Indemnarea utilizatorilor de catre moderatori sa foloseasca "cautarea" (fara avertizment desigur)
:: Diverse :: Sugestii si propuneri :: Arhiva
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Sunteti de acord ? (CITITI INAINTE DE A VOTA)
Indemnarea utilizatorilor de catre moderatori sa foloseasca "cautarea" (fara avertizment desigur)
Sugestia e una simpla si nu strica, pentru ca de-o vreme nimeni nu prea mai foloseste optiunea de cautare pe forum, se pare ca pentru unii nu mai exista.
Deseori apar subiecte care sau mai discutat si tot asa continua deoarece lumea nu se mai oboseste sa efectueze o cautare banala, deoarece ii lasa pe alti membri sa caute si sa posteze link-urile catre acele subiecte..
Propun ca moderatorii (si asistentii, designerii) sa ii indemne pe membri sa foloseasca optiunea de cautare ca mesaj de moderare, dar fara vre-o sanctiune desigur.
Nu cred ca ar dauna asa ceva la timpul acordat moderatorilor pe acest forum. Mesajul vi-l "compuneti" voi cum doriti, mie imi e indiferent.
Deci?
Edit: Mda, am scris gresit "CITITI" la sondaj
, rog un moderator sa corecteze va rog, caci eu nu am acces la editarea sondajului...
Edit II: Multumesc frumos
Deseori apar subiecte care sau mai discutat si tot asa continua deoarece lumea nu se mai oboseste sa efectueze o cautare banala, deoarece ii lasa pe alti membri sa caute si sa posteze link-urile catre acele subiecte..
Propun ca moderatorii (si asistentii, designerii) sa ii indemne pe membri sa foloseasca optiunea de cautare ca mesaj de moderare, dar fara vre-o sanctiune desigur.
Nu cred ca ar dauna asa ceva la timpul acordat moderatorilor pe acest forum. Mesajul vi-l "compuneti" voi cum doriti, mie imi e indiferent.
Deci?
Edit: Mda, am scris gresit "CITITI" la sondaj
Edit II: Multumesc frumos

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit
Re: Indemnarea utilizatorilor de catre moderatori sa foloseasca "cautarea" (fara avertizment desigur)
Nimeni nimic?

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
Re: Indemnarea utilizatorilor de catre moderatori sa foloseasca "cautarea" (fara avertizment desigur)
Ma bucur ca sunt voturi dar comentarii ??

O idee buna!Asa nu am mai scrie un topic discutat deja,ci am urmarii raspunsul care e acolo,inloc sa incarcam forumul! E si fara sanctiuni!Votez da!
Da, e o idee buna. Personal, pentru ca nu se considera moderare si e conforma cu regulamentul, mai mereu las cate un text in mesaje de genul: "daca foloseati optiunea de cautare, nu mai erati nevoit sa deschideti acest topic.". Nu stiu cat de mare e efectul, insa, e un pas inainte. 

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
Cred ca cel mai bine ar fii ca la inregistrarea unui utilizator pe acest forum, mesajul de "Bun Venit" sa contina si ceva de genul: "Inainte de a deschide un Topic Nou, va rugam sa folositi optiunea de Cautare!" Scrie in regulament, desigur dar nu cred ca macar un sfert din numarul de utilizatori inregistrati a citit vreodata Regulamentul!
Ceea ce zici tu, sLg, este exact lucrul care il fac moderatorii si unii dintre Membrii Forumgratuit!
Un utilizator deschide un topic nou in legatura cu o problema iar alt utilizator ii spune sa foloseasca "Cautare" => Topic deschis degeaba!
Sper ca m-ati inteles ce vroiam sa va explic!
P.S. Nu mai stiu ce am votat!
Ceea ce zici tu, sLg, este exact lucrul care il fac moderatorii si unii dintre Membrii Forumgratuit!
Un utilizator deschide un topic nou in legatura cu o problema iar alt utilizator ii spune sa foloseasca "Cautare" => Topic deschis degeaba!
Sper ca m-ati inteles ce vroiam sa va explic!
P.S. Nu mai stiu ce am votat!
Ori cat de mult ne-am chinuii tot veni utilizatori care sa nu citeasca regulamentul sau sa nu foloseasca modului cautare. Personal votez pentru nu. Avem o munca foarte grea, iar acest lucru ne-ar ingreuna si mai rau.
Sa vorbim de estetica forumului, cred ca arata destul de urat ca toti moderatorii sa adauge in toate mesajele un text care sa ii indemne pe utilizatori la folosirea modulului cautare.
O idee ar fi sa adaugam in semnatura, dar asta vom decide la nivelul intregii echipe!
Sa vorbim de estetica forumului, cred ca arata destul de urat ca toti moderatorii sa adauge in toate mesajele un text care sa ii indemne pe utilizatori la folosirea modulului cautare.
O idee ar fi sa adaugam in semnatura, dar asta vom decide la nivelul intregii echipe!
Cine credeti ca va folosi functia cautare cand ei nu se uita nici macar ca in subforumul in care isi deschid ei topicul mai este unul cu 2-3 randuri mai jos pe aceeasi problema? Au fost zile in care erau deschise si cate 2-3 topicuri de autori diferiti pe tema " Nu-mi pare semnatura", dar fiecare vroia acelasi raspuns in topicul sau.
DAaaa foarte folostiru. am votat DA
ezlidor a scris:Ori cat de mult ne-am chinuii tot veni utilizatori care sa nu citeasca regulamentul sau sa nu foloseasca modului cautare. Personal votez pentru nu. Avem o munca foarte grea, iar acest lucru ne-ar ingreuna si mai rau.
sLg a scris:Nu cred ca ar dauna asa ceva la timpul acordat moderatorilor pe acest forum. Mesajul vi-l "compuneti" voi cum doriti, mie imi e indiferent.
O propozitie in plus acolo e greu?
Daca asa sta situatia, de ce pur si simplu nu se dezactiveaza optiunea pentru membri si gata... ca parca este deja dezactivata doar fara sa fi utilizat panoul in vrun fel...

sLg ... cred ca as propune dezactivarea ei
)))))
Spyrex, editeaza-ti mesajul si adauga mai multe informatii
ezlidor a scris:sLg ... cred ca as propune dezactivarea ei)))))
Sa stii, chiar observ ca nu isi are rostul... in link inutil in plus la meniu..

Nu se pot fuziona acele subiecte? Daca sunt 2-3 deschise ?
Nu Noir ... astfel se amesteca mesajele intre ele si nu mai stii nimic
Aceasta sugestioe este refuzata datorita urmatoarelor motive:
1. Nu este de datoria membrilor din staff sa ii anunte/indemne pe membrii sa foloseasca optiunea de cautare. Acest lucru este mentionat in regulile forumului si tine de datorita fiecarui membru sa faca acest lucru ianinte de a deschide un topic nou.
2. Dupa cum au spus deja si ceilalti colegi, chiar si daca am face acest lucru 90% dintre noi membrii tot nu ar face asta si ar deschide in continuare subiecte pe probleme care au fost deja discutate. Numai membrii care sunt mai de mult pe acest forum respecta aceast lucru insa majoritatea celor care vin pe forum nu se obosesc nici macar sa citeasca regulile si incalca reguli mai importante decat aceea de a deschide un topic nou despre un subiect care s-a mai vorbit.
3. Cum ar arata, daca in fiecare mesaj de moderare pe care l-am face am adauga si un mesaj de genul : "Folositi optiunea de cautare inainte de a deschide un subiect nou pentru a va asigura ca problema dumneavoastra nu a mai fost deja discutata?"
Va spun eu ca nu ar arata frumos. Pe langa faptul ca am repeta cu totii acelasi lucru la nesfarsit, ca o moara stricata, nici macar nu am rezolva nimic cu asta si estetica forumului ar avea de suferit.
Sugestie refuzata => Topic inchis
1. Nu este de datoria membrilor din staff sa ii anunte/indemne pe membrii sa foloseasca optiunea de cautare. Acest lucru este mentionat in regulile forumului si tine de datorita fiecarui membru sa faca acest lucru ianinte de a deschide un topic nou.
2. Dupa cum au spus deja si ceilalti colegi, chiar si daca am face acest lucru 90% dintre noi membrii tot nu ar face asta si ar deschide in continuare subiecte pe probleme care au fost deja discutate. Numai membrii care sunt mai de mult pe acest forum respecta aceast lucru insa majoritatea celor care vin pe forum nu se obosesc nici macar sa citeasca regulile si incalca reguli mai importante decat aceea de a deschide un topic nou despre un subiect care s-a mai vorbit.
3. Cum ar arata, daca in fiecare mesaj de moderare pe care l-am face am adauga si un mesaj de genul : "Folositi optiunea de cautare inainte de a deschide un subiect nou pentru a va asigura ca problema dumneavoastra nu a mai fost deja discutata?"
Va spun eu ca nu ar arata frumos. Pe langa faptul ca am repeta cu totii acelasi lucru la nesfarsit, ca o moara stricata, nici macar nu am rezolva nimic cu asta si estetica forumului ar avea de suferit.
Sugestie refuzata => Topic inchis

Luky- Veteran Forumgratuit

- Numarul mesajelor: 3600
Varsta: 23
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 27/12/2007

Subiecte similare» Fara " Nu" sau " Da"!
» Seminar "Etica in afaceri"
» Servere Fara Codati! Asta ne dorim cu totii!!!!!!
» [CS]Ce trebuie sa facem atunci cand "ingheata"
» "Topic nou" , "Raspunde" & "Inchis"
» Seminar "Etica in afaceri"
» Servere Fara Codati! Asta ne dorim cu totii!!!!!!
» [CS]Ce trebuie sa facem atunci cand "ingheata"
» "Topic nou" , "Raspunde" & "Inchis"
:: Diverse :: Sugestii si propuneri :: Arhiva
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de 

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Design nou in interiorul topicului
» Posibilitatea de a contacta un administrator fara a posta
» Rank-uri roșii "Glossy"
» Problema profil
» vizite in chenar
» Cum fac legenda ca in imagine. !
» Legenda și utilizatorii înregistrați în josul paginii ( phpBB2 )
» Felicitari pentru L!
» Modificare profil, apar 2 butoane
» Bannere si anunturi publicitare pe forumul dvs.
» Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Chenar informatii profil colturi rotunde
» Inaltime module mai mici
» problema membri noi inregistrati.
» Informatii sectiune in tabel phpBB3
» Cum pun poza inaintea unui grup
» [Cerere] Ranguri Urgente
» avatar pe Profil [ nu apare ca sa pot schimba avataru]
» Cum puteti crea un slider elegant (tip acordeon)
» modificare profil nume sus rang jos
» Departare link-uri meniu superior
» cum pun sub forumurile in felul urmator ?
» Cum pun un mini-banner?
» Cerere Rang Forum
» din: Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Cerere tema MineCraft
» graph-kawaii
» Cum fac ca in prima categorie?
» Modificare profil