Scripturi pentru forum

Pagina 4 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de ZERO la data de Mier 19 Dec - 18:01

Rezumarea primului mesaj :

Codul este urmatorul pentru cautarea cu google, puteti sal bagati unde doriti, ex: portal, anunt pe prima pagina, HTML page, etc...

Cod:
<!-- Search Google -->
<center>
<FORM method=GET action="http://www.google.com/search">
<TABLE bgcolor="#FFFFFF"><tr><td>
<A HREF="http://www.google.com/">
<IMG SRC="http://www.google.com/logos/Logo_40wht.gif" border="0" ALT="Google" align="absmiddle"></A>
<INPUT TYPE=text name=q size=31 maxlength=255 value="">
<INPUT TYPE=hidden name=hl value="en">
<INPUT type=submit name=btnG VALUE="Google Search">
</td></tr></TABLE>
</FORM>
</center>
<!-- Search Google -->
avatar
ZERO
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 60
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 19/12/2007
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://cstrike.one-forum.net

Sus In jos


Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 16 Mar - 9:38

Atentie: Cod valabil doar pentru forumurile ce folosesc tema Invision.

Cod:
#submenu ul li a {
margin:0.5em 0 0.65em 0;
padding:0.5em 0 0.65em 0;
}
Elimina spatiul dintre butoanele din bara de navigare A face cu ochiul

Acest script se pune in: PA=>Afisare=>Imagini si culori=>Culori=>Foaie de stil CSS=>Introduceti scriptul=>Inregistrare.
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de NANI la data de Joi 19 Mar - 10:45

Scriptul cu radioul radiozu
Cod:

<p align="center"><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="mms://86.35.14.20/radiozu" name="MediaP8layer1" uimode="mini" url="mms://86.35.14.20/radiozu" autostart="1" animationatstart="false" transparentatstart="true" showcontrols="1" showtracker="0" showstatusbar="1" volume="0.5" height="100" width="300"></embed></p>

Acest script arata ce melodie canta acum la Radio
Cod:
<strong><div align="center">Ce melodie e la radiou Zu</div>
<div class="col2">
<p align="center">
<iframe name="zulive" src="http://radiozu.ro/cici.html"  marginwidth="10" marginheight="1" frameBorder=0 scrolling=no width="100%" height="40">
Radio ZU Live</iframe></p></div><div class="col2">


uitati aici http://proba1234.forumgratuit.ro/uite-aici-h2.htm
avatar
NANI
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 300
Varsta : 24
Localizare : TG frumos iasi
Data înscrierii : 22/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de X-Skillz la data de Dum 22 Mar - 16:47

Eu am folosit acest tabel pentru a-mi crea o pagina HTML cu servere de cs.
Cod:
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Proprietatile tabelelor</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<CENTER><H2>Rezultatele obținute la matematic&#259</H2></CENTER>
<HR WIDTH="50%" ALIGN="center" COLOR="#FF0000">
<TABLE WIDTH="500" ALIGN="CENTER" BORDER="1" BORDERCOLOR="#000000" CELLSPACING=”0” CELLPADDING="0">
<TR BGCOLOR="#000000" ALIGN="center" VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="50"><B><FONT COLOR="#FFFFFF">Nume</FONT></B></TD>
<TD WIDTH="200"HEIGTH="50"><B><FONT COLOR="#FFFFFF">Prenume</FONT></B></TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="50"><B><FONT COLOR="#FFFFFF">Nota</FONT></B></TD>
</TR>
<TR VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Ionescu</TD>
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Bogdan</TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="20" ALIGN="center">7</TD>
</TR>
<TR BGCOLOR="#FFFFCC" VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Stancu</TD>
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">George</TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="20" ALIGN="center">9</TD>
</TR>
<TR VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Dumitrescu</TD>
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Alexandra</TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="20" ALIGN="center">10</TD>
</TR>
<TR BGCOLOR="#FFFFCC" VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Marin</TD>
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Paul</TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="20" ALIGN="center">8</TD>
</TR>
<TR VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Ivanov</TD>
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Mihaela</TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="20" ALIGN="center">9</TD>
</TR>
</TABLE>
</BODY>
</HTML>
La <BODY> primul de sus stergeti si puteti asta pentru culoare de font:<body background=(ex:Orange)>.
Puneti in loc de orange culoarea dorita sau linkul de la fundalur dorit.
Penru a vedea rezultatul paginii Click Here!
Gata!Scuze pentru greseala.


Ultima editare efectuata de catre X-Skillz in Dum 22 Mar - 17:06, editata de 1 ori
avatar
X-Skillz
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 41
Varsta : 23
Localizare : Romania/Bucuresti
Data înscrierii : 22/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.x-skillz.forumz.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Mier 25 Mar - 12:41

> Meniu Cu Umbra In Css, Shadow Menu in CSS

Creati un Widget si puneti acest script

Cod:
<style type="text/css">
#shadow{ background-color:#3399FF; width:120px; height:220px; margin:10px 0px 0px 10px;}
#menue{ position:relative; top:-215px; width:120px; height:220px; background-color:#FFFFFF; border:1px solid #3399FF; }
</style>
<div id="shadow"></div>
<div id="menue">
Ŀ <a href="#">HOME</a><br><br>
Ŀ <a href="#">PAGINA 1</a><br><br>
Ŀ <a href="#">PAGINA 2</a><br><br>
Ŀ <a href="#">PAGINA 3</a><br><br>
Ŀ <a href="#">PAGINA 4</a><br><br>
Ŀ <a href="#">PAGINA 5</a><br><br>
</div>

Meniul va arata asa:



INCa unul

Primul pas este sa cream codul CSS:

HTML
Cod:
<style type=”text/css”>
body {
text-align: left;
background-image: url(”bg.gif”);
}
div {
width: 100px;
height: 20px;
background-color: #338ce8;
}
div:hover
{
background-color: #085ea6;
}
a {
color: white;
font-size: 18px;
text-decoration: none;
}
</style>


Cod:
Al doilea pas este sa cream codul HTML:

HTML
<html>
<body>
<head>
<title>Numele forumului tau</title>
<style type="text/css">

body {
text-align: left;
background-color: #ffffff;
}
div
{
width: 100px;
height: 20px;
background-color: #6699FF;
}
div:hover
{
background-color: #085ea6;
}
a
{
color: white;
font-size: 18px;
text-decoration: none;
margin: 3px;
}

</style>
</head>
<body><center>
<div><a href="#">Acasa</a></div>
<div><a href="#">Pagina1</a></div>
<div><a href="#">Pagina2</a></div>
<div><a href="#">Pagina3</a></div>
<div><a href="#">Pagina4</a></div>
<div><a href="#">Pagina5</a></div>
</center>
</body>
</html>
REzultat final


Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 24
Localizare : Targu Frumos
Data înscrierii : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de pLaY_GanGsTa la data de Mier 25 Mar - 18:21

Pentru a va creste numarul de vizitatori pe site/forum folositi acest script puteti schimba keywords, in functie de categoria site/forum-ului
Cod:
<META name="KEYWORDS"
content="<b>free,secret,html,go,frames,help, google,rullz,media,rullzmedia,poze,photo,</b>animatie, animatii,website,design,building,build,internet,web, computer,software,download,downloads,pc, driverse,font,fonts,muzica,coduri,gratis,resurse, img,sounds,nume,promotie">
<META name="description" content="Descriere site">
avatar
pLaY_GanGsTa
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 30
Varsta : 22
Data înscrierii : 29/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.help-games.tk

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vladutzz la data de Sam 28 Mar - 12:49

Punetil in P.A / Afisare / Generalitati sau P.A /Module / Widgeturi .
Cod:
<SCRIPT src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=3_1238238219_53434_252_0_177_71_8_22" type="text/javascript"></SCRIPT>
Este script pentru ceas



Script pentru a va face forumul mai amuzant.
Cod:
<body>
<p align="center">
  <script TYPE="text/javascript">
<!--
function prompter() {
var reply = prompt( "Bun venit! Cum te numesti?" , "")
alert ( "Imi pare bine sa te vad " + reply + "! Treci mai des pe la noi")
}
//-->
  </script>

  <INPUT  TYPE="button" ONCLICK="prompter()" VALUE="APASA AICI"/>
</p>

 </center>
</p>
</body>

il pui in P.A / Afisare / Generalitati
avatar
Vladutzz
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 35
Varsta : 23
Localizare : Romania/Bucuresti
Data înscrierii : 26/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.extremegames.forumz.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Han la data de Mier 1 Apr - 11:31

Script pentru a nu permite click dreapta pe forum.
Cod:
<script language=JavaScript1.2> function ejs_nodroit() {return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>
Acest script nu arata niciun mesaj la apasare click dreapta.

Acest script arata mesaj atunci cand apasati click dreapta.
Cod:
<script language=JavaScript1.2> function ejs_nodroit() { alert('mesajul dorit'); return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>
avatar
Han
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 17
Varsta : 24
Localizare : Romania
Data înscrierii : 01/04/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.cs-han.forumhit.ro / http://extremegames.forumz.ro

Sus In jos

Sliding Menu Bar

Mesaj Scris de nick la data de Joi 2 Apr - 9:35

Cod:
<style>
<!--
#slidemenubar, #slidemenubar2{
position:absolute;
border:3.5px solid black;
background-color:#F2F2F2;
layer-background-color:#F2F2F2;
font:bold 15px Verdana;
line-height:20px;
}
-->
</style>
<script language="Javascript1.2">

/***********************************************
* Sliding Menu Bar script- © Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com)
* Visit http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
* This notice must stay intact for use
***********************************************/

var slidemenu_width='180px' //specify width of menu (in pixels)
var slidemenu_reveal='18px' //specify amount that menu should protrude initially
var slidemenu_top='250px'  //specify vertical offset of menu on page

var ns4=document.layers?1:0
var ie4=document.all
var ns6=document.getElementById&&!document.all?1:0

if (ie4||ns6)
document.write('<div id="slidemenubar2" style="left:'+((parseInt(slidemenu_width)-parseInt(slidemenu_reveal))*-1)+'px; top:'+slidemenu_top+'; width:'+slidemenu_width+'" onMouseover="pull()" onMouseout="draw()">')
else if (ns4){
document.write('<style>\n#slidemenubar{\nwidth:'+slidemenu_width+';}\n<\/style>\n')
document.write('<layer id="slidemenubar" left=0 top='+slidemenu_top+' width='+slidemenu_width+' onMouseover="pull()" onMouseout="draw()" visibility=hide>')
}

var sitems=new Array()

///////////Edit below/////////////////////////////////

//siteitems[x]=["Item Text", "Optional URL associated with text"]

sitems[0]=["<big><center><font face='Arial'>Meniu</font></big>", ""]
sitems[1]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[2]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[3]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[4]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[5]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[6]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[7]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[8]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[9]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[10]=["Cum vrei sa apara", "link/"]

//If you want the links to load in another frame/window, specify name of target (ie: target="_new")
var target=""

/////////////////////////////////////////////////////////

if (ie4||ns4||ns6){
for (i=0;i<sitems.length;i++){
if (sitems[i][1])
document.write('<a href="'+sitems[i][1]+'" target="'+target+'">')
document.write(sitems[i][0])
if (sitems[i][1])
document.write('</a>')
document.write('<br>\n')
}
}

function regenerate(){
window.location.reload()
}
function regenerate2(){
if (ns4){
document.slidemenubar.left=((parseInt(slidemenu_width)-parseInt(slidemenu_reveal))*-1)
document.slidemenubar.visibility="show"
setTimeout("window.onresize=regenerate",400)
}
}
window.onload=regenerate2

rightboundary=0
leftboundary=(parseInt(slidemenu_width)-parseInt(slidemenu_reveal))*-1

if (ie4||ns6){
document.write('</div>')
themenu=(ns6)? document.getElementById("slidemenubar2").style : document.all.slidemenubar2.style
}
else if (ns4){
document.write('</layer>')
themenu=document.layers.slidemenubar
}

function pull(){
if (window.drawit)
clearInterval(drawit)
pullit=setInterval("pullengine()",10)
}
function draw(){
clearInterval(pullit)
drawit=setInterval("drawengine()",10)
}
function pullengine(){
if ((ie4||ns6)&&parseInt(themenu.left)<rightboundary)
themenu.left=parseInt(themenu.left)+10+"px"
else if(ns4&&themenu.left<rightboundary)
themenu.left+=10
else if (window.pullit){
themenu.left=0
clearInterval(pullit)
}
}

function drawengine(){
if ((ie4||ns6)&&parseInt(themenu.left)>leftboundary)
themenu.left=parseInt(themenu.left)-10+"px"
else if(ns4&&themenu.left>leftboundary)
themenu.left-=10
else if (window.drawit){
themenu.left=leftboundary
clearInterval(drawit)
}
}
</script>



Poate fi pus oriunde
-mesaj pe pagina de start
-pagina html
avatar
nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 37
Data înscrierii : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 5 Apr - 0:22

Cod:
#text_editor_textarea {
background-image: url('Link direct imagine');
}
Acest cod va permite sa va puneti in caseta de trimitere raspuns o imagine, nu neaparat fundalul alb.
Inlocuiti Link direct imagine cu link-ul direct catre imaginea care doriti sa fie afisata in caseta.
Mai intai de toate, trebuie sa va activati modulul WYSIWYG din:
PA=>General=>Mesaje si emailuri=>Configurare=>Activarea modului din origine WYSIWYG in mesaje=>Da=>Inregistrare.
Codul se pune in: PA=>Afisare=>Imagini si culori=>Culori=>Foaie de stil CSS=>Introduceti codul=>Inregistrare.
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Mier 8 Apr - 20:50

ScRiPT pentru redirectionare Foarte fericit

Cod:
<HTML xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><HEAD><TITLE>Nume Froum</TITLE>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META http-equiv=Refresh content="3; url=Link catre forum">
<STYLE type=text/css>BODY {
   BACKGROUND-COLOR: #000000
}
.style1 {
   FONT-SIZE: 36px; COLOR: #ffffff; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif
}
</STYLE>

<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY>
<DIV align=center><BR>
<P><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><IMG
src="http://i43.tinypic.com/2aaj2hl.gif"></P>
<P class=style1><FONT face=Tahoma size=-1>VA redirectionati imediat</FONT></P></DIV></BODY></HTML>

Uitatiu aici proba A face cu ochiul

http://proba-stefan12.forumgratuit.ro/ la 3 secunde e setat

Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 24
Localizare : Targu Frumos
Data înscrierii : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

A big message - Un mesaj care apare si dispare singur

Mesaj Scris de nick la data de Joi 16 Apr - 10:10

Cod:

<div style="position:absolute;color:red" id="test""font: bold 17px Antique"></div>

<script>

//This script created by Steve Bomer (steveb03@yahoo.com)
//Modified by Dynamic Drive for NS6, additional features
//Visit Dynamicdrive.com to get it!

//Change the message below
var themessage="<b>Forumul x <p>va ureaza<p> Paste fericit !"
var fontsize=10
//Below determines how long the message will appear before disappearing. 5000=5 seconds
var appearfor=5000

function position_at_top(){
if (document.layers)
document.test.top=pageYOffset
else if (document.all){
test.innerHTML='<div align=center><font face="Arial">'+themessage+'</font></div>'
setTimeout("test.style.top=document.body.scrollTop+10;test.style.left=document.body.scrollLeft+10",100)
}
else if (document.getElementById){
document.getElementById("test").innerHTML='<div align=center><font face="Arial">'+themessage+'</font></div>'
document.getElementById("test").style.top=pageYOffset
}
}

function expand(){
if (document.layers){
document.test.document.write('<div align=center style="font-size:'+fontsize+'px"><font face="Arial">'+themessage+'</font></div>')
document.test.document.close()
}
else if (document.all)
test.style.fontSize=fontsize+'px'
else if (document.getElementById)
document.getElementById("test").style.fontSize=fontsize+'px'
fontsize+=5
if (fontsize>90){
if (document.layers)
setTimeout("document.test.visibility='hide'",appearfor)
else if (document.all)
setTimeout("test.style.visibility='hidden'",appearfor)
else if (document.getElementById)
setTimeout("document.getElementById('test').style.visibility='hidden'",appearfor)
return
}
else
setTimeout("expand()",50)
}

</script>
<body onload="position_at_top();expand()">


poate fi pus oriunde in forum
- mesaj pe prima pagina
-paginan html

Eu l-am facut ca un mesaj de pasti
avatar
nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 37
Data înscrierii : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de darkspectre la data de Joi 16 Apr - 10:19

Trebuie sa aveti versiunea phpbb2 caci doar la aceasta versiune se pot modifica template-urile.
Codul iti confera 2 imagini "cine este online"(adica imagine "cine este online" in stanga,informatiii cu privire la useri online in mijloc,imagine "cine este online" in dreapta).
Inlocuiti P.A.=>Afisare=>Template-uri=>General=>index_body() cu codul de mai jos.Apesi inregistrare si adaugi modificarea().

Cod:
{JAVASCRIPT}
<!-- BEGIN message_admin_index -->
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
  <!-- BEGIN message_admin_titre -->
  <tr>
      <td class="catHead" height="28"><span class="cattitle">{message_admin_index.message_admin_titre.MES_TITRE}</span></td>
  </tr>
  <!-- END message_admin_titre -->
  <!-- BEGIN message_admin_txt -->
  <tr>
      <td class="row1" rowspan="3" align="center" valign="middle">
      <div class="gensmall">{message_admin_index.message_admin_txt.MES_TXT}</div>
      </td>
  </tr>
  <!-- END message_admin_txt -->
</table>
<!-- END message_admin_index -->

<!-- BEGIN switch_user_login_form_header -->
<form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
  <tr>
      <td width="100%" valign="top" align="center" class="row1">
        <label><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> <input class="post" type="text" size="10" name="username" /></label>
        <label><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> <input class="post" type="password" size="10" name="password" /></label>
        {S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /><br />
        <label><span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span> <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} /></label>

      </td>
  </tr>
</table>
</form>
<!-- END switch_user_login_form_header -->

{CHATBOX_TOP}
{BOARD_INDEX}
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
      <td width="50%" valign="top">
        <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
        <span class="gensmall"><a href="{U_MARK_READ}" class="gensmall">{L_MARK_FORUMS_READ}</a>
        <!-- END switch_user_logged_in -->
        <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
        <br /><a href="{switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}" class="gensmall">{switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
        <!-- END switch_delete_cookies -->
        </span>
      </td>
      <td width="50%" align="right">
        <span class="gensmall">
            <a href="{U_TODAY_ACTIVE}" class="gensmall">{L_TODAY_ACTIVE}</a><br />
            <a href="{U_TODAY_POSTERS}" class="gensmall">{L_TODAY_POSTERS}</a><br />
            <a href="{U_OVERALL_POSTERS}" class="gensmall">{L_OVERALL_POSTERS}</a>
            <!-- BEGIN switch_on_index -->
              <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
              <br /><a href="{switch_on_index.switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}" class="gensmall">{switch_on_index.switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
              <!-- END switch_delete_cookies -->
            <!-- END switch_on_index -->
        </span>
      </td>
  </tr>
</table>

<!-- BEGIN switch_user_login_form_footer -->
<form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
  <tr>
      <td width="100%" valign="top" align="center" class="row1">
        <span class="genmed">{L_USERNAME}:</span>
        <input class="post" type="text" size="10" name="username"/>
        <span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span>
        <input class="post" type="password" size="10" name="password"/>
        {S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /><br />
        <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span>
        <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
      </td>
  </tr>
</table>
</form>
<!-- END switch_user_login_form_footer -->

<!-- BEGIN disable_viewonline -->
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
  <tr>
      <td class="catHead" colspan="3" height="28"><span class="cattitle"><a class="cattitle" href="{U_VIEWONLINE}" rel="nofollow">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></span></td>
  </tr>
  <tr>
      <td class="row1" rowspan="6" align="center" valign="middle"><img src="{L_ONLINE_IMG}" id="i_whosonline" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
<td class="row1" width="100%"><span class="gensmall">{TOTAL_POSTS}<br />
      {TOTAL_USERS}<br />
      {NEWEST_USER}</span></td>
<td class="row1" rowspan="6" align="center" valign="middle"><img src="{L_ONLINE_IMG}" id="i_whosonline" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
  </tr>
  <tr>
      <td class="row1"><span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE}<br />
      {RECORD_USERS}<br />
      <br />
      {LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td>
  </tr>
  {L_CONNECTED_MEMBERS}
  {L_WHOSBIRTHDAY_TODAY}
  {L_WHOSBIRTHDAY_WEEK}
  <tr>
      <td class="row1"><span class="gensmall">{LEGEND} : {GROUP_LEGEND}</span></td>
  </tr>
  <!-- BEGIN switch_chatbox_activate -->
  <tr>
      <td class="row1">
        <span class="gensmall">{TOTAL_CHATTERS_ONLINE} :  {CHATTERS_LIST} <br />
            <!-- BEGIN switch_chatbox_popup -->
            <div id="chatbox_popup"></div>
            <script type="text/javascript"><!--
            insertChatBoxPopup('{disable_viewonline.switch_chatbox_activate.switch_chatbox_popup.U_FRAME_CHATBOX}', '{L_CLICK_TO_JOIN_CHAT}');
            //-->
            </script>
            <!-- END switch_chatbox_popup -->
        </span>
      </td>
  </tr>
  <!-- END switch_chatbox_activate -->
</table>
<!-- END disable_viewonline -->
{CHATBOX_BOTTOM}
<br clear="all" />
<!-- BEGIN switch_legend -->
<table border="0" cellspacing="3" cellpadding="0" align="center">
  <tr>
      <td align="center" width="20"><img src="{FORUM_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS}" /></td>
      <td><span class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</span></td>
      <td></td>
      <td align="center" width="20"><img src="{FORUM_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" /></td>
      <td><span class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</span></td>
      <td>  </td>
      <td align="center" width="20"><img src="{FORUM_LOCKED_IMG}" alt="{L_FORUM_LOCKED}" /></td>
      <td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
  </tr>
</table>
<!-- END switch_legend -->

{AUTO_DST}
avatar
darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 107
Localizare : auf mein land
Data înscrierii : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Pagina 4 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum