Sistem de WARN + unelte ale moderatorului
:: Diverse :: Sugestii si propuneri :: Arhiva
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Va plac ideeile? Credeti ca puteti face asta?
Sistem de WARN + unelte ale moderatorului
Va sugerez sa inbunatatiti sistemul de warn astfel incat sa fie disponibil pentru toate forumurile.
-Administratorii si moderatorii sa poata da warn prin "+10%", "+20%", "-10%" etc.
-Sa se poata specifica motivul pentru warn-ul dat si sa apara intr-un fel de "log" in Panoul de Administrare
-Sa se poata seta o data de expirare a warn-ului
-Cand warn-ul ajunge la 100% utlizatorul sa poata fi suspendat automat pentru o anumita perioada setata de administrator (ex. 60 zile)
-Sa creati un fel de "Panou al Moderatorului" unde moderatorii si administratorii pot vedea actiunile de moderare de pe forumul respectiv
-Administratorii si moderatorii sa poata da warn prin "+10%", "+20%", "-10%" etc.
-Sa se poata specifica motivul pentru warn-ul dat si sa apara intr-un fel de "log" in Panoul de Administrare
-Sa se poata seta o data de expirare a warn-ului
-Cand warn-ul ajunge la 100% utlizatorul sa poata fi suspendat automat pentru o anumita perioada setata de administrator (ex. 60 zile)
-Sa creati un fel de "Panou al Moderatorului" unde moderatorii si administratorii pot vedea actiunile de moderare de pe forumul respectiv
Vlad-007- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 23
Data de inscriere: 12/09/2009
Respectarea regulilor:
Re: Sistem de WARN + unelte ale moderatorului
1. Adica "-10%"? Aia nu inteleg!
2. Motivul pentru care utilizatorul a primit warn se poate afisa daca atunci cand faci sistemul de warn alegi Imagine+Text!(Tii mouse-ul deasupra imaginii si iti va arata motivul)
3. Cu expirarea automata sunt de acord!
4. Cand ajunge la 100%, ii poti da tu excludere, ii dai disable la cont sau il stergi! Nu cred ca sunt asa de multi useri care ajung foarte repede la 100% si nu ai timp sa dai o optiune mai sus mentionata!
5. PA=>General=>Forum(Securitate)=>Configurarea optiunii Securitate=>Animare si vezi tot ce au facut Administratorii sau persoanele care au permisiuni mai speciale! Nu inteleg motivul pentru care ar trebui sa vada toti(cei cu permisiuni mai speciale), tot ce face altul!
Am votat Nu!
2. Motivul pentru care utilizatorul a primit warn se poate afisa daca atunci cand faci sistemul de warn alegi Imagine+Text!(Tii mouse-ul deasupra imaginii si iti va arata motivul)
3. Cu expirarea automata sunt de acord!
4. Cand ajunge la 100%, ii poti da tu excludere, ii dai disable la cont sau il stergi! Nu cred ca sunt asa de multi useri care ajung foarte repede la 100% si nu ai timp sa dai o optiune mai sus mentionata!
5. PA=>General=>Forum(Securitate)=>Configurarea optiunii Securitate=>Animare si vezi tot ce au facut Administratorii sau persoanele care au permisiuni mai speciale! Nu inteleg motivul pentru care ar trebui sa vada toti(cei cu permisiuni mai speciale), tot ce face altul!
Am votat Nu!
"-10%" El se referea ca daca un membru are 20% warn moderatorul sau administratorul sa ii poata scadea 10% din warn si sa ii ramana 10% din 20% acuma ai inteles ? Am votat DA.
Votez nu! ...
- daca ai citi regulamentul ai stii unde ai gresit, sau mai bine spus: nu ai mai gresi, da voua va e lene sa-l cititi
- pe orice forum se poate face un sistem care sa expire un anumit warn, dar se face manual, dupa placul fiecarui admin/moderator. Pe forumul de suport nu se va putea face asa ceva niciodata
- contacteaza administratorul pentru ati daca mai multe informatii privind warn-urile pe care le ai
- daca ai citi regulamentul ai stii unde ai gresit, sau mai bine spus: nu ai mai gresi, da voua va e lene sa-l cititi
- pe orice forum se poate face un sistem care sa expire un anumit warn, dar se face manual, dupa placul fiecarui admin/moderator. Pe forumul de suport nu se va putea face asa ceva niciodata
- contacteaza administratorul pentru ati daca mai multe informatii privind warn-urile pe care le ai
eu vitez da pentru ca ne usureaza munca adminilor si moderatorilor
mihai55, editeaza-ti mesajul si armenteaza-ti votul ...
1. Doar leneșii pot spune gen Ne ușurează munca..
2. Nu este chiar așa de greu să schimbi niște bare warn ..
3. Am votat nu.
2. Nu este chiar așa de greu să schimbi niște bare warn ..
3. Am votat nu.
In principiu, o organizare automata a activitatii pe forum este benefica, sinceri sa fim acum. Personal, sunt cam plictisit sa fac aproape toate operatiunile manual. Deocamdata ma abtin de la vot, desi, as fi tentat 60% sa votez da. 
Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
Votez da . dar nu e cine stie ce
. sistemul de warn pe un forum de suport nu e misto 
Da sunt de acord cu panoul moderatorului,cu tot sunt de acord.
Aceasta posibilitate exista, folositi cimpul de profil preconfigurat de tip "Bara".
Optiune deja existenta. Inchis si trimis in arhiva.
Optiune deja existenta. Inchis si trimis in arhiva.
:: Diverse :: Sugestii si propuneri :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de Vlad-007 la data de Mar 09 Mar 2010, 2:08 pm

Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Chenar profil!
» As dori o tema......................
» Cum v-ati ales numele forumului?
» Fontul favorit pentru grafica
» Cum aveti aranjat forumul (index-ul) ?
» Cum pot modifica culoare imaginilor din spatele footeru-lui...
» Cerere BanneR
» cerere mini-banner
» Cerere Avatar
» Felicitari Wisdom!
» FullGame Community
» Top10Metin2
» Rea-zone banner
» Cerere Butoane Topic Inchis / Topic Nou / Topic Inchis
» Cerere banner
» Cerere Minibanner
» Chatbox vizibil vizitatorilor!
» cerere avatar