Problema Index

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Problema Index

Mesaj Scris de dAN9322 la data de Dum 23 Mai - 13:30

Salut am o problema la indexul forumului. Am pus scriptu cu imaginea de fundal ASTA E SCRIPTUL :
Cod:
</head>
<body bgcolor="#000000">
<p><img height="0" hspace="0" src="gallery_52949_12_214242.png"
width=0 border=0><img style="WIDTH: 1040px; HEIGHT: 783px" height="480" hspace="0"
src="http://img686.imageshack.us/img686/8081/nirvananocopy.png" width=640 border=0></p>

Si vreau sa pun butoanele catre site si forum: am incercat sa le pun dar nu reusesc : imi apar ori sub imaginea de fundal ori deasupra ei ! Tin sa mentiones ca doresc sa pun butoanele undeva la mijlocul paginii adica omul care e cuprins in imaginea din fundal sa stea intre butoane daca ma intelegeti Foarte fericit !

Ce vreau eu este scriptul cu butoanele exact ca in imaginea de mai jos ( ma refere la pozitia lor )

Uitati un exemplu : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
butoanele sa fie peste imaginea de fundal ! Sper ca m-ati inteles !

Sters tag bold

dAN9322
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 20/05/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.nirvana.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Index

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 23 Mai - 13:35

Bold și culorile sunt rezervate pentru moderare așa că vă rog să folosiți culoarea de origine.
Mulțumesc pentru înțelegere!


Urmeaza tutorialul
http://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/cum-se-face-un-index-personalizat-redirectionare-in-alte-doua-pagini-t3611.htm

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Index

Mesaj Scris de dAN9322 la data de Dum 23 Mai - 15:45

Am urmat tutorialul dar tot nu reusesc.

Butoanele imi apar deasupra imaginei de backround eu vreau ca butoanele sa apare peste imaginea de backround .

Am o imagine de backround cu un om eu vreau ca omul sa apara la mijlocul paginii html si sa apara intre butoane adica omul sa aiba in stanga si in dreapta butoanele .

Va rog un script care ma poate ajuta !


P.S. nu-mi incepeti cu "urmeaza tutorialul" pentru ca l-am urmat si nu am reusit nimic !

dAN9322
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 20/05/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.nirvana.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Index

Mesaj Scris de JustSpeedy la data de Dum 23 Mai - 17:27

o sa iti fac eu un index in PS, revin cu edit sau replay.

EDIT:
INLOCUIESTI SI U "LINK PT FORUM" SI "LINK PT SITE"
Cod:
<html>
<head>
<title>KlubZone</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- Save for Web Slices (KlubZone) -->
<center>
<table id="Table_01" width="900" height="675" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
   <tr>
      <td colspan="2">
         <img src="http://img249.imageshack.us/img249/4553/76983944.gif" width="900" height="203" alt=""></td>
   </tr>
   <tr>
      <td>
         <a href="LINK PT FORUM">
            <img src="http://img638.imageshack.us/img638/6831/18890484.gif" width="473" height="137" border="0" alt=""></a></td>
      <td>
         <a href="LINK PT SITE">
            <img src="http://img341.imageshack.us/img341/4135/85978171.gif" width="427" height="137" border="0" alt=""></a></td>
   </tr>
   <tr>
      <td>
         <img src="http://img192.imageshack.us/img192/6729/77498788.gif" width="473" height="335" alt=""></td>
      <td>
         <a href="http://klubzone.speedyforum.com">
            <img src="http://img338.imageshack.us/img338/4208/klubzone.gif" width="427" height="335" border="0" alt=""></a></td>
   </tr>
</table>
</center>
<!-- End Save for Web Slices -->
</body>
</html>

rezolvat?

JustSpeedy
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 166
Varsta : 26
Data de inscriere : 14/03/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://klubzone.forumulmeu.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Index

Mesaj Scris de dAN9322 la data de Dum 23 Mai - 19:35

poti pune te rog fundalul negru la imagini ? :X ti-as fi foarte recunoscator ! daca e punemi doar linkurile cu imaginile cu fundal negru

dAN9322
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 20/05/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.nirvana.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Index

Mesaj Scris de JustSpeedy la data de Dum 23 Mai - 20:13

imediat. revin cu edit.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

IMAGINILE SUNT TRANSPARENTE POTI PUNE CE CULOARE DE FUNDAL VREI TU MODIFICAND URMATORUL COD

Cod:
bgcolor="#000000" - asta e pt negru

JustSpeedy
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 166
Varsta : 26
Data de inscriere : 14/03/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://klubzone.forumulmeu.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Index

Mesaj Scris de dAN9322 la data de Dum 23 Mai - 21:02

am incercat dar nu merge ... incearca si tu
uite asa imi apare

dAN9322
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 20/05/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.nirvana.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Index

Mesaj Scris de JustSpeedy la data de Dum 23 Mai - 21:05

descarca imaginile de mai sus, am pus un link de downlaod...

JustSpeedy
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 166
Varsta : 26
Data de inscriere : 14/03/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://klubzone.forumulmeu.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Index

Mesaj Scris de dAN9322 la data de Lun 24 Mai - 10:48

Ms mi-ai fost de ajutor !

dAN9322
Membru Forumgratuit

Mesaje : 10
Data de inscriere : 20/05/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.nirvana.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Index

Mesaj Scris de Louk la data de Lun 24 Mai - 12:48

Topic rezolvat => Inchis.

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum