Cum pot face ca membrii sa citeasca mesajele trimise de administratori sau moderatori?
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Cum pot face ca membrii sa citeasca mesajele trimise de administratori sau moderatori?
Cum pot face ca un membru sa citeasca mesajul pe care un administrator sau moderator il trimite?

Re: Cum pot face ca membrii sa citeasca mesajele trimise de administratori sau moderatori?
Pai la ce fel de mesaje te referi ?
Re: Cum pot face ca membrii sa citeasca mesajele trimise de administratori sau moderatori?
Numai daca ii torturezi! Glumeam! 
De obligat, nu ai cum! Decat, daca, din propria initiativa vor sa citeasca mesajul respectiv! Pe langa asta, mesajul trebuie sa fie interesant, nu sa ii terorizezi cu mesaje de tot felul!
De obligat, nu ai cum! Decat, daca, din propria initiativa vor sa citeasca mesajul respectiv! Pe langa asta, mesajul trebuie sa fie interesant, nu sa ii terorizezi cu mesaje de tot felul!
nu ...nu sa ii torturez...dar am o problema atunci cand trimit un mesaj la un membru referitor la regulile incalcate de el cum as putea sa il determin sa deschida acel mesaj ...ca un fel de WARNING sa stie ca daca nu il citeste poate sa primeasca ban...nu stiu..poate ma ajutati voi sa imi puteti da o sugestie macar!
Ii spui sa dea un mesaj inapoi,cum ca a citit mesajul si l-a inteles.Daca nu raspunde in X ore==> ban
am facut-o ..timp de raspuns 7 zile...dar degeaba...nu merge nu deschid pm -urile....as fi vrut daca exista ceva care sa tot ii apara ca are un mesaj de la staff....stii ca l-a avertizarile cand ai o versiune noua la un program....poate asa merge....nu stiu dati-mi si voi o sugestie...cu Ban nu merge....isi fac alte si alte accounturi.....
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, va fi inchis si trimis la cos.
Puteti reveni asupra problemei dumneavoastra deschizind un topic nou in sectiunea corecta.
Puteti reveni asupra problemei dumneavoastra deschizind un topic nou in sectiunea corecta.

Zack.- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 4846
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 24/06/2010
Respectarea regulilor:
Subiecte similare» Cum se face un server de triburile !
» Cum pot face meniul si bannerul intr-un chenar?
» cea mai buna idee mai buna ca GDI de a face bani
» In anul 2010 nu se va face reactualizarea anuala a pensiilor de servici conform art. 47 din Legea nr. 223/2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania
» [rezolvat]Cum pot face o tema pentru forum
» Cum pot face meniul si bannerul intr-un chenar?
» cea mai buna idee mai buna ca GDI de a face bani
» In anul 2010 nu se va face reactualizarea anuala a pensiilor de servici conform art. 47 din Legea nr. 223/2007 privind Statutul personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviatia civila din Romania
» [rezolvat]Cum pot face o tema pentru forum
:: Diverse :: Cos de gunoi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de iris la data de Mar 16 Mar 2010, 11:02 am

Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Chenar profil!
» As dori o tema......................
» Cum v-ati ales numele forumului?
» Fontul favorit pentru grafica
» Cum aveti aranjat forumul (index-ul) ?
» Cum pot modifica culoare imaginilor din spatele footeru-lui...
» Cerere BanneR
» cerere mini-banner
» Cerere Avatar
» Felicitari Wisdom!
» FullGame Community
» Top10Metin2
» Rea-zone banner
» Cerere Butoane Topic Inchis / Topic Nou / Topic Inchis
» Cerere banner
» Cerere Minibanner
» Chatbox vizibil vizitatorilor!
» cerere avatar