/End trafic.ro/-->

Este de la site-ul trafic.ro unde este la tutoriale pentru imbunatatirea forumului Fericit

Unde il pot pozitiona ? Nu am priceput nimic de acolo ! Sper ca macar voi sa ma ajutati Fericit

Shocker
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 229
Varsta : 20
Localizare : Everywhere :)
Data de inscriere : 14/06/2010
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.metin2andmore.forumcreativ.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: O problema cu un cod de la un tutorial ( unde il pozitionez ? ) Tutorialul este cel de crestere a membrilor forumului

Mesaj Scris de Zack. la data de Mar 13 Iul - 18:21

in footer, intr-un widget, la descrierea siteului...ai incercat la astea?

Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: O problema cu un cod de la un tutorial ( unde il pozitionez ? ) Tutorialul este cel de crestere a membrilor forumului

Mesaj Scris de Shocker la data de Mar 13 Iul - 18:30

Deoarece eu utilizez versiunea phpBB3 nu pot intra in Template-uri ca sa modific footer-ul si stiu ca nici macar nu este voie .

In widget nu stiu cum sa pun.

La descrierea site-ului voi incerca acum si dupa aceea voi reveni cu un edit.

EDIT : Dupa cum am promis si imi respect promisiunea am revenit cu un edit in care sa mentionez daca am reusit ceva sau nu. Nu cred ca am reusit nimic numai ca inainte aparea bara ca la forum gratuit adica Acasa Portal FAQ Cautare etc. pozitioana alea una dupa alta si acum sunt toate una sub alta ca am pus la descrierea site-ului langa codul de dezactivare click dreapta :-j . Oare de ce ?

Ma puteti ajuta intr-un fel ?


Ultima editare efectuata de catre Shocker in Mar 13 Iul - 18:36, editata de 1 ori (Motiv : Am vrut sa editez . Aveti ceva cu mine ?)

Shocker
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 229
Varsta : 20
Localizare : Everywhere :)
Data de inscriere : 14/06/2010
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.metin2andmore.forumcreativ.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: O problema cu un cod de la un tutorial ( unde il pozitionez ? ) Tutorialul este cel de crestere a membrilor forumului

Mesaj Scris de Zack. la data de Mar 13 Iul - 19:43

daca pui acel cod in PA=> Afisare=> Pagina de start=> Generalitati=> Mesaj pe pagina de start=> Continutul mesajului o sa-ti mearga, uita-te la mine

Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: O problema cu un cod de la un tutorial ( unde il pozitionez ? ) Tutorialul este cel de crestere a membrilor forumului

Mesaj Scris de Shocker la data de Mier 14 Iul - 1:05

Multumesc DarkStar ca mai ajutat cu problema mea . Multumita lui DarkStar am rezolvat problema si puteti inchide topicul si sa-l marcati ca fiind rezolvat .


Shocker
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 229
Varsta : 20
Localizare : Everywhere :)
Data de inscriere : 14/06/2010
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.metin2andmore.forumcreativ.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: O problema cu un cod de la un tutorial ( unde il pozitionez ? ) Tutorialul este cel de crestere a membrilor forumului

Mesaj Scris de Zack. la data de Mier 14 Iul - 1:15

n-ai pentru ce

Zack.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4849
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 24/06/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: O problema cu un cod de la un tutorial ( unde il pozitionez ? ) Tutorialul este cel de crestere a membrilor forumului

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 14 Iul - 2:40

Topic rezolvat => Inchis

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum