Cerere img: Mascota
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Cerere img: Mascota
Tipul de imagine: Mascota
Marimea imagini (in pixels): 226 x 141
Cu sau fara animatie: Da
Culoarea de fundal: Negru
Imagine/i link/s: http://d.imagehost.org/0670/untitled_6.jpg
Textul dorit: RT
Link pozitionat in continutul imagini: Fara
Culoare/i font: #FFFFFF si contur #EA5C00
Link-ul forumului dumneavoastra : www.romaniatimisoara.net
Mesaj suplimentar in imagine: Nu doresc mesaj suplimentar
Informatii suplimentare: Vreau sa fac aceasa mascota pentru forumul personal, ce vreau sa faca mascota, vreau sa se uite in stanga apoi dreapta cu capul...apoi de jos sa ridice pancarda in sus si pe pancarda este text-ul RT adica RomaniaTimisoara...mascota sa aiba culoarea #FFFFFF si sa aiba un contur mic #EA5C00. Sper sa se poata, multumesc tare mult, raman dator!
Marimea imagini (in pixels): 226 x 141
Cu sau fara animatie: Da
Culoarea de fundal: Negru
Imagine/i link/s: http://d.imagehost.org/0670/untitled_6.jpg
Textul dorit: RT
Link pozitionat in continutul imagini: Fara
Culoare/i font: #FFFFFF si contur #EA5C00
Link-ul forumului dumneavoastra : www.romaniatimisoara.net
Mesaj suplimentar in imagine: Nu doresc mesaj suplimentar
Informatii suplimentare: Vreau sa fac aceasa mascota pentru forumul personal, ce vreau sa faca mascota, vreau sa se uite in stanga apoi dreapta cu capul...apoi de jos sa ridice pancarda in sus si pe pancarda este text-ul RT adica RomaniaTimisoara...mascota sa aiba culoarea #FFFFFF si sa aiba un contur mic #EA5C00. Sper sa se poata, multumesc tare mult, raman dator!
Ultima editare efectuata de catre RomTimisoara in Joi 08 Apr 2010, 5:53 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Cerere img: Mascota
E cam imposibila animatia pe care o doresti...

- citesc regulamentul si il respect astfel se va reduce numarul de sanctiuni si de cereri respinse;
- am rabdare dupa ce am deschis o cerere de imaginii si nu mai deshid alta sau altele;
- daca cererea mi-a fost rezolvata pe plac, marchez topicul cu iconul "Rezolvat";
- salvez imaginile, pe care le primesc, intr-un cont propriu sau in Pc;
- folosesc tot timpul un limbaj civilizat indiferent de situatie;
- nu moderez alti membri indiferent de situatie;
- daca sunt nervos ascult o melodie->(updated 24.12.2011)
Asta e ceea ce mi-a iesit ... imaginea data de tine e .jpg si trecerea de la culoarea de fundal si culoarea mascotei e foarte aiurea ...

ezlidor, mersi de efortul pe care-l faci, chiar ma mandresc ca ai incercat, inca-o data bravo si multumesc!
Cat despre poze, e frumoasa, dar am niste obiective...de ce nu ai motificat culorile si asa mai departe ce este mai sus...? Adica am spus sa se schimbe culoarea etc...nu se poate, sau?
Cat despre poze, e frumoasa, dar am niste obiective...de ce nu ai motificat culorile si asa mai departe ce este mai sus...? Adica am spus sa se schimbe culoarea etc...nu se poate, sau?
Vizitato- Vizitator
Imi cer scuze ... am uitat de culorri ... m-am luat de animatie si am uitat-o s-o modific la culori.
Inainte sa ma bag sa modific la culori, doresti sa schimbi ceva la animatie ?
Inainte sa ma bag sa modific la culori, doresti sa schimbi ceva la animatie ?
ezlidor mersi inca-o data de bunavointa ta, si chiar vreau sa te felicit!
Pai, daca tot ai zic cam ce mai doresc, sa spun, poate sti si ma poti ajuta...bun, as vrea ca manutza sa nu fie asa aproape de corp, sa fie ceva spatiu intre corp si mana, te rog si la picioare la fel.
Daca se poate sa-i faci fata putin mai aranjata, si sa clipeasca din ochii as fi tare multumit.
Vreau sa spun ca, conturul nu e asa aranjat, adica nu e drept...cred ca sar putea face daca ai adauga un mic contur cum am zis mai sus...sper ca nu am cerut prea multe, multumesc...si apropo, cand am drum spre Botosani, dau o bere
Pai, daca tot ai zic cam ce mai doresc, sa spun, poate sti si ma poti ajuta...bun, as vrea ca manutza sa nu fie asa aproape de corp, sa fie ceva spatiu intre corp si mana, te rog si la picioare la fel.
Daca se poate sa-i faci fata putin mai aranjata, si sa clipeasca din ochii as fi tare multumit.
Vreau sa spun ca, conturul nu e asa aranjat, adica nu e drept...cred ca sar putea face daca ai adauga un mic contur cum am zis mai sus...sper ca nu am cerut prea multe, multumesc...si apropo, cand am drum spre Botosani, dau o bere

Vizitato- Vizitator
Ok! am inteles cererea ta, cred ca am sa refac eu mascota cap coada, daca nu te deranjeaza
... maine dumineata am un examen la facultate, asa ca, imaginea am sa ti-o fac maine pe la 13:00 - 15:00 
Nu ma deranjeaza, vreau sa am doar o mascota si eu la comunitatea pe care o conduc, nu exista nici un deranj, voi astepta, ca doar munca e din inima si nu cu banii. Multumesc de amabilitate domnule ezlidor!
Vizitato- Vizitator

- citesc regulamentul si il respect astfel se va reduce numarul de sanctiuni si de cereri respinse;
- am rabdare dupa ce am deschis o cerere de imaginii si nu mai deshid alta sau altele;
- daca cererea mi-a fost rezolvata pe plac, marchez topicul cu iconul "Rezolvat";
Frumoasa, daca te-ai acomoda la culorile cerute de mine era si mai beton, vreau sa fac o mica observatie, se poate scrie cu caciulite la RomâniaTimișoara? Te rog frumos...
Adica asa: RomâniaTimișoara
Adica asa: RomâniaTimișoara
Vizitato- Vizitator

Mai alba de atat nu pot sa o fac iar conturul nu merge pt ca mana e desprinsa de corp (pt animatie) si daca as pune contur pe corp apoi pe mana ar arata de parca mana nu ar fi din corp...

KomyOmy dar nu trebuie sa-i adaugi conturul mare, adica gros...uitate la mine in profil sa vezi cum e la text, la banner, ceva de genu zic...
De ce nu merge mai alb de atata...asta e un fel de gri
De ce nu merge mai alb de atata...asta e un fel de gri
Vizitato- Vizitator
ezlidor, e interesant, dar vreau sa spun ceva...
Fata, nu are, sa io pictezi, picioarele mi se par prea groase...fata de corp...
Deci, daca ai lucra putin la aspect, ar fi frumos, si vezi ca, cand pica pancarda jos, vine un negru peste piciorul lui, acolo trebuie taiat...
Sau daca nu vrei sa faci din nou asta, incearca sa editezi cea facuta de KomyOmy in culorile pe care le-am cerut...poate tu te pricepi mai bine sau sti cum sa-l editezi.
Multumesc, o duminica placuta sa aveti!
Fata, nu are, sa io pictezi, picioarele mi se par prea groase...fata de corp...
Deci, daca ai lucra putin la aspect, ar fi frumos, si vezi ca, cand pica pancarda jos, vine un negru peste piciorul lui, acolo trebuie taiat...
Sau daca nu vrei sa faci din nou asta, incearca sa editezi cea facuta de KomyOmy in culorile pe care le-am cerut...poate tu te pricepi mai bine sau sti cum sa-l editezi.
Multumesc, o duminica placuta sa aveti!
Vizitato- Vizitator
Mascotadanutz tot ce gasesc eu, gasesc o reclama in acest topic...nimic altceva...
Vizitato- Vizitator
Asta e reclama. Cred ca danutz vrea un rang acolo si le face putina reclama. Vreau sa vad daca ia ban sau nu.
bodo1987
Tu personal, nu faci deosebirea intr-o cerere si alte mascote...oferite de google sau eu mai stiu de ce site...
Rog sanctionarea membrului "Mascotadanutz" prin care a incercat sa faca o reclama care nu ma intereseaza, am incredere in domnul ezlidor si domnul KomyOmy ca ma vor rezolva.
! Tot odata, vreau sa fac membrii care nu ma pot ajuta, aici pe forum, nu pe alte forumuri si asa mai departe, sa se straduiasca sa nu posteze doar pentru un post in plus.
Tu personal, nu faci deosebirea intr-o cerere si alte mascote...oferite de google sau eu mai stiu de ce site...
Rog sanctionarea membrului "Mascotadanutz" prin care a incercat sa faca o reclama care nu ma intereseaza, am incredere in domnul ezlidor si domnul KomyOmy ca ma vor rezolva.
! Tot odata, vreau sa fac membrii care nu ma pot ajuta, aici pe forum, nu pe alte forumuri si asa mai departe, sa se straduiasca sa nu posteze doar pentru un post in plus.
Vizitato- Vizitator
Pentru spaming intentionat, utilizatorul Mascotadanutz a fost banat.
bodo1987, pentru spaming si reclama la forumul dvs. ati primit un warn.
RomTimisoara, am sa prelucrez imaginea mea, o sa dureze putin ...
bodo1987, pentru spaming si reclama la forumul dvs. ati primit un warn.
RomTimisoara, am sa prelucrez imaginea mea, o sa dureze putin ...
ezlidor multumesc ca ati facut curatenie la "copilaria" acestor copii, adica ca i-ati sanctionat!
Cat despre mascota, astept, nu este bai, astept sa vad cu ce ma dati pe spate, cu siguranta veti face treaba buna, multumesc domnule ezlidor de sprijinul la aceasta mascota!
Cat despre mascota, astept, nu este bai, astept sa vad cu ce ma dati pe spate, cu siguranta veti face treaba buna, multumesc domnule ezlidor de sprijinul la aceasta mascota!
Vizitato- Vizitator
Domnule ezlidor, ati uitat cererea, va readuc aminte, sper sa ma rezolvati, multumesc!
Vizitato- Vizitator
O sa incerc si eu sa fac,revin cu un edit
.
Imi pare rau,adr nu ma mai pricep,nu am mai folosit ps de mult timp.
Imi pare rau,adr nu ma mai pricep,nu am mai folosit ps de mult timp.
Ultima editare efectuata de catre WallyOn in Mar 06 Apr 2010, 2:39 pm, editata de 1 ori
ezlidor esti tare omule, bravo...felicitarii! Era si mai tare daca puneai pancarda pe stanga, dar nu este bai, a iesit frumos, sa vad daca revine cu ceva WallyOn daca nu, o voi pune pe a ta, o bere de la mine daca vom avea onoarea sa ne vedem vreodata ezlidor 
Vizitato- Vizitator
Domnule ezlidor apelez la dumneavoastra din nou...am vorbit cu un om de pe yahoo, care se pricepea cat de cat la design si i-am zis daca-mi poate pune aceasta mascota pe banner, el a zis ca nu si sa ma intorc la cel care mi-a facut mascota...acuma vreau sa apelez la dumneavoastra, puteti sa-mi oferitii psd-ul? Sau cel putin, daca fac alta cerere puteti sa-mi pune-ti mascota pe banner-ul din forumul din profil? Astept un raspuns, multumesc!
Vizitato- Vizitator
ezlidor vreau sa te felicit omule, esti tare, tine-o tot asa, chiar mai lasat fara cuvinte cum sti sa le faci, chiar mai ajutat cu acest banner si chiar mio trebuit!
Ezlidor, ai o bere de la mine
Multumesc tare mult, poti inchide, inca-o data, felicitarile mele le ai!
Ezlidor, ai o bere de la mine
Multumesc tare mult, poti inchide, inca-o data, felicitarile mele le ai!
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de Vizitato la data de Lun 15 Mar 2010, 6:42 pm

Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cerere index
» Host Gratis cu domeniu .com
» Casuta de "cautare" personalizata
» Bug FG: Orice cod legat de navbar-footer nu merge!
» Cerere Bennar
» Cerere Butoane ( Meniu de navigare )
» Cerere iconite sau mini-iconite!
» Cod citat/quote
» Chenar profil!
» din: CUM FAC SA NU SE MAI MUTE UN SUBIECT ?
» din: Reclamele din index
» din: Cum fac ca imaginile de la legenda sa apara si la membr
» din: Chatbox vizibil vizitatorilor!
» din: Numarare mesaje topicuri
» din: Nu mai apare forumul in catalogul forumurilor
» Butoanele forumului in romana
» LLg-cstrike, Cu noi totul e mai simplu
» Semnatura