Script pentru cautare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Script pentru cautare

Mesaj Scris de stefannn la data de Dum 21 Feb - 21:40

Va rog frumos ajutati-ma cu un script [-o< ! Vreau sa introduc acest cod pentru cautare:

Cod:

<form method="get" action="/search.forum" id="search">
<input type="text" name="keywords" id="s" width="30" value="Cauta tutoriale/resurse..." onfocus="if(this.value=='Cauta tutoriale/resurse...') this.value='';" onblur="if(this.value=='') this.value='Cauta tutoriale/resurse...';"/><input class="button2" value="Cauta" type="submit" /></form>

In aceasta imagine:

Spoiler:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

! Va rog frumos ajutati-ma ca am incercat si nu reusesc... Vreau ca, casuta de cautare sa fie introdusa in imaginea aceea ! Va rog mult ! Multumesc !

stefannn
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 193
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 10/10/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://tutoriale-speciale.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru cautare

Mesaj Scris de stefannn la data de Lun 22 Feb - 19:04

nu stie nimeni ... ?? motanel, darkspecktre, cei care se pricep foarte bine va rog ajutati-ma !

stefannn
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 193
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 10/10/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://tutoriale-speciale.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru cautare

Mesaj Scris de darkspectre la data de Lun 22 Feb - 19:20

Normal ca stiu cum se face,dar nu vad imaginea ta,si nu stiu prea bine ce vrei,deci nu sunt sigur ca stiu ce iti trebuie tie(ma rog sigur ca stiu,totusi lol! )

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru cautare

Mesaj Scris de stefannn la data de Lun 22 Feb - 21:49

hmm...imaginea nu se vede...stai sa vad ce are si revin cat de curand !

stefannn
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 193
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 10/10/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://tutoriale-speciale.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru cautare

Mesaj Scris de stefannn la data de Lun 22 Feb - 22:02

poftim [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

stefannn
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 193
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 10/10/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://tutoriale-speciale.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru cautare

Mesaj Scris de acalyme la data de Lun 22 Feb - 22:13

Eu am facut chestia asta din css si pintr-o comanda foarte simpla

Cod:
div#search {
background-image: url("http://link");
background-repeat: no-repeat;

acalyme
Membru Forumgratuit

Mesaje : 387
Data de inscriere : 12/09/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://dance-univers.the-up.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru cautare

Mesaj Scris de darkspectre la data de Lun 22 Feb - 22:30

Ok,pentru asta voi folosi un tabel:
Cod:
<table width=331px height=80px style="background: url(http://i60.servimg.com/u/f60/13/40/91/61/srchbg10.png) no-repeat center;">
<tr>
<td align=middle style="padding-top: 17px; padding-left: 5px;">

<form method="get" action="/search.forum" id="search">
<input type="text" name="keywords" id="s" style="width: 190px;" value="Cauta tutoriale/resurse..." onfocus="if(this.value=='Cauta tutoriale/resurse...') this.value='';" onblur="if(this.value=='') this.value='Cauta tutoriale/resurse...';"/><input class="button2" value="Cauta" type="submit" /></form>

</td>
</tr>
</table>
Data viitoare sa vii cu o imagine buna,i-am adaugat eu transparenta si am decupat zonele libere.

Scuze,am uitat sa te sanctionez.
2x Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj(folosiți butonul edit).

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru cautare

Mesaj Scris de stefannn la data de Mar 23 Feb - 15:05

mersi darkspectre ! Foarte fericit scuze de dublu post nu eram atent ! TC

stefannn
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 193
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 10/10/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://tutoriale-speciale.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pentru cautare

Mesaj Scris de Ina la data de Dum 15 Ian - 3:46

topic rezolvat

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 44
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum