crearea unei pagini inainte de a fi accesat forumul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat crearea unei pagini inainte de a fi accesat forumul

Mesaj Scris de ArHanGhEl la data de Sam 17 Apr - 16:57

Salutari.. am si eu o problema.. am un forum de la forumgratuit si mi`am personalizat forumul cu o pagina html! acum problema este ca am facut exact cum spune tutorialul acesta ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) si la a doua pagina html.. trebuie pusa redirectionarea spre forum.. am facut`o.. am pus toate ce trebuiau. dar dupa cele 4 secunde care sunt date acolo.. nu imi intra pe forum.. ci se reseteaza din nou pagina html ! a doua.. nu incepe de la inceput cu prima pagina

ArHanGhEl
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 149
Data de inscriere : 20/12/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://forum-ro.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: crearea unei pagini inainte de a fi accesat forumul

Mesaj Scris de nick la data de Sam 17 Apr - 17:14

Nu iti merge ca nu ai pus bine codul de redirectionare
Foloseste acest cod la a 2-a pagina , cea cu "bun venit" Foarte fericit

Cod:
<script type="text/javascript">window.setTimeout("location=('linkul forumului');",6000)</script>

nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: crearea unei pagini inainte de a fi accesat forumul

Mesaj Scris de ArHanGhEl la data de Sam 17 Apr - 22:58

aha... oke multumesc mult! o seara buna

Edit: Puteti da rezolvat! Multumesc foarte mult nick! o zi buna in continuare!

ArHanGhEl
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 149
Data de inscriere : 20/12/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://forum-ro.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: crearea unei pagini inainte de a fi accesat forumul

Mesaj Scris de darkspectre la data de Dum 18 Apr - 10:53

Bold si culorile sunt rezervate pentru moderare așa că vă rog sa folosiți culoarea de origine.

Topic rezolvat=>inchis.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum