Fara border

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Fara border

Mesaj Scris de ZaLee la data de Sam 8 Mai - 20:12

Va salut!
Am o mica problema... sper sa ma puteti ajuta,
Vreau sa fac un "portal" cu html, la asta ma pricep (dupa parerea mea). problema ar fi urmatoarea:

am folosit urmatorul cod:
Cod:
<table>
 <tr>
 <td width="470" height="20" background="http://i69.servimg.com/u/f69/14/39/82/76/bara10.jpg">
<center>
<a href="#"><img src="http://i69.servimg.com/u/f69/14/39/82/76/home10.png" /></a>
     
<a href="#"><img src="http://i69.servimg.com/u/f69/14/39/82/76/forum10.png" /></a>
     
<a href="#"><img src="http://i69.servimg.com/u/f69/14/39/82/76/chat10.png" /></a>
</center>
</td>
 </tr>
 </table>

dar nu stiu cum sa scot acel border de la imaginea link.
Va rog sa ma ajutati.

ZaLee
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 11
Varsta : 20
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 05/06/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.kings.4rumer.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Fara border

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 8 Mai - 20:20

adauga la fiecare imagine border="0"
Exemplu:
Cod:
<img src="http://i69.servimg.com/u/f69/14/39/82/76/home10.png" border="0"/>

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Fara border

Mesaj Scris de ZaLee la data de Sam 8 Mai - 20:43

multumesc.

s-a rezolvat. puteti sa dati TC.

ZaLee
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 11
Varsta : 20
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 05/06/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.kings.4rumer.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Fara border

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 8 Mai - 20:44

Cu placere A face cu ochiul
Topic rezolvat => Inchis

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum