Cum pot sa pun meniul peste banner ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pot sa pun meniul peste banner ?

Mesaj Scris de stefannn la data de Lun 22 Feb - 19:07

Salut ! Deci as vrea sa stiu ce trebuie sa modific in template ca sa imi pun butoanele de la meniu peste banner (adica mai sus decat unde sunt puse, sau mai la dreapta, e.t.c) .. Imi puteti spune ? Multumesc !

EDIT: Ma scuzati ca am postat aici nu am fost atent vroiam la Probleme P.A...

stefannn
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 193
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 10/10/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://tutoriale-speciale.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa pun meniul peste banner ?

Mesaj Scris de darkspectre la data de Lun 22 Feb - 19:37

Poti folosi direct codul css:
Cod:
.mainmenu{
display: inline;
position: relative;
top: -30px;}
Modifici la top ca sa fortezi meniul sa se duca mai in sus.
(pentru a repozitiona meniul folosesti proprietatile top,bottom,right,left)

Din pacate va ramane un spatiu,asa ca te duci in overall_header_new si inlocuiesti
Cod:
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
               <tr>
                  <td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
               </tr>
            </table>
Cu
Cod:
<table style="margin-bottom: -30px;" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
               <tr>
                  <td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
               </tr>
            </table>
Diferenta dintre cele 2 coduri este ca la al 2-lea este setata o foaie de stil css in interiorul tabelului,mai exact style="margin-bottom: -30px;".Tu trebuie sa modifici acea valoare astfel incat sa scapi de spatiul ramas.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa pun meniul peste banner ?

Mesaj Scris de stefannn la data de Lun 22 Feb - 20:10

topic rezolvat ! multumesc darkspectre

stefannn
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 193
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 10/10/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://tutoriale-speciale.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot sa pun meniul peste banner ?

Mesaj Scris de darkspectre la data de Lun 22 Feb - 20:54

Topic rezolvat=>inchis.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum