Scripturi pentru forum

Pagina 3 din 4 Inapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de ZERO la data de Mier 19 Dec - 18:01

Rezumarea primului mesaj :

Codul este urmatorul pentru cautarea cu google, puteti sal bagati unde doriti, ex: portal, anunt pe prima pagina, HTML page, etc...

Cod:
<!-- Search Google -->
<center>
<FORM method=GET action="http://www.google.com/search">
<TABLE bgcolor="#FFFFFF"><tr><td>
<A HREF="http://www.google.com/">
<IMG SRC="http://www.google.com/logos/Logo_40wht.gif" border="0" ALT="Google" align="absmiddle"></A>
<INPUT TYPE=text name=q size=31 maxlength=255 value="">
<INPUT TYPE=hidden name=hl value="en">
<INPUT type=submit name=btnG VALUE="Google Search">
</td></tr></TABLE>
</FORM>
</center>
<!-- Search Google -->

ZERO
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 60
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 19/12/2007
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://cstrike.one-forum.net

Sus In jos


Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de TheIonut la data de Sam 25 Iul - 20:52

Scripturi de jocuri pentru forum:

Uphill Rush2

Cod:
<object width="550" height="400"><param name="movie" value="http://www8.agame.com/games/flash/u/uphill_rush_2/uphill_rush_2.swf"></param><embed src="http://www8.agame.com/games/flash/u/uphill_rush_2/uphill_rush_2.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="550" height="400"></embed></object>

Uphill Rush

Cod:
<object width="550" height="420"><param name="movie" value="http://www8.agame.com/games/flash/u/uphill_rush/uphill_rush_zapjuegos_com.swf"></param><embed src="http://www8.agame.com/games/flash/u/uphill_rush/uphill_rush_zapjuegos_com.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="550" height="420"></embed></object>

Max Adrenalin

Cod:
<object width="700" height="540"><param name="movie" value="http://www8.agame.com/mirror/flash/m/maxadrenalin/maxadrenalin.swf"></param><embed src="http://www8.agame.com/mirror/flash/m/maxadrenalin/maxadrenalin.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="700" height="540"></embed></object>

TheIonut
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 58
Varsta : 20
Data de inscriere : 22/07/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.alive-team.tk

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de sergyu2410 la data de Sam 1 Aug - 18:29

Script pentru joc pe forum:

Snake:
Cod:
<EMBED src="http://www.neave.com/games/snake/snake.swf" menu="false" quality="high" WIDTH=300 HEIGHT=200 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/"> <BR>Game provided by: <A HREF="http://www.spacepimping.com/games/">SaMp Zone</A><a href="http://www.spacepimping.com/" target="_blank"><img src="http://www.sampzone.forumz.ro./support.gif" alt="SaMp Zone" style="position:absolute; left:0px; top: 0px;" border="0"></a>

sergyu2410
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 78
Varsta : 23
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 13/06/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://penumbraclan157.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 10 Aug - 11:12

Java IRC CHAT
Privire de ansamblu



Cod:
<body style="background-attachment: fixed; background-repeat: no-repeat;" background="http://i32.tinypic.com/261ly6g.jpg">
<center><embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/"
src="mms://86.35.14.20/radiozu" name="MediaP8layer1" uimode="mini"
url="mms://86.35.14.20/radiozu" autostart="1" animationatstart="false"
transparentatstart="true" showcontrols="1" showtracker="0"
showstatusbar="0" volume="0.5" height="25"
width="300"></embed></center>
<center>
<title> MotanelTutorials Chat </title> <body topmargin="0" leftmargin="2" bgcolor="000000"> <center> <applet codebase=http://chatro.ro/chat  code=IRCApplet.class archive="irc.jar,pixx.jar" width=80% height=80%> <param name="CABINETS" value="irc.cab,securedirc.cab,pixx.cab"> <param name="plugin1" value="config.Config">  <param name="nick" value="Guest?????"> <param name="alternatenick" value="Guest?????"> <param name="name" value="motanel"> <param name="host" value="bucharest.ro.eu.undernet.org"> <param name="alternateserver1" value="eu.undernet.org"> <param name="gui" value="pixx">  <param name="quitmessage" value="Ciao tuturor nu uitati sa vizitati 4,1 WwW.MotanelTutorials.Forumz.Ro  !"> <param name="command1" value="/join #motanel">  <param name="style:bitmapsmileys" value="true"> <param name="command5" value="/mode sdas +xwi"> <param name="style:smiley1" value=":) emo/zambet.gif"> <param name="style:smiley2" value="(U) emo/umbrela.gif"> <param name="style:smiley3" value=":( emo/trist.gif"> <param name="style:smiley4" value=":h emo/smeker.gif"> <param name="style:smiley5" value=":s emo/secretos.gif"> <param name="style:smiley6" value=":$ emo/rusinos.gif"> <param name="style:smiley7" value=":d emo/ranjet.gif"> <param name="style:smiley8" value=":u emo/ranit.gif"> <param name="style:smiley9" value="}{ emo/pupic.gif"> <param name="style:smiley10" value=":(( emo/plans.gif"> <param name="style:smiley11" value=";) emo/ochi.gif"> <param name="style:smiley12" value=":p emo/limba.gif"> <param name="style:smiley13" value=";l emo/inima.gif"> <param name="style:smiley14" value=":@ emo/furios.gif"> <param name="style:smiley15" value="(P) emo/foto.gif"> <param name="style:smiley16" value="(F) emo/floare.gif"> <param name="style:smiley17" value=";e emo/email.gif"> <param name="style:smiley18" value=";y emo/da.gif"> <param name="style:smiley19" value=";n emo/nu.gif"> <param name="style:smiley20" value=";c emo/cafea.gif"> <param name="style:smiley21" value=":o emo/mirat.gif"> <param name="style:smiley22" value="(R) emo/ploaie.gif"> <param name="style:smiley23" value=":k emo/pupic.gif"> <param name="style:smiley24" value=";u emo/da.gif"> <param name="style:smiley25" value=":P emo/limba.gif"> <param name="style:smiley26" value=":D emo/ranjet.gif"> <param name="style:smiley27" value=":y emo/da.gif"> <param name="style:smiley28" value=":n emo/nu.gif"> <param name="style:smiley29" value=")D( emo/imbratisare.gif"> <param name="style:backgroundimage" value="true"> <param name="style:backgroundimage1" value="background.jpg"> <param name="style:sourcefontrule1" value="all all Georgia 14">        <param name="authorizedleavelist" value="all-#magic">    <param name="fingerreply" value="Love User Java">     <param name="pixx:configurepopup" value="true">    <param name="pixx:popupmenustring1" value="Cine e">    <param name="pixx:popupmenustring2" value="Privat">    <param name="pixx:popupmenustring3" value="Da afara">    <param name="pixx:popupmenustring4" value="Baneaza">    <param name="pixx:popupmenustring5" value="Baneaza si Da afara">    <param name="pixx:popupmenustring6" value="--">    <param name="pixx:popupmenustring7" value="Reintra in camera">    <param name="pixx:popupmenustring8" value="Sarut">    <param name="pixx:popupmenustring9" value="Ignora">    <param name="pixx:popupmenustring10" value="Un-Ignora">    <param name="pixx:popupmenustring11" value="--">    <param name="pixx:popupmenustring12" value="Op">    <param name="pixx:popupmenustring13" value="De-Op">    <param name="pixx:popupmenustring14" value="Voce">    <param name="pixx:popupmenustring15" value="De-Voce">    <param name="pixx:popupmenustring16" value="--">    <param name="pixx:popupmenustring17" value="Ping">    <param name="pixx:popupmenustring21" value="--">    <param name="pixx:popupmenucommand1_1" value="/Whois %1">    <param name="pixx:popupmenucommand2_1" value="/Query %1">    <param name="pixx:popupmenucommand3_1" value="/kick %2 %1 Java User - Reintra">    <param name="pixx:popupmenucommand4_1" value="/mode %2 -o %1">    <param name="pixx:popupmenucommand4_2" value="/mode %2 +b %1">    <param name="pixx:popupmenucommand5_1" value="/mode %2 -o %1">    <param name="pixx:popupmenucommand5_2" value="/mode %2 +b %1">    <param name="pixx:popupmenucommand5_3" value="/kick %2 %1 Java User - Rentra">    <param name="pixx:popupmenucommand7_1" value="/hop">    <param name="pixx:popupmenucommand8_1" value="/me ii da lui %1 un pupic!">    <param name="pixx:popupmenucommand9_1" value="/ignore %1">    <param name="pixx:popupmenucommand9_2" value="/me a ignorat pe [ %1 ]">    <param name="pixx:popupmenucommand10_1" value="/unignore %1">    <param name="pixx:popupmenucommand10_2" value="/me a scos de la ignor pe [ %1 ] ">    <param name="pixx:popupmenucommand12_1" value="/mode %2 +o %1">    <param name="pixx:popupmenucommand13_1" value="/mode %2 -o %1">    <param name="pixx:popupmenucommand14_1" value="/mode %2 +v %1">    <param name="pixx:popupmenucommand15_1" value="/mode %2 -v %1">    <param name="pixx:popupmenucommand17_1" value="/CTCP PING %1">    <param name="pixx:popupmenucommand18_1" value="/CTCP VERSION %1">    <param name="pixx:popupmenucommand19_1" value="/CTCP TIME %1">    <param name="pixx:popupmenucommand20_1" value="/CTCP FINGER %1">    <param name="pixx:popupmenucommand22_1" value="/DCC SEND %1">    <param name="pixx:popupmenucommand23_1" value="/DCC CHAT %1"> <param name="pixx:color0" value="FFFFFF"> <param name="pixx:color1" value="FFFFFF"> <param name="pixx:color2" value="FFFFFF"> <param name="pixx:color3" value="FFFFFF"> <param name="pixx:color4" value="FFFFFF"> <param name="pixx:color5" value="0080C0"> <param name="pixx:color6" value="000000"> <param name="pixx:color7" value="000000"> <param name="pixx:color8" value="CC3300"> <param name="pixx:color9" value="000000"> <param name="pixx:color10" value="000000"> <param name="pixx:color11" value="CC3300"> <param name="pixx:color12" value="000000"> <param name="pixx:color13" value="000000"> <param name="pixx:color14" value="000000"> <param name="pixx:color15" value="000000"> <param name="pixx:timestamp" value="true"> <param name="pixx:highlight" value="true"> <param name="pixx:highlightnick" value="true"> <param name="pixx:highlightcolor" value="9"> <param name="pixx:showchanlist" value="false"> <param name="pixx:showhelp" value="false"> <param name="pixx:showabout" value="false"> <param name="pixx:showstatus" value="true"> <param name="pixx:nickfield" value="true"> <param name="pixx:styleselector" value="false"> <param name="pixx:setfontonstyle" value="false">  </applet> </center></body> </html>

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de sergyu2410 la data de Lun 10 Aug - 21:30

1.Creare meniu ca in imagine:


Cod:
Cod:

<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=3_1249928118_14343_283_0_150_251_9_67" type="text/javascript"></script>

2.Creare meniu ca in imagine:




Cod:
Cod:
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=3_1249929188_11338_283_0_146_287_9_67" type="text/javascript"></script>;

sergyu2410
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 78
Varsta : 23
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 13/06/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://penumbraclan157.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de StefanN la data de Mar 25 Aug - 19:44

Script anti-click dreapta !

Cod:
<script type="text/javascript">
function refresh()
  {
  document.location.reload();
                return false;
  }
document.oncontextmenu = refresh;
</script>

Acest scest script daca dai click dreapta pe forum se da refresh si tot asa Fericit

StefanN
Membru activ

masculin

Mesaje : 457
Varsta : 23
Localizare : iasi
Data de inscriere : 20/05/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://forum.expertcs.info

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 31 Aug - 9:33

La mine a mers cu colajul pe colt !

Cod:
<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">

un cod anti selectare text merge doarpe firefox si google chrome !

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de shining la data de Lun 31 Aug - 14:18

un script pentru radio kiss fm cu doua fete care danseaza deasupra playerului

Cod:
<body bgcolor=gray><a><center><img src=http://i34.tinypic.com/2h3you8.gif alt= /><img src=http://i34.tinypic.com/2w4wq4g.gif alt= /></center><script type="text/javascript" src="http://www.kissfm.ro/js/swfobject.js"></script><script type="text/javascript" src="http://www.kissfm.ro/js/kissfm_widget_embed_live.js"></script><script type="text/javascript">show_player();</script></body>

puteti schimba imaginile fetelor sau chiar sa renuntati la ele.. eu am pus culoarea de fundal gray, dar o puteti modifica dupa plac..
este setat sa se deschida intr-o noua fereastra/tab, ceea ce e ok pentru ca poate fi ascultat chiar daca userul navigheaza pe forum sau da logout..

previzualizare

shining
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 138
Varsta : 32
Localizare : Azuga
Data de inscriere : 08/08/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://scoalaphotoshop.bforum.biz

Sus In jos

script pentru meniu Drop Down

Mesaj Scris de shining la data de Sam 19 Sept - 4:03

Cod:
<form
method="post" name="nameform"> <font color="#9933CC"
size="2" face="Times New Roman"><select name="meniu"
size="1" style="BACKGROUND: #cc99ff; BORDER-BOTTOM: outset; BORDER-LEFT:
outset; BORDER-RIGHT: outset; BORDER-TOP: outset; COLOR: #0066FF; FONT-FAMILY:
Times New Roman; FONT-SIZE: 12px"> <option selected value="http://help.forumgratuit.ro/">Portal</option>
<option value="http://help.forumgratuit.ro/forum.htm">Forum</option>
<option value="http://help.forumgratuit.ro/faq.htm">FAQ</option>
</select> <input type="button" value="Go" onclick="location
= document.nameform.meniu.options [document.nameform.meniu.selectedIndex].value;"
style="BACKGROUND: #cc99ff; COLOR: #0066FF; FONT-FAMILY: Times New Roman;
FONT-SIZE: 12px"> </form>

merge perfect daca doriti un meniu intr-o pagina html.. eu am folosit pentru acest exemplu linkuri de pe acest forum de suport, asa ca va trebui sa le schimbati dupa cum aveti nevoie..

shining
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 138
Varsta : 32
Localizare : Azuga
Data de inscriere : 08/08/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://scoalaphotoshop.bforum.biz

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de DuHuLeTz la data de Sam 19 Sept - 21:48

Cod:
<title>Nume Titlu</title></head><body><center><h2>Nume</h2></center>


<center><h2><a href="LINK"><blink>Nume</blink></a></h2></center>



<center><h2>Nume</h2></center>
<hr width="50%" align="center" color="#ff0000">
<hr width="50%" align="center" color="#ff0000">
<table width="500" align="center" border="1" bordercolor="#000000" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tbody><tr valign="middle" align="center" bgcolor="#000000">
<td heigth="50" width="200"><b><font color="#ffffff">Nume</font></b></td>
<td heigth="50" width="200"><b><font color="#ffffff">Nume</font></b></td>
<td heigth="50" width="100"><b><font color="#ffffff">Nume</font></b></td>
<tr valign="middle">
<td heigth="20" width="100" align="center">1</td>
<td heigth="20" width="200">Nume</td>
<td heigth="20" width="200">Nume</td>
</tr>
<tr valign="middle">
<td heigth="20" width="100" align="center">2</td>
<td heigth="20" width="200">Nume</td>
<td heigth="20" width="200">Nume</td>
</tr>
<tr valign="middle">
<td heigth="20" width="100" align="center">3</td>
<td heigth="20" width="200">Nume</td>
<td heigth="20" width="200">19/10/2009</td>
</tr>
<centre>CopyRight © +gf.DuHuLeTz 2009</center>

Il puneti in Pa=>Module=>HTML=>Administrare pagini HTML

Este primul meu script Foarte fericit

DuHuLeTz
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 275
Data de inscriere : 05/08/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.algozone.forumz.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 20 Oct - 12:30

Ce debandada si pe aici !
Nimeni nu mai arunca la gunoi postarile ce nu contin coduri?

So, un cod HTML, ce "produce" un cutremur pe desk-ul tau, daca ai IE :

Cod:
<meta http-equiv="Content-Language" content="en-us">
<SCRIPT language=JavaScript>
<!-- Begin
function shake(n) {
if (parent.moveBy) {
for (i = 10; i > 0; i--) {
for (j = n; j > 0; j--) {

parent.moveBy(-i,0);
parent.moveBy(0,-i);
parent.moveBy(-i,0);
parent.moveBy(0,i);
parent.moveBy(i,0);
parent.moveBy(0,-i);
parent.moveBy(-i,0);
parent.moveBy(0,i);
parent.moveBy(i,0);
parent.moveBy(0,-i);
parent.moveBy(-i,0);
parent.moveBy(0,-i);
parent.moveBy(i,0);
parent.moveBy(0,i);
parent.moveBy(i,0);
parent.moveBy(0,i);
        }
      }
  }


}
//  End -->

<!--
shake(1);
//-->
 </SCRIPT>

<font face="Tahoma"><a target="_blank" href="http://www.htmlfreecodes.com/"><span style="font-size: 8pt; text-decoration: none"><b>VREI ȘI TU UN "ZDRĂNGĂNICI"?&nbsp; &nbsp; &nbsp;APASĂ AICI!</b></span></a></font>

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de pOd la data de Mar 22 Dec - 21:23

Shocked

pOd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 89
Data de inscriere : 23/02/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Wasteland la data de Mar 23 Feb - 8:51

@dZ#mYreL a scris:
@Alexel a scris:Am vazut ca multi nu stiti sa faceti tabele pentru o lista de servere de cs sau alt joc...

Urmariti acest cod...

Cod:

<b><center><br><br><table border="2">
<tr>
<th>&nbsp;&nbsp;Nr&nbsp;&nbsp;</th>
<th>&nbsp;&nbsp;Adresa&nbsp;&nbsp;</th>
<th>&nbsp;&nbsp;Port&nbsp;&nbsp;</th>
<th>&nbsp;&nbsp;Mod&nbsp;&nbsp;</th>
<th>&nbsp;&nbsp;Players&nbsp;&nbsp;</th>
<th>&nbsp;&nbsp;Tara&nbsp;&nbsp;</th>

</tr>
<tr>
<td>1.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>

</tr>
<tr>
<td>2.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>
<tr>
<td>3.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>
<tr>
<td>4.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>
<tr>
<td>5.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>
<tr>
<td>6.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>
<tr>
<td>7.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>
<tr>
<td>8.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>
<tr>
<td>9.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>
<tr>
<td>10.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>

<tr>
<td>11.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>

<tr>
<td>12.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>

<tr>
<td>13.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>

<tr>
<td>14.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>

<tr>
<td>15.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>

<tr>
<td>16.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>

<tr>
<td>17.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>

<tr>
<td>18.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>

<tr>
<td>19.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>

<tr>
<td>20.</td>
<td> &nbsp; </td>      <!!!Adresa!!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Portul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Modul!!!>
<td>&nbsp;</td>        <!!!Jucatori maxim!!!>
<td>RO</td>
</tr>
</table>

Sper sa va fie de ajutor....,acest cod se poate folosi si la alte lucruri...A face cu ochiul
Alexel imi spui si mie unde trebuie sa inlocuiesc cu adresa serverului, mod , playeri , tara ? te rog frumos


Uite aici codul, putin modificat, deoarece codul de mai sus nu e cine stie cat de corect!
Cod:
<b><center><br><br><table border="2">
<tr>
<th>&nbsp;&nbsp;Nr&nbsp;&nbsp;</th>
<th>&nbsp;&nbsp;Server&nbsp;&nbsp;</th>
<th>&nbsp;&nbsp;Port&nbsp;&nbsp;</th>
<th>&nbsp;&nbsp;Mod&nbsp;&nbsp;</th>
<th>&nbsp;&nbsp;Jucatori&nbsp;&nbsp;</th>
<th>&nbsp;&nbsp;Tara&nbsp;&nbsp;</th>


</tr>
<tr>
<td>Numar</td>
<td>&nbsp; Nume Server</td>
<td>&nbsp; Port</td>
<td>&nbsp; Mod</td>
<td>&nbsp; Jucatori</td>
<td>Tara</td>
</tr>
Acest script este doar pentru un server! Daca doresti mai multe servere, dupa cod, mai adaugi
Cod:
</tr>
<tr>
<td>Numar</td>
<td>&nbsp; Nume Server</td>
<td>&nbsp; Port</td>
<td>&nbsp; Mod</td>
<td>&nbsp; Jucatori</td>
<td>Tara</td>
</tr>
de cate ori ai nevoie! Fericit Eu am editat codul primit deoarece nu puteam sa adaug nici un server si am lasat doar 10! Fericit Bafta!

Wasteland
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 175
Varsta : 31
Localizare : Romania
Data de inscriere : 20/06/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://nightangels666.vampire-legend.com

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de kidztv la data de Mier 3 Mar - 15:21

Script text cu umbra albastru:
1) Pui la css:
Cod:
.shadow {
text-shadow: #0091FF 1px 1px 5px;}
2)Pui pe PRIMUL RAND la mesaj pe prima pagina:
Cod:
<div class="shadow">
<span style="color:#0D3054">TEXT</span></div>
Rezultat:
umbralatext.htm - Click

kidztv
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 110
Varsta : 17
Data de inscriere : 19/12/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.akmx.allgoo.net

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de kidztv la data de Mier 14 Apr - 22:20

Titlu cu Bun venit:
Cod:
<script language=javascript >

title_tmp1=document.title
if (title_tmp1.indexOf(">>")!=-1){
title_tmp2=title_tmp1.split(">>");
title_last="*~*"+title_tmp2[1];
title_last=title_last + "*~*" + title_tmp2[2];
}else{

if (title_tmp1.indexOf("*~*")!=-1){
title_tmp2=title_tmp1.split("*~*");
title_last="*~*"+title_tmp2[1];
if (title_last=="*~*"){title_last="*~*"};
if (title_last=="*~*"){title_last="*~*"};
}
else { title_last=" Nume forum "}
}


title_new=""+title_last+""
step=0

function flash_title()
{
step++
if (step==8) {step=1}
if (step==1) {document.title='|Welcome to '+title_new+'|'}
if (step==2) {document.title='|Bine ați venit la '+title_new+'|'}
if (step==3) {document.title='|へようこそ! '+title_new+'|'}
if (step==4) {document.title='|Bem-vindo à '+title_new+'|'}
if (step==5) {document.title='|Hoșgeldiniz '+title_new+'|'}
if (step==6) {document.title='|Willkommen bei '+title_new+'|'}
if (step==7) {document.title='|Bienvenue à'+title_new+'|'}
setTimeout("flash_title()",180);
}
flash_title()

</script>

Titlu care se schimba (in mai multe limbi)
Vedeti la profil pe forumul meu

kidztv
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 110
Varsta : 17
Data de inscriere : 19/12/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.akmx.allgoo.net

Sus In jos

Spoiler

Mesaj Scris de Vizitato la data de Joi 22 Apr - 12:16

Un mic cadou din partea mea pentru toti cei care au forum phpbb2.
Puneti acest cod in foaia de stil css pentru modificarea Spoilerului
Preview: http://i44.tinypic.com/2uhrfqh.jpg
Cod:
/*----------------Spoiler----------------*/

.spoiler_content {
background-image:url('http://i44.tinypic.com/25ztgsh.jpg');
background-repeat: no-repeat;
background-position: top left;
background-color: #fbfbfb;
width: 790px;
padding-top: 30px;
padding-left: 5px;
padding-right: 5px;
padding-bottom: 5px;
color: #434343;
border: 1px solid #ababab;
-moz-border-radius-topleft: 10px;
-webkit-border-radius-topleft: 10px;
-moz-border-radius-topright: 10px;
-webkit-border-radius-topright: 10px;
-moz-border-radius-bottomright: 3px;
-webkit-border-radius-bottomright: 3px;
-moz-border-radius-bottomleft: 3px;
-webkit-border-radius-bottomleft: 3px;
}

.spoiler_closed {
background: url(http://i65.servimg.com/u/f65/14/45/99/41/click10.jpg) no-repeat;
width: 200px;
height: 10px;
background-color: transparent;
}


.spoiler {
background: url(http://i65.servimg.com/u/f65/14/45/99/41/spoile10.png) no-repeat;
padding-left: 5px;
float: left;
width: 62px;
border: 0px;
background-color: transparent;
}

.spoiler:hover {
background: url(http://i65.servimg.com/u/f65/14/45/99/41/spoile11.png) no-repeat;
padding-left: 5px;
float: left;
width: 62px;
border: 0px;
}

.spoiler:active {
background: url(http://i65.servimg.com/u/f65/14/45/99/41/spoile12.png) no-repeat;
padding-left: 5px;
float: left;
width: 62px;
border: 0px;
}

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Joi 29 Apr - 9:08

Un cod css realizat de mine cu putin ajutor. Mai exact un Buton
Puneti asta in foaia de stil css a forumului

Cod:
/*----------------Buton----------------*/
.buton {
background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#ffffff), to(#ededed));
background: -moz-linear-gradient(top, #ffffff, #ededed);
border: 1px solid #dbdbdb;
cursor: pointer;
border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;
-moz-border-radius: 5px;
background-color: #fdfdfd;
padding-left: 5px;
padding-right: 5px;
padding-top: 3px;
padding-bottom: 3px;
font-family: Georgia;
}
.buton:hover {
background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#ffffff), to(#ededed));
background: -moz-linear-gradient(top, #ffffff, #ededed);
box-shadow: 1px 1px 2px #5d5d5d;
-webkit-box-shadow: 1px 1px 2px #5d5d5d;
-moz-box-shadow: 1px 1px 2px #5d5d5d;
border: 1px solid #dbdbdb;
cursor: pointer;
border-radius: 5px;
-webkit-border-radius: 5px;
-moz-border-radius: 5px;
background-color: #fdfdfd;
padding-left: 5px;
padding-right: 5px;
padding-top: 3px;
padding-bottom: 3px;
font-family: Georgia;
}

Si de acum cand vreti sa puneti un buton pe forum nu mai folositi imagini scrieti doar atat
Cod:
<span class="buton">textul sau link-ul dorit aici </span>

Exemplu text:
Cod:
<span class="buton">Download</span>
Exemplu link:
Cod:
<span class="buton">[url=http://forumgratuit.ro]Download[/url]</span>

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de GodKiller la data de Sam 1 Mai - 18:22

Pentru cei care vor sa nu se mai fure de pe forumurile lor,am un script anti selectare text.Functioneaza pe tot forumul,de preferat sa-l puneti intr-un anunt sau unde doriti dumneavoastra.

Cod:
<script language="JavaScript1.2">
function disabletextselect(i){
return false
}
function renabletextselect(){
return true

}
//if IE4+
document.onselectstart=new Function ("return false")
//if NS6+
if (window.sidebar){
document.onmousedown=disabletextselect
document.onclick=renabletextselect
}

</script>

* Nu functioneaza pe toate browserele

GodKiller
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 204
Varsta : 28
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 11/10/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://romaniatut.the-up.com/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de ruben88 la data de Vin 7 Mai - 20:06

Script joc de football:

Cod:
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="210" height="230" id="ball" align="middle"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="movie" value="http://www.gamehits.ru/games/ball/ball.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><embed src="http://www.gamehits.ru/games/ball/ball.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="210" height="230" name="ball" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </object>

Al puteti pune intr-un widget.
Mie ami merge pe forum.

ruben88
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 153
Varsta : 19
Localizare : Romania
Data de inscriere : 05/04/2010
Multumiri : 0
2 avertismente

http://DriftZone.forumz.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de ruben88 la data de Sam 8 Mai - 11:22

Afla cine e invizibil pe messenger!

Cod:
<!-- <bc> --><script type="text/javascript" xml:space="preserve">  function check(user) {  document.getElementById('resultMess').innerHTML = 'Userul <strong>'+user+'</strong> este '+'<img src="http://opi.yahoo.com/online?u='+user+'"/>'+ '</p>';  } </script>      <p align="center"><img alt="http://palprince.com/softwares/wp-content/uploads/2008/02/yahoo.png" src="http://palprince.com/softwares/wp-content/uploads/2008/02/yahoo.png" width="100" height="100"></p><p align="center"><font color="#ff4500">Introdu in casuta de mai jos ID-ul pe  care vrei sa-l verifici</font></p><form style="border: 0px none ; padding: 1px; text-align: center;" action="javascript:check(document.getElementById('user_id').value)">  <span style="color: rgb(255, 255, 224);"></span>  <span style="color: rgb(255, 255, 224);"><input id="user_id" style="width: 160px; height: 25px;" onfocus="this.value=''" value="" name="user_id"><br><span style="font-weight: 700; background-color: rgb(255, 255, 255); color: rgb(255, 255, 224);"><a href="javascript: check(document.getElementById('user_id').value)"><span style="font-size: 10pt; color: rgb(255, 0, 0);">VERIFICA</span></a></span></span><p></p><span style="color: rgb(255, 255, 224);"></span><div id="resultMess"><!-- </bc> --></div>

Al pui intrun widget!


Ultima editare efectuata de catre SGSS in Lun 7 Ian - 17:22, editata de 3 ori (Motiv : Ammai adaugat ceva!)

ruben88
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 153
Varsta : 19
Localizare : Romania
Data de inscriere : 05/04/2010
Multumiri : 0
2 avertismente

http://DriftZone.forumz.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de ruben88 la data de Sam 15 Mai - 12:08

live scor:

Cod:
<center><iframe src="http://protv.globalsportsmedia.com" height="2500" width="700" frameborder="0" scrolling="no"></iframe></center>

Punetil intro categorie

ruben88
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 153
Varsta : 19
Localizare : Romania
Data de inscriere : 05/04/2010
Multumiri : 0
2 avertismente

http://DriftZone.forumz.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de ezlidor la data de Sam 3 Iul - 2:05

Script pentru printarea paginii html

Cod:
<SCRIPT Language="Javascript">

/*
This script is written by Eric (Webcrawl@usa.net)
For full source code, installation instructions,
100's more DHTML scripts, and Terms Of
Use, visit dynamicdrive.com
*/

function printit(){ 
if (window.print) {
    window.print() ; 
} else {
    var WebBrowser = '<OBJECT ID="WebBrowser1" WIDTH=0 HEIGHT=0 CLASSID="CLSID:8856F961-340A-11D0-A96B-00C04FD705A2"></OBJECT>';
document.body.insertAdjacentHTML('beforeEnd', WebBrowser);
    WebBrowser1.ExecWB(6, 2);//Use a 1 vs. a 2 for a prompting dialog box    WebBrowser1.outerHTML = ""; 
}
}
</script>

<SCRIPT Language="Javascript"> 
var NS = (navigator.appName == "Netscape");
var VERSION = parseInt(navigator.appVersion);
if (VERSION > 3) {
    document.write('<form><input type=button value="Printeaza pagina" name="Printeaza" onClick="printit()"></form>');       
}
</script>

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 07/02/2008
Multumiri : 8
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de TheBoss (^_^) la data de Dum 24 Oct - 19:22

Buna ziua!

Vreau sa va spun ca ANUMITE SCRIPTURI pot fii puse in toate paginile!!!









ATENTIE!!!!!!!!!!!

In anumite scripturi cand dai pe "previzualizare forum" sa NU inchideti P.A. pentru ca se poate ca pagina sa fie alba, in acest caz intrati in P.A. (pe care nu l-ati inchis) si stergeti acel anunt (ex. NUME ANUNT: Zapada CONTINUT: SCRIPT Dati pe X si il stergeti, apoi dati iar previzualizare!


Daca nu l-ati salvat faceti asa:
http://ADRESA_FORUMULUI_DVS/admin/index.forum

TheBoss (^_^)
Membru Forumgratuit

Mesaje : 27
Varsta : 20
Localizare : Italia, Novafeltria
Data de inscriere : 08/10/2010
Multumiri : 0
2 avertismente

http://FunTime.forumagic.net

Sus In jos

Buton cu link

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 10 Noi - 18:16

Mai jos e codul pentru un buton cu link:
Cod:
<FORM METHOD="LINK" ACTION="link-ul">
<INPUT TYPE="submit" VALUE="Textul pe buton">
</FORM>
Atentie! Nu inlocuiti in cod "LINK", inlocuiti "link-ul"

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Sexy Bookmarks

Mesaj Scris de Cezzzar la data de Joi 3 Mar - 17:07

Pasul 1
Intrati in PA => Afisare => Generalitati => Pagina de start => Mesaj pe pagina de start(sau oriunde veti DUMNEAVOASTRA) - si puneti codul urmator acolo:

Cod:
  <center><ul class="sharing-cl" id="text">
      <li><a class="sh-mail" href="LINK">email</a></li>
      <li><a class="sh-feed" href="#feed">feed</a></li>
      <li><a class="sh-tweet" href="http://twitter.com/home">twitter</a></li>
      <li><a class="sh-face" href="http://www.facebook.com/share.php" rel="nofollow">facebook</a></li>
      <li><a class="sh-su" href="http://www.stumbleupon.com/submit">stumbleupon</a></li>
      <li><a class="sh-digg" href="http://digg.com/submit">digg</a></li>
    </ul></center>
si Salvati


Pasul 2
Intrati in PA => Afisare => Imagini si culori => Culori => Foaie de stil CSS - si introduceti acolo urmatorul cod:

Cod:
  .sharing-cl{
        overflow:hidden;
        margin:0;
        padding:0;
        list-style:none;
      }
      .sharing-cl a{
        overflow:hidden;
        width:75px;
        height:30px;
        float:left;
        margin-right:5px;
        text-indent:-200px;
        background:url("http://i39.servimg.com/u/f39/15/69/94/13/share-10.png") no-repeat;
      }
      a.sh-su{background-position:-210px -40px;}
      a.sh-feed{background-position:-70px -40px;}
      a.sh-tweet{background-position:-140px -40px;}
      a.sh-mail{background-position:0 -40px;}
      a.sh-digg{background-position:-280px -40px;}
      a.sh-face{
        margin-right:0;
        background-position:-350px -40px;
      }
      a.sh-mail:hover{background-position:0 1px;}
      a.sh-feed:hover{background-position:-70px 1px;}
      a.sh-tweet:hover{background-position:-140px 1px;}
      a.sh-su:hover{background-position:-210px 1px;}
      .sh-digg:hover{background-position:-280px 1px;}
      a.sh-face:hover{
        background-position:-350px 1px;
      }
   
      #text{
        margin-top:3em;
        font-weight:bold;
        font-family:helvetica,arial,sans-serif;
      }
      #text a{
        text-indent:0;
        height:auto;
        text-align:center;
        font-size:11px;
        padding-top:35px;
        color:#999;
        text-decoration:none;
      }



Cezzzar
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Data de inscriere : 25/09/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.fc-r.fanbb.net

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de nick la data de Mar 8 Mar - 8:36

Tooltips folosind pagina CSS

Pune acest cod in pagina CSS

Cod:
.tooltip {
         border-bottom: 1px dotted #000000; color: #000000; outline: none;
         cursor: help; text-decoration: none;
         position: relative;
      }
      .tooltip span {
         margin-left: -999em;
         position: absolute;
      }
      .tooltip:hover span {
         border-radius: 5px 5px; -moz-border-radius: 5px; -webkit-border-radius: 5px;
         box-shadow: 5px 5px 5px rgba(0, 0, 0, 0.1); -webkit-box-shadow: 5px 5px rgba(0, 0, 0, 0.1); -moz-box-shadow: 5px 5px rgba(0, 0, 0, 0.1);
         font-family: Calibri, Tahoma, Geneva, sans-serif;
         position: absolute; left: 1em; top: 2em; z-index: 99;
         margin-left: 0; width: 250px;
      }
      .tooltip:hover img {
         border: 0; margin: -10px 0 0 -55px;
         float: left; position: absolute;
      }
      .tooltip:hover em {
         font-family: Candara, Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 1.2em; font-weight: bold;
         display: block; padding: 0.2em 0 0.6em 0;
      }
      .classic { padding: 0.8em 1em; }
      .custom { padding: 0.5em 0.8em 0.8em 2em; }
      * html a:hover { background: transparent; }
      .classic {background: #FFFFAA; border: 1px solid #FFAD33; }
      .critical { background: #FFCCAA; border: 1px solid #FF3334;   }
      .help { background: #9FDAEE; border: 1px solid #2BB0D7;   }
      .info { background: #9FDAEE; border: 1px solid #2BB0D7;   }
      .warning { background: #FFFFAA; border: 1px solid #FFAD33; }



Pentru a posta oriunde pe site/forum vei folosi class="tooltip" si clasa tooltip-ului folosit (cassic,critical,custom help,custom info,custom warning)

Mai jos ai un exemplu pe care il poti testa:

Cod:
<a class="tooltip" href="#">Classic<span class="classic">De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat </span></a>, <a class="tooltip" href="#">Critical<span class="custom critical"><img src="http://i73.servimg.com/u/f73/12/63/64/97/critic10.png" alt="Error" height="48" width="48" /><em>Critical</em>De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat </span></a>, <a class="tooltip" href="#">Help<span class="custom help"><img src="http://i73.servimg.com/u/f73/12/63/64/97/help10.png" alt="Help" height="48" width="48" /><em>Help</em>De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat </span></a>, <a class="tooltip" href="#">Informatie<span class="custom info"><img src="http://i73.servimg.com/u/f73/12/63/64/97/info10.png" alt="Informatie" height="48" width="48" /><em>Informatie</em>De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat </span></a> si <a class="tooltip" href="#">Atentie<span class="custom warning"><img src="http://i73.servimg.com/u/f73/12/63/64/97/warnin10.png" alt="Atentie" height="48" width="48" /><em>Atentie</em>De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat De completat </span></a></p>



nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Asandra la data de Sam 18 Iun - 16:31

Script-ul următor l-am căutat și eu foarte mult .
Imaginea vă arată ce puteți face cu el ;

( Vă alegeți o imagine tip icon , iar când pui mouse-ul pe ea îți poate arată o scurtă prezentare a unui membru staff de exemplu' )

Primul pas :
Adăugați următorul cod în '' Foaie de stil Css '' ( cod-ul următor nu funcționează fără acesta !! )
Cod:
/* THUMB */
.thumbnail {position: relative; z-index: 9; text-decoration: none !important}
.thumbnail:hover {background: transparent; z-index: 10}
.thumbnail > span {display: none; position: absolute; top: 0; left: 60px; padding: 5px}
.thumbnail > span img {padding: 2px}
.thumbnail:hover > span {display: block; border: 1px dashed gray; background-color: #FFF; color: black;}
.thumbnail:hover span span {display: inline; border: none}

Pasul al II-lea
/// Afișare - Pagina de start ( Generalități ) - Mesaj pe pagina de start . ///
În conținutul mesajului adăugați următorul cod :
Cod:
<a class="thumbnail" href="#"><img alt="" src="THUMB"><span><img alt="" src="LINK IMAGINE"></span></div>
Înlocuiți THUMB cu adresa imaginii mici . ( în imaginea prezentată mai sus de mine e hamsterul ) și LINK IMAGINE - cu link-ul imaginii care să vă apară după ce puneți mouse-ul pe icon .

Asandra
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 238
Data de inscriere : 29/07/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Emanuel. la data de Mier 6 Iul - 17:37

Eliminarea iconitelor de la meniul forumului de origine.
Cod:

.mainmenu img{display: none;}
Codul CSS de mai sus este pentru versiunea phpBB2.

Emanuel.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 369
Varsta : 10
Data de inscriere : 24/04/2011
Multumiri : 0
2 avertismente

http://onlinesupport.wikiforum.net

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Qouk la data de Mier 6 Iul - 20:27

Cod opacitate, cand treci cu cursorul peste imagine aceasta revine la normal.
Cod:

<img src="IMAGINE" style="opacity: 0.5;" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=10" onmouseout="this.style.opacity=0.5;this.filters.alpha.opacity=50">

Desigur puteti modifica codul cum doriti...


Ultima editare efectuata de catre Qouk in Vin 8 Iul - 15:08, editata de 1 ori

Qouk
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 314
Varsta : 22
Localizare : ForumGratuit
Data de inscriere : 03/07/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Qouk la data de Sam 9 Iul - 21:54

Un script luat de pe net si modificat de mine.
Cu acest script cand dati click cu mouse-ul pe un buton textul din chenar se selecteaza...
Cod:

<head>
<script type="text/javascript">
  function setfocus() {
    document.selectform.selectaretext.select();
  }
</script>
</head>
<body>
<br>
<form name="selectform">
  <input type="text" name="selectaretext" size="30" value="Textul tau aici">
  <input type="button" value="Selecteaza!" onclick="setfocus()">
</form>
</body>


Un script creat de mine cu putina imaginatie.. Fericit
Cu acest script cand treceti cu mouse-ul peste text acesta se selecteaza automat. Probabil v-ati mai intalnit cu el mai des la site-uri de upload....:
Cod:

<head>
<script type="text/javascript">
  function setfocus() {
    document.selectform.selectaretext.select();
  }
</script>
</head>
<body>
<br>
<form name="selectform">
  <input type="text" name="selectaretext" size="30" value="Textul tau aici" onmouseover="setfocus()">
</form>
</body>

Qouk
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 314
Varsta : 22
Localizare : ForumGratuit
Data de inscriere : 03/07/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Asandra la data de Dum 28 Aug - 0:07

Panou de administrare > Afișare > Template-uri > General > index_box ( Pagina de start - afisarea categoriilor ) > Click pe ( Modifică )

Înlocuiți întregul conținut cu următorul cod ( apoi da-ți Înregistrare , urmat de *Publică* )

Cod:
<table width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" align="center">
  <tr>
      <td valign="bottom">
        <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
        <span class="gensmall">{LAST_VISIT_DATE}<br />
        {CURRENT_TIME}<br />
        </span>
        <!-- END switch_user_logged_in -->
        <div class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_CAT_DESC}</div>
      </td>
      <td class="gensmall" align="right" valign="bottom">
        <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
        <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}</a><br />
        <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a><br />
        <!-- END switch_user_logged_in -->
        <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a>
      </td>
  </tr>
</table>
<!-- BEGIN catrow --><!-- BEGIN tablehead --><table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
      <th colspan="{catrow.tablehead.INC_SPAN}" nowrap="nowrap" width="100%" class="secondarytitle"> {catrow.tablehead.L_FORUM} </th>
 
 
  <!-- END tablehead -->
  <!-- BEGIN cathead -->
  <tr>
      <!-- BEGIN inc -->
      <td class="{catrow.cathead.inc.INC_CLASS}" width="46"><img src="{SPACER}" height="0" width="46" /></td>
      <!-- END inc -->
      <td class="{catrow.cathead.CLASS_CAT}" colspan="{catrow.cathead.INC_SPAN}" width="100%">
        <h{catrow.cathead.LEVEL} class="hierarchy">
            <span class="cattitle">
              <a class="cattitle" title="{catrow.cathead.CAT_DESC}" href="{catrow.cathead.U_VIEWCAT}">{catrow.cathead.CAT_TITLE}</a>
            </span>
        </h{catrow.cathead.LEVEL}>
      </td>
      <td class="{catrow.cathead.CLASS_ROWPIC}" colspan="3" align="right"> </td>
  </tr>
  <!-- END cathead -->
  <!-- BEGIN forumrow -->
  <tr>
      <!-- BEGIN inc -->
      <td class="{catrow.forumrow.inc.INC_CLASS}" width="46"><img src="{SPACER}" height="0" width="46" alt="." /></td>
      <!-- END inc -->
      <td class="row1" width="100%"><table class="catcadre"><tr><td class="{catrow.forumrow.INC_CLASS}" align="center" valign="middle">
        <img title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" />
      </td>
      <td class="row1 over" colspan="{catrow.forumrow.INC_SPAN}" valign="top" width="100%" height="50">
        <h{catrow.forumrow.LEVEL} class="hierarchy">
            <span class="forumlink">
              <a class="forumlink" href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br />
            </span>
        </h{catrow.forumrow.LEVEL}>
        <span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</span>
        <span class="gensmall">
            <!-- BEGIN switch_moderators_links -->
            {catrow.forumrow.switch_moderators_links.L_MODERATOR}{catrow.forumrow.switch_moderators_links.MODERATORS}
            <!-- END switch_moderators_links -->
            {catrow.forumrow.L_LINKS}{catrow.forumrow.LINKS}
        </span>
      </td></tr></table></td>
      </td>
                    <td class="row3 over" align="center" valign="middle" height="50"><div style="width:150px;" class="dersuj">
                <span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}<br />{catrow.forumrow.POSTS} Message | {catrow.forumrow.TOPICS} Sujets</span></div>
      </td>
  </tr>
  <!-- END forumrow -->
  <!-- BEGIN catfoot -->
  <tr>
      <!-- BEGIN inc -->
      <td class="{catrow.catfoot.inc.INC_CLASS}" width="46"><img src="{SPACER}" height="0" width="46" /></td>
      <!-- END inc -->
      <td class="spaceRow" colspan="{catrow.catfoot.INC_SPAN}" height="1"><img src="{SPACER}" alt="" height="1" width="1" /></td>
  </tr>
  <!-- END catfoot -->
  <!-- BEGIN tablefoot -->
</table><img src="{SPACER}" alt="" height="5" width="1" /><!-- END tablefoot --><!-- END catrow -->


Rezultatul : Câmpurile Subiecte și Mesaje la fiecare sub-forum vor dispărea , rămânând numai numele forumului și datele ultimelor mesaje .
Preview : CLICK
Încercat pe versiunea Phpbb2 . Posibil să funcționeze și pe PunBB .


Asandra
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 238
Data de inscriere : 29/07/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

Sus In jos

Pagina 3 din 4 Inapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum