Domenii noi disponibile cu ocazia cupei mondiale!
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
12052010
Domenii noi disponibile cu ocazia cupei mondiale!
![]() Buna seara! Datoria uriasei popularitati de care se bucura Cupa Mondiala la Fotbal care va incepe pe data de 11 iunie 2010 in Africa de Sud, Forumgratuit a decis sa multumeasca utilizatorii sai si fanii fotbalului, oferindu-va domenii noi legate de acest sport. Puteti alege unul dintre urmatoarele domenii pentru forumul dumneavoastra sau sa creati un forum nou. Aceasta este lista :
Aceste domenii vor aparea in link-ul forumului dumneavoastra dupa modelul urmator : numele_forumului_dumneavoastra.numele_domeniului_de_fotbal.com Pentru cei care au deja un forum si vor sa schimbe link-ul incluzand unul dintre noile domenii, puteti face acest lucru intrand in Panou de Administrare -> General -> Adresa Internet a forumului -> Alegere in ordine alfabetica (sau: Alegere pe categorie -> Sporturi si pasiuni) . Aceasta optiune este disponibila numai pentru fondatorul forumului! Numai bine, Echipa Forumgratuit |

Luky- Veteran Forumgratuit

- Numarul mesajelor: 3600
Varsta: 23
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 27/12/2007

Domenii noi disponibile cu ocazia cupei mondiale! :: Comentarii
Buna ziua !
As dorii si eu daca se poate un domeniu care sa nu fie inclus in cele de mai sus,as dorii cu numele de Superfly,daca se poate ( .ro .com.org.net-nu conteaza ) pentru forumul meu de FIFA !
Stiu ca cererea facuta de mine nu respecta conditiile pe care le-ati spus dumneavoastra dar imi incerc sansa .
Astept raspuns !
Va multumesc !
As dorii si eu daca se poate un domeniu care sa nu fie inclus in cele de mai sus,as dorii cu numele de Superfly,daca se poate ( .ro .com.org.net-nu conteaza ) pentru forumul meu de FIFA !
Stiu ca cererea facuta de mine nu respecta conditiile pe care le-ati spus dumneavoastra dar imi incerc sansa .
Astept raspuns !
Va multumesc !
Aceste domenii vor aparea in link-ul forumului dumneavoastra dupa modelul urmator :
numele_forumului_dumneavoastra.numele_domeniului_de_fotbal.com
Pentru cei care au deja un forum si vor sa schimbe link-ul incluzand unul dintre noile domenii, puteti face acest lucru intrand in Panou de Administrare -> General -> Adresa Internet a forumului -> Alegere in ordine alfabetica (sau: Alegere pe categorie -> Sporturi si pasiuni) .
Aceasta optiune este disponibila numai pentru fondatorul forumului!
aceste domenii nu se platesc, cand iti faci un forum iti poti pune adresa lui in www.numele-forumului-tau.fifaworld.org
domeniile de mai sus nu se pot cumpara
domeniile de mai sus nu se pot cumpara
Pentru intrebarile legate de acest subiect va rog sa deschideti un topic nou in forumul de suport 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» De ce un topic cand ajunge la pagina 100 se blocheaza si apare altul identic?
» Nu se vede butonul merci
» kalloDesignz
» Cerere semnatura.
» as dorii o tema pentru versiunea punbb
» Cerere Logo
» din: Cum pot face sa fie pozitionat acest tabel fix la fiecare mesaj
» Cum pun edit,quete sus
» Aranjare informatii sub avatar
» Cum schimb numele forumului
» Cum pot face sa fie pozitionat acest tabel fix la fiecare mesaj
» NetOnline
» graph-kawaii