Scripturi pentru forum

Pagina 2 din 4 Inapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de ZERO la data de Mier 19 Dec - 18:01

Rezumarea primului mesaj :

Codul este urmatorul pentru cautarea cu google, puteti sal bagati unde doriti, ex: portal, anunt pe prima pagina, HTML page, etc...

Cod:
<!-- Search Google -->
<center>
<FORM method=GET action="http://www.google.com/search">
<TABLE bgcolor="#FFFFFF"><tr><td>
<A HREF="http://www.google.com/">
<IMG SRC="http://www.google.com/logos/Logo_40wht.gif" border="0" ALT="Google" align="absmiddle"></A>
<INPUT TYPE=text name=q size=31 maxlength=255 value="">
<INPUT TYPE=hidden name=hl value="en">
<INPUT type=submit name=btnG VALUE="Google Search">
</td></tr></TABLE>
</FORM>
</center>
<!-- Search Google -->

ZERO
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 60
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 19/12/2007
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://cstrike.one-forum.net

Sus In jos


Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de campionatuldewhist la data de Mar 24 Feb - 0:51



Alt code de denumire a browserului in modul in care doriti. Sa zicem ca aveti un vizitator pe forumul dvs. Acesta vede ca titlu numele dat de dumneavoastra site-ului atat in partea superioara a browserului, cat si in tab-ul browserului.

daca luati acest code:

Cod:
<script language="javascript">

var titletext="Salut, bine ai venit pe forumul meu!";      // TITLEBAR TEXT
var repeat=true;                                                        // SET TO true TO REPEAT, false TO "TYPE" OUT TITLE ONLY ONCE.

var index=0;

function scrolltitle(){
if(index<=titletext.length){
document.title=titletext.substring(0,index);
index++;
setTimeout('scrolltitle()', 200);
}else{
index=0;
if(repeat)setTimeout('scrolltitle()',1000);
}}

window.onload=function(){
if(!document.layers)setTimeout('scrolltitle()',1000);
}

</script>

si-l adaugati in PA>>Afisare>>Pagina de start >> Mesaj pe pagina de start

atunci pt fiecare vizitator in parte va aparea ca titlu a tab-ului sau a browserului cu care deschide forumul, textul care il doriti.

campionatuldewhist
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 285
Varsta : 35
Localizare : Dortmund
Data de inscriere : 17/01/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.campionatuldewhist.niceboard.com

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Tiestto la data de Lun 2 Mar - 15:43

::Text care trece pe o bara::


Cod:
<td class="tableb" align="left" valign="top">
<b><font color="#ff0000" size="3">Titlu</div>
</b></td>
<td class="tablea" align="left" valign="top">
<b><font color="#00ff00" size="2">
<marquee behavior="slide" style="border-style: solid; color: rgb(0, 255, 0); font-size: 12pt; padding-left: 0pt;" bgcolor="#000000" LOOP="10" SCROLLDELAY="200" > Text care apare !
</marquee>

Nu mai dati adresele forumurilor voastre pentru a vizualiza cum arata : Link sters ! - 1960

Tiestto
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 108
Varsta : 20
Localizare : Teleorman,Poeni
Data de inscriere : 10/09/2008
Multumiri : 0
1 avertisment

http://xs-zone.info

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de PoSiTiOn Of PoWeR la data de Lun 2 Mar - 20:24

un nou stil de TABEL pt afisare serverelor de CS sau altor jocuri
->
Cod:
<div style='text-align:center'>
<table cellpadding='4' cellspacing='2' style='margin:auto'>
<tr style='background-color:#e4eaf2'>
<td>Stare</td><td>Joc</td><td>Server IP/Join</td><td>Nume Server</td><td>Jucatori</td>
</tr>
<tr style='background-color:#f4f7fa'>
<td>
  <img alt='' src='http://i305.photobucket.com/albums/nn213/AlinHD/on.png' title='ONLINE' />
</td>
<td>
  <img alt='' src='http://i305.photobucket.com/albums/nn213/AlinHD/cstrike-1.gif' title='[ Type: halflife ] [ Game: cstrike ]' />
</td>

<td title='GAME LINK' style='text-align:right'>
  <a href='steam://connect/123.456.789:27015' style='text-decoration:none'>
            123.456.789:27015 <!IP SERVER
  </a>
</td>
<td title='SERVER NAME' style='text-align:left'>
  <div style='white-space:nowrap; overflow:hidden; width:360px'>
  nume.idle.ro <!NUME SERVER
  </div>
</td>

<td title='NUMAR JUCATORI' style='white-space:nowrap; text-align:right'>
  20 <!NUMAR JUCATORI
</td>
</tr>

<tr style='background-color:#f4f7fa'>

<td>
  <img alt='' src='http://i305.photobucket.com/albums/nn213/AlinHD/on.png' title='ONLINE' />
</td>
<td>
  <img alt='' src='http://i305.photobucket.com/albums/nn213/AlinHD/cstrike-1.gif' title='[ Type: halflife ] [ Game: cstrike ]' />
</td>

<td title='GAME LINK' style='text-align:right'>
  <a href='steam://connect/123.456.789:27015 <!IP SERVER' style='text-decoration:none'>
            123.456.789:27015 <!IP SERVER
  </a>
</td>
<td title='SERVER NAME' style='text-align:left'>
  <div style='white-space:nowrap; overflow:hidden; width:360px'>
  nume2.idle.ro <!NUME SERVER
  </div>
</td>

<td title='NUMAR JUCATORI' style='white-space:nowrap; text-align:right'>
  22 <!NUMAR JUCATORI
</td>
</tr>

<tr style='background-color:#f4f7fa'>
<td>
  <img alt='' src='http://i305.photobucket.com/albums/nn213/AlinHD/on.png' title='ONLINE' />
</td>
<td>
  <img alt='' src='http://i305.photobucket.com/albums/nn213/AlinHD/cstrike-1.gif' title='[ Type: halflife ] [ Game: cstrike ]' />
</td>

<td title='GAME LINK' style='text-align:right'>
  <a href='steam://connect/123.456.789:27015' style='text-decoration:none'>
            123.456.789:27015 <!IP SERVER
  </a>
</td>
<td title='SERVER NAME' style='text-align:left'>
  <div style='white-space:nowrap; overflow:hidden; width:360px'>
  nume3.idle.ro <!NUME SERVER
  </div>
</td>

<td title='NUMAR JUCATORI' style='white-space:nowrap; text-align:right'>
  32 <!NUMAR JUCATORI
</td>
</tr>
</table>

-sper sa va placa Fericit
numai bine Foarte fericit

PoSiTiOn Of PoWeR
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 85
Varsta : 25
Localizare : HD !!
Data de inscriere : 08/06/2008
Multumiri : 0
2 avertismente

http://csstyles.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de eliada la data de Mar 3 Mar - 20:46

un cursor pentru mouse(stelute..functioneaza in orice browser).
Afisare-pagina de start-generalitati-titlul mesajului inregistrare si puneti codul
Cod:
<head><script type="text/javascript">
// <![CDATA[
var colour="#FFFFFF";
var sparkles=100;
/****************************
* Tinkerbell Magic Sparkle *
* (c) 2005 mf2fm web-design *
* http://www.mf2fm.co.uk/rv *
* DON'T EDIT BELOW THIS BOX *
****************************/
var x=ox=400;
var y=oy=300;
var swide=800;
var shigh=600;
var sleft=sdown=0;
var tiny=new Array();
var star=new Array();
var starv=new Array();
var starx=new Array();
var stary=new Array();
var tinyx=new Array();
var tinyy=new Array();
var tinyv=new Array();
window.onload=function() { if (document.getElementById) {
var i, rats, rlef, rdow;
for (var i=0; i<sparkles; i++) {
var rats=createDiv(3, 3);
rats.style.visibility="hidden";
document.body.appendChild(tiny[i]=rats);
starv[i]=0;
tinyv[i]=0;
var rats=createDiv(5, 5);
rats.style.backgroundColor="transparent";
rats.style.visibility="hidden";
var rlef=createDiv(1, 5);
var rdow=createDiv(5, 1);
rats.appendChild(rlef);
rats.appendChild(rdow);
rlef.style.top="2px";
rlef.style.left="0px";
rdow.style.top="0px";
rdow.style.left="2px";
document.body.appendChild(star[i]=rats);
}
set_width();
sparkle();
}}
function sparkle() {
var c;
if (x!=ox || y!=oy) {
ox=x;
oy=y;
for (c=0; c<sparkles; c++) if (!starv[c]) {
star[c].style.left=(starx[c]=x)+"px";
star[c].style.top=(stary[c]=y)+"px";
star[c].style.clip="rect(0px, 5px, 5px, 0px)";
star[c].style.visibility="visible";
starv[c]=50;
break;
}
}
for (c=0; c<sparkles; c++) {
if (starv[c]) update_star(c);
if (tinyv[c]) update_tiny(c);
}
setTimeout("sparkle()", 40);
}
function update_star(i) {
if (--starv[i]==25) star[i].style.clip="rect(1px, 4px, 4px, 1px)";
if (starv[i]) {
stary[i]+=1+Math.random()*3;
if (stary[i]<shigh+sdown) {
star[i].style.top=stary[i]+"px";
starx[i]+=(i%5-2)/5;
star[i].style.left=starx[i]+"px";
}
else {
star[i].style.visibility="hidden";
starv[i]=0;
return;
}
}
else {
tinyv[i]=50;
tiny[i].style.top=(tinyy[i]=stary[i])+"px";
tiny[i].style.left=(tinyx[i]=starx[i])+"px";
tiny[i].style.width="2px";
tiny[i].style.height="2px";
star[i].style.visibility="hidden";
tiny[i].style.visibility="visible"
}
}
function update_tiny(i) {
if (--tinyv[i]==25) {
tiny[i].style.width="1px";
tiny[i].style.height="1px";
}
if (tinyv[i]) {
tinyy[i]+=1+Math.random()*3;
if (tinyy[i]<shigh+sdown) {
tiny[i].style.top=tinyy[i]+"px";
tinyx[i]+=(i%5-2)/5;
tiny[i].style.left=tinyx[i]+"px";
}
else {
tiny[i].style.visibility="hidden";
tinyv[i]=0;
return;
}
}
else tiny[i].style.visibility="hidden";
}
document.onmousemove=mouse;
function mouse(e) {
set_scroll();
y=(e)?e.pageY:event.y+sdown;
x=(e)?e.pageX:event.x+sleft;
}
function set_scroll() {
if (typeof(self.pageYOffset)=="number") {
sdown=self.pageYOffset;
sleft=self.pageXOffset;
}
else if (document.body.scrollTop || document.body.scrollLeft) {
sdown=document.body.scrollTop;
sleft=document.body.scrollLeft;
}
else if (document.documentElement && (document.documentElement.scrollTop || document.documentElement.scrollLeft)) {
sleft=document.documentElement.scrollLeft;
sdown=document.documentElement.scrollTop;
}
else {
sdown=0;
sleft=0;
}
}
window.onresize=set_width;
function set_width() {
if (typeof(self.innerWidth)=="number") {
swide=self.innerWidth;
shigh=self.innerHeight;
}
else if (document.documentElement && document.documentElement.clientWidth) {
swide=document.documentElement.clientWidth;
shigh=document.documentElement.clientHeight;
}
else if (document.body.clientWidth) {
swide=document.body.clientWidth;
shigh=document.body.clientHeight;
}
}
function createDiv(height, width) {
var div=document.createElement("div");
div.style.position="absolute";
div.style.height=height+"px";
div.style.width=width+"px";
div.style.overflow="hidden";
div.style.backgroundColor=colour;
return (div);
}
// ]]>
</script>






<style>
body {
scrollbar-base-color: #210708;
}
</style>


Ultima editare efectuata de catre eliada in Mar 3 Mar - 22:39, editata de 1 ori

eliada
Membru Forumgratuit

Mesaje : 29
Data de inscriere : 18/02/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://celestya.withme.us

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 3 Mar - 21:06

eliada, scripturile se pun incadrate de
Cod:
[code] SCRIPTUL AICI ! [/code]
Te rog sa iti editezi postarea de mai sus.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de PoSiTiOn Of PoWeR la data de Joi 12 Mar - 13:49

cu acest script puteti genera un buton de "Cautare" pe forum.. asa membri forum-ului dvs. o sa gaseasca mai repede ce isi doresc.

Cod:

<div id="search-box"><form method="get" action="/search.forum" id="search"><p class="nomargin"><input type="text" name="search_keywords" id="keywords" maxlength="128" class="inputbox search" value="Cautare..." onclick="if (this.value == 'Cautare...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Cautare...';" /><input class="button2" type="submit" value="Cautare" /></p></form></div>

PoSiTiOn Of PoWeR
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 85
Varsta : 25
Localizare : HD !!
Data de inscriere : 08/06/2008
Multumiri : 0
2 avertismente

http://csstyles.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 16 Mar - 9:38

Atentie: Cod valabil doar pentru forumurile ce folosesc tema Invision.

Cod:
#submenu ul li a {
margin:0.5em 0 0.65em 0;
padding:0.5em 0 0.65em 0;
}
Elimina spatiul dintre butoanele din bara de navigare A face cu ochiul

Acest script se pune in: PA=>Afisare=>Imagini si culori=>Culori=>Foaie de stil CSS=>Introduceti scriptul=>Inregistrare.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de NANI la data de Joi 19 Mar - 10:45

Scriptul cu radioul radiozu
Cod:

<p align="center"><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="mms://86.35.14.20/radiozu" name="MediaP8layer1" uimode="mini" url="mms://86.35.14.20/radiozu" autostart="1" animationatstart="false" transparentatstart="true" showcontrols="1" showtracker="0" showstatusbar="1" volume="0.5" height="100" width="300"></embed></p>

Acest script arata ce melodie canta acum la Radio
Cod:
<strong><div align="center">Ce melodie e la radiou Zu</div>
<div class="col2">
<p align="center">
<iframe name="zulive" src="http://radiozu.ro/cici.html"  marginwidth="10" marginheight="1" frameBorder=0 scrolling=no width="100%" height="40">
Radio ZU Live</iframe></p></div><div class="col2">


uitati aici http://proba1234.forumgratuit.ro/uite-aici-h2.htm

NANI
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 300
Varsta : 23
Localizare : TG frumos iasi
Data de inscriere : 22/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de X-Skillz la data de Dum 22 Mar - 16:47

Eu am folosit acest tabel pentru a-mi crea o pagina HTML cu servere de cs.
Cod:
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Proprietatile tabelelor</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<CENTER><H2>Rezultatele obținute la matematic&#259</H2></CENTER>
<HR WIDTH="50%" ALIGN="center" COLOR="#FF0000">
<TABLE WIDTH="500" ALIGN="CENTER" BORDER="1" BORDERCOLOR="#000000" CELLSPACING=”0” CELLPADDING="0">
<TR BGCOLOR="#000000" ALIGN="center" VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="50"><B><FONT COLOR="#FFFFFF">Nume</FONT></B></TD>
<TD WIDTH="200"HEIGTH="50"><B><FONT COLOR="#FFFFFF">Prenume</FONT></B></TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="50"><B><FONT COLOR="#FFFFFF">Nota</FONT></B></TD>
</TR>
<TR VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Ionescu</TD>
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Bogdan</TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="20" ALIGN="center">7</TD>
</TR>
<TR BGCOLOR="#FFFFCC" VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Stancu</TD>
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">George</TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="20" ALIGN="center">9</TD>
</TR>
<TR VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Dumitrescu</TD>
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Alexandra</TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="20" ALIGN="center">10</TD>
</TR>
<TR BGCOLOR="#FFFFCC" VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Marin</TD>
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Paul</TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="20" ALIGN="center">8</TD>
</TR>
<TR VALIGN="middle">
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Ivanov</TD>
<TD WIDTH="200" HEIGTH="20">Mihaela</TD>
<TD WIDTH="100" HEIGTH="20" ALIGN="center">9</TD>
</TR>
</TABLE>
</BODY>
</HTML>
La <BODY> primul de sus stergeti si puteti asta pentru culoare de font:<body background=(ex:Orange)>.
Puneti in loc de orange culoarea dorita sau linkul de la fundalur dorit.
Penru a vedea rezultatul paginii Click Here!
Gata!Scuze pentru greseala.


Ultima editare efectuata de catre X-Skillz in Dum 22 Mar - 17:06, editata de 1 ori

X-Skillz
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 41
Varsta : 22
Localizare : Romania/Bucuresti
Data de inscriere : 22/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.x-skillz.forumz.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Mier 25 Mar - 12:41

> Meniu Cu Umbra In Css, Shadow Menu in CSS

Creati un Widget si puneti acest script

Cod:
<style type="text/css">
#shadow{ background-color:#3399FF; width:120px; height:220px; margin:10px 0px 0px 10px;}
#menue{ position:relative; top:-215px; width:120px; height:220px; background-color:#FFFFFF; border:1px solid #3399FF; }
</style>
<div id="shadow"></div>
<div id="menue">
Ŀ <a href="#">HOME</a><br><br>
Ŀ <a href="#">PAGINA 1</a><br><br>
Ŀ <a href="#">PAGINA 2</a><br><br>
Ŀ <a href="#">PAGINA 3</a><br><br>
Ŀ <a href="#">PAGINA 4</a><br><br>
Ŀ <a href="#">PAGINA 5</a><br><br>
</div>

Meniul va arata asa:



INCa unul

Primul pas este sa cream codul CSS:

HTML
Cod:
<style type=”text/css”>
body {
text-align: left;
background-image: url(”bg.gif”);
}
div {
width: 100px;
height: 20px;
background-color: #338ce8;
}
div:hover
{
background-color: #085ea6;
}
a {
color: white;
font-size: 18px;
text-decoration: none;
}
</style>


Cod:
Al doilea pas este sa cream codul HTML:

HTML
<html>
<body>
<head>
<title>Numele forumului tau</title>
<style type="text/css">

body {
text-align: left;
background-color: #ffffff;
}
div
{
width: 100px;
height: 20px;
background-color: #6699FF;
}
div:hover
{
background-color: #085ea6;
}
a
{
color: white;
font-size: 18px;
text-decoration: none;
margin: 3px;
}

</style>
</head>
<body><center>
<div><a href="#">Acasa</a></div>
<div><a href="#">Pagina1</a></div>
<div><a href="#">Pagina2</a></div>
<div><a href="#">Pagina3</a></div>
<div><a href="#">Pagina4</a></div>
<div><a href="#">Pagina5</a></div>
</center>
</body>
</html>
REzultat final


Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 23
Localizare : Targu Frumos
Data de inscriere : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de pLaY_GanGsTa la data de Mier 25 Mar - 18:21

Pentru a va creste numarul de vizitatori pe site/forum folositi acest script puteti schimba keywords, in functie de categoria site/forum-ului
Cod:
<META name="KEYWORDS"
content="<b>free,secret,html,go,frames,help, google,rullz,media,rullzmedia,poze,photo,</b>animatie, animatii,website,design,building,build,internet,web, computer,software,download,downloads,pc, driverse,font,fonts,muzica,coduri,gratis,resurse, img,sounds,nume,promotie">
<META name="description" content="Descriere site">

pLaY_GanGsTa
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 30
Varsta : 21
Data de inscriere : 29/12/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.help-games.tk

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vladutzz la data de Sam 28 Mar - 12:49

Punetil in P.A / Afisare / Generalitati sau P.A /Module / Widgeturi .
Cod:
<SCRIPT src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=3_1238238219_53434_252_0_177_71_8_22" type="text/javascript"></SCRIPT>
Este script pentru ceas



Script pentru a va face forumul mai amuzant.
Cod:
<body>
<p align="center">
  <script TYPE="text/javascript">
<!--
function prompter() {
var reply = prompt( "Bun venit! Cum te numesti?" , "")
alert ( "Imi pare bine sa te vad " + reply + "! Treci mai des pe la noi")
}
//-->
  </script>

  <INPUT  TYPE="button" ONCLICK="prompter()" VALUE="APASA AICI"/>
</p>

 </center>
</p>
</body>

il pui in P.A / Afisare / Generalitati

Vladutzz
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 35
Varsta : 22
Localizare : Romania/Bucuresti
Data de inscriere : 26/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.extremegames.forumz.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Han la data de Mier 1 Apr - 11:31

Script pentru a nu permite click dreapta pe forum.
Cod:
<script language=JavaScript1.2> function ejs_nodroit() {return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>
Acest script nu arata niciun mesaj la apasare click dreapta.

Acest script arata mesaj atunci cand apasati click dreapta.
Cod:
<script language=JavaScript1.2> function ejs_nodroit() { alert('mesajul dorit'); return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>

Han
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 17
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 01/04/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.cs-han.forumhit.ro / http://extremegames.forumz.ro

Sus In jos

Sliding Menu Bar

Mesaj Scris de nick la data de Joi 2 Apr - 9:35

Cod:
<style>
<!--
#slidemenubar, #slidemenubar2{
position:absolute;
border:3.5px solid black;
background-color:#F2F2F2;
layer-background-color:#F2F2F2;
font:bold 15px Verdana;
line-height:20px;
}
-->
</style>
<script language="Javascript1.2">

/***********************************************
* Sliding Menu Bar script- © Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com)
* Visit http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
* This notice must stay intact for use
***********************************************/

var slidemenu_width='180px' //specify width of menu (in pixels)
var slidemenu_reveal='18px' //specify amount that menu should protrude initially
var slidemenu_top='250px'  //specify vertical offset of menu on page

var ns4=document.layers?1:0
var ie4=document.all
var ns6=document.getElementById&&!document.all?1:0

if (ie4||ns6)
document.write('<div id="slidemenubar2" style="left:'+((parseInt(slidemenu_width)-parseInt(slidemenu_reveal))*-1)+'px; top:'+slidemenu_top+'; width:'+slidemenu_width+'" onMouseover="pull()" onMouseout="draw()">')
else if (ns4){
document.write('<style>\n#slidemenubar{\nwidth:'+slidemenu_width+';}\n<\/style>\n')
document.write('<layer id="slidemenubar" left=0 top='+slidemenu_top+' width='+slidemenu_width+' onMouseover="pull()" onMouseout="draw()" visibility=hide>')
}

var sitems=new Array()

///////////Edit below/////////////////////////////////

//siteitems[x]=["Item Text", "Optional URL associated with text"]

sitems[0]=["<big><center><font face='Arial'>Meniu</font></big>", ""]
sitems[1]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[2]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[3]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[4]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[5]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[6]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[7]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[8]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[9]=["Cum vrei sa apara", "link/"]
sitems[10]=["Cum vrei sa apara", "link/"]

//If you want the links to load in another frame/window, specify name of target (ie: target="_new")
var target=""

/////////////////////////////////////////////////////////

if (ie4||ns4||ns6){
for (i=0;i<sitems.length;i++){
if (sitems[i][1])
document.write('<a href="'+sitems[i][1]+'" target="'+target+'">')
document.write(sitems[i][0])
if (sitems[i][1])
document.write('</a>')
document.write('<br>\n')
}
}

function regenerate(){
window.location.reload()
}
function regenerate2(){
if (ns4){
document.slidemenubar.left=((parseInt(slidemenu_width)-parseInt(slidemenu_reveal))*-1)
document.slidemenubar.visibility="show"
setTimeout("window.onresize=regenerate",400)
}
}
window.onload=regenerate2

rightboundary=0
leftboundary=(parseInt(slidemenu_width)-parseInt(slidemenu_reveal))*-1

if (ie4||ns6){
document.write('</div>')
themenu=(ns6)? document.getElementById("slidemenubar2").style : document.all.slidemenubar2.style
}
else if (ns4){
document.write('</layer>')
themenu=document.layers.slidemenubar
}

function pull(){
if (window.drawit)
clearInterval(drawit)
pullit=setInterval("pullengine()",10)
}
function draw(){
clearInterval(pullit)
drawit=setInterval("drawengine()",10)
}
function pullengine(){
if ((ie4||ns6)&&parseInt(themenu.left)<rightboundary)
themenu.left=parseInt(themenu.left)+10+"px"
else if(ns4&&themenu.left<rightboundary)
themenu.left+=10
else if (window.pullit){
themenu.left=0
clearInterval(pullit)
}
}

function drawengine(){
if ((ie4||ns6)&&parseInt(themenu.left)>leftboundary)
themenu.left=parseInt(themenu.left)-10+"px"
else if(ns4&&themenu.left>leftboundary)
themenu.left-=10
else if (window.drawit){
themenu.left=leftboundary
clearInterval(drawit)
}
}
</script>



Poate fi pus oriunde
-mesaj pe pagina de start
-pagina html

nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 5 Apr - 0:22

Cod:
#text_editor_textarea {
background-image: url('Link direct imagine');
}
Acest cod va permite sa va puneti in caseta de trimitere raspuns o imagine, nu neaparat fundalul alb.
Inlocuiti Link direct imagine cu link-ul direct catre imaginea care doriti sa fie afisata in caseta.
Mai intai de toate, trebuie sa va activati modulul WYSIWYG din:
PA=>General=>Mesaje si emailuri=>Configurare=>Activarea modului din origine WYSIWYG in mesaje=>Da=>Inregistrare.
Codul se pune in: PA=>Afisare=>Imagini si culori=>Culori=>Foaie de stil CSS=>Introduceti codul=>Inregistrare.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Mier 8 Apr - 20:50

ScRiPT pentru redirectionare Foarte fericit

Cod:
<HTML xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><HEAD><TITLE>Nume Froum</TITLE>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META http-equiv=Refresh content="3; url=Link catre forum">
<STYLE type=text/css>BODY {
   BACKGROUND-COLOR: #000000
}
.style1 {
   FONT-SIZE: 36px; COLOR: #ffffff; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif
}
</STYLE>

<META content="MSHTML 6.00.2900.2180" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY>
<DIV align=center><BR>
<P><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><BR><IMG
src="http://i43.tinypic.com/2aaj2hl.gif"></P>
<P class=style1><FONT face=Tahoma size=-1>VA redirectionati imediat</FONT></P></DIV></BODY></HTML>

Uitatiu aici proba A face cu ochiul

http://proba-stefan12.forumgratuit.ro/ la 3 secunde e setat

Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 23
Localizare : Targu Frumos
Data de inscriere : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

A big message - Un mesaj care apare si dispare singur

Mesaj Scris de nick la data de Joi 16 Apr - 10:10

Cod:

<div style="position:absolute;color:red" id="test""font: bold 17px Antique"></div>

<script>

//This script created by Steve Bomer (steveb03@yahoo.com)
//Modified by Dynamic Drive for NS6, additional features
//Visit Dynamicdrive.com to get it!

//Change the message below
var themessage="<b>Forumul x <p>va ureaza<p> Paste fericit !"
var fontsize=10
//Below determines how long the message will appear before disappearing. 5000=5 seconds
var appearfor=5000

function position_at_top(){
if (document.layers)
document.test.top=pageYOffset
else if (document.all){
test.innerHTML='<div align=center><font face="Arial">'+themessage+'</font></div>'
setTimeout("test.style.top=document.body.scrollTop+10;test.style.left=document.body.scrollLeft+10",100)
}
else if (document.getElementById){
document.getElementById("test").innerHTML='<div align=center><font face="Arial">'+themessage+'</font></div>'
document.getElementById("test").style.top=pageYOffset
}
}

function expand(){
if (document.layers){
document.test.document.write('<div align=center style="font-size:'+fontsize+'px"><font face="Arial">'+themessage+'</font></div>')
document.test.document.close()
}
else if (document.all)
test.style.fontSize=fontsize+'px'
else if (document.getElementById)
document.getElementById("test").style.fontSize=fontsize+'px'
fontsize+=5
if (fontsize>90){
if (document.layers)
setTimeout("document.test.visibility='hide'",appearfor)
else if (document.all)
setTimeout("test.style.visibility='hidden'",appearfor)
else if (document.getElementById)
setTimeout("document.getElementById('test').style.visibility='hidden'",appearfor)
return
}
else
setTimeout("expand()",50)
}

</script>
<body onload="position_at_top();expand()">


poate fi pus oriunde in forum
- mesaj pe prima pagina
-paginan html

Eu l-am facut ca un mesaj de pasti

nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de darkspectre la data de Joi 16 Apr - 10:19

Trebuie sa aveti versiunea phpbb2 caci doar la aceasta versiune se pot modifica template-urile.
Codul iti confera 2 imagini "cine este online"(adica imagine "cine este online" in stanga,informatiii cu privire la useri online in mijloc,imagine "cine este online" in dreapta).
Inlocuiti P.A.=>Afisare=>Template-uri=>General=>index_body() cu codul de mai jos.Apesi inregistrare si adaugi modificarea().

Cod:
{JAVASCRIPT}
<!-- BEGIN message_admin_index -->
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
  <!-- BEGIN message_admin_titre -->
  <tr>
      <td class="catHead" height="28"><span class="cattitle">{message_admin_index.message_admin_titre.MES_TITRE}</span></td>
  </tr>
  <!-- END message_admin_titre -->
  <!-- BEGIN message_admin_txt -->
  <tr>
      <td class="row1" rowspan="3" align="center" valign="middle">
      <div class="gensmall">{message_admin_index.message_admin_txt.MES_TXT}</div>
      </td>
  </tr>
  <!-- END message_admin_txt -->
</table>
<!-- END message_admin_index -->

<!-- BEGIN switch_user_login_form_header -->
<form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
  <tr>
      <td width="100%" valign="top" align="center" class="row1">
        <label><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> <input class="post" type="text" size="10" name="username" /></label>
        <label><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> <input class="post" type="password" size="10" name="password" /></label>
        {S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /><br />
        <label><span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span> <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} /></label>

      </td>
  </tr>
</table>
</form>
<!-- END switch_user_login_form_header -->

{CHATBOX_TOP}
{BOARD_INDEX}
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
  <tr>
      <td width="50%" valign="top">
        <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
        <span class="gensmall"><a href="{U_MARK_READ}" class="gensmall">{L_MARK_FORUMS_READ}</a>
        <!-- END switch_user_logged_in -->
        <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
        <br /><a href="{switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}" class="gensmall">{switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
        <!-- END switch_delete_cookies -->
        </span>
      </td>
      <td width="50%" align="right">
        <span class="gensmall">
            <a href="{U_TODAY_ACTIVE}" class="gensmall">{L_TODAY_ACTIVE}</a><br />
            <a href="{U_TODAY_POSTERS}" class="gensmall">{L_TODAY_POSTERS}</a><br />
            <a href="{U_OVERALL_POSTERS}" class="gensmall">{L_OVERALL_POSTERS}</a>
            <!-- BEGIN switch_on_index -->
              <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
              <br /><a href="{switch_on_index.switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}" class="gensmall">{switch_on_index.switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
              <!-- END switch_delete_cookies -->
            <!-- END switch_on_index -->
        </span>
      </td>
  </tr>
</table>

<!-- BEGIN switch_user_login_form_footer -->
<form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
  <tr>
      <td width="100%" valign="top" align="center" class="row1">
        <span class="genmed">{L_USERNAME}:</span>
        <input class="post" type="text" size="10" name="username"/>
        <span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span>
        <input class="post" type="password" size="10" name="password"/>
        {S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /><br />
        <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span>
        <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
      </td>
  </tr>
</table>
</form>
<!-- END switch_user_login_form_footer -->

<!-- BEGIN disable_viewonline -->
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
  <tr>
      <td class="catHead" colspan="3" height="28"><span class="cattitle"><a class="cattitle" href="{U_VIEWONLINE}" rel="nofollow">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></span></td>
  </tr>
  <tr>
      <td class="row1" rowspan="6" align="center" valign="middle"><img src="{L_ONLINE_IMG}" id="i_whosonline" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
<td class="row1" width="100%"><span class="gensmall">{TOTAL_POSTS}<br />
      {TOTAL_USERS}<br />
      {NEWEST_USER}</span></td>
<td class="row1" rowspan="6" align="center" valign="middle"><img src="{L_ONLINE_IMG}" id="i_whosonline" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
  </tr>
  <tr>
      <td class="row1"><span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE}<br />
      {RECORD_USERS}<br />
      <br />
      {LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td>
  </tr>
  {L_CONNECTED_MEMBERS}
  {L_WHOSBIRTHDAY_TODAY}
  {L_WHOSBIRTHDAY_WEEK}
  <tr>
      <td class="row1"><span class="gensmall">{LEGEND} : {GROUP_LEGEND}</span></td>
  </tr>
  <!-- BEGIN switch_chatbox_activate -->
  <tr>
      <td class="row1">
        <span class="gensmall">{TOTAL_CHATTERS_ONLINE} :  {CHATTERS_LIST} <br />
            <!-- BEGIN switch_chatbox_popup -->
            <div id="chatbox_popup"></div>
            <script type="text/javascript"><!--
            insertChatBoxPopup('{disable_viewonline.switch_chatbox_activate.switch_chatbox_popup.U_FRAME_CHATBOX}', '{L_CLICK_TO_JOIN_CHAT}');
            //-->
            </script>
            <!-- END switch_chatbox_popup -->
        </span>
      </td>
  </tr>
  <!-- END switch_chatbox_activate -->
</table>
<!-- END disable_viewonline -->
{CHATBOX_BOTTOM}
<br clear="all" />
<!-- BEGIN switch_legend -->
<table border="0" cellspacing="3" cellpadding="0" align="center">
  <tr>
      <td align="center" width="20"><img src="{FORUM_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS}" /></td>
      <td><span class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</span></td>
      <td></td>
      <td align="center" width="20"><img src="{FORUM_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" /></td>
      <td><span class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</span></td>
      <td>  </td>
      <td align="center" width="20"><img src="{FORUM_LOCKED_IMG}" alt="{L_FORUM_LOCKED}" /></td>
      <td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
  </tr>
</table>
<!-- END switch_legend -->

{AUTO_DST}

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Lun 27 Apr - 13:37

Mesaj la Intrare pe Site
Cod:
<script language="Javascript">
<!--
alert('Welcome to Nume forum');
-->
</script>

Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 23
Localizare : Targu Frumos
Data de inscriere : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Joi 30 Apr - 11:23

Script care , cand dai cu click-ul deasupra imagini se cutremura

Cod:
<head>
<script language="javascript" type="text/javascript">
// IMAGINE CE TREMURA
//
//Script by AnonyMous19
//configureaza viteza de miscare
var medida = 3

//!!!!!!!!!!!!! NU MODIFICA !!!!!!!!!!!!!!!
var a = 1

function movimiento() {

if (document.all) cepilo = document.all['imagen'].style;
else if (document.getElementById) cepilo = document.getElementById("imagen").style;

if ( a == 1 ) {
medida += 3
cepilo.top = medida + 'px';
} else if ( a == 2 ) {
cepilo.left = medida + 'px';
} else if ( a == 3 ) {
medida -= 3
cepilo.top = medida + 'px';
} else {
cepilo.left = medida + 'px';
}

if ( a < 4 )
a++
else
a = 1

movimientoID = setTimeout( "movimiento()", 50 )
}

function fin() {
if ( movimientoID != null)
clearTimeout( movimientoID )
}




</script>
</head>

<body>

<!-- Arata imaginea -->
<!-- La "src=mijloc.png" aici modifice cu numele imaginii tale in gif sau jpg -->
<!-- ATENTIE daca nu modifi numele imaginii nu va aparea nimic pe ecran -->
<img id="imagen" style="position:relative" src="LINK IMAGINE"
onMouseover="movimiento();" onMouseout="fin();">
<p> </p>
</body>

Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 23
Localizare : Targu Frumos
Data de inscriere : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de playmax la data de Vin 1 Mai - 10:13

Acest script este pentru un meniu! pe care puteti sal puneti pe protal sau forum!
Cod:
<html>
<head>
<title>Meniu Vertical</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>
<div id="meniu">
<div id="corp">
<ul id="lista">
<li><a href="#">Pagina 1</a></li>
<li><a href="#">Pagina 2</a></li>
<li><a href="#">Pagina 3</a></li>
<li><a href="#">Pagina 4</a></li>
<li><a href="#">Pagina 5</a></li>
  </ul>
</div>
<div id="subsol"></div>
</div>
</body>
</html>

playmax
Membru activ

masculin

Mesaje : 573
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 04/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.csdaniel.forumz.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Stefan12 la data de Mar 5 Mai - 15:00

Script de crearea unei ferestre POP singur

Cod:
<!-- Start cod - stefan --><SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function popup(URL) {
w = window.open(URL, "", "toolbar=0,scrollbars=0,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=0,width=100,height=100,left = 590,top = 462");
}
</script><!-- Sfarsit cod -stefan -->

<!-- BODY-Tag -->
<BODY onLoad="javascript:popup('Link reclama sau orice')">


Stefan12
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 249
Varsta : 23
Localizare : Targu Frumos
Data de inscriere : 20/03/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Joystick-man la data de Dum 17 Mai - 14:09

Script de ceas.

Cod:
<script src="http://www.clocklink.com/embed.js"></script><script type="text/javascript" language="JavaScript">obj=new Object;obj.clockfile="5005-blue.swf";obj.TimeZone="PST";obj.width=120;obj.height=40;obj.wmode="transparent";showClock(obj);</script>

Imi pare rau de dublu post dar mai mereu imi apare alt post.Va rog nu-mi dai warn stergeti acest post.
Multumesc!


Ultima editare efectuata de catre Joystick-man in Dum 17 Mai - 14:14, editata de 1 ori

Joystick-man
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 66
Varsta : 20
Localizare : Pe ici pe colo...
Data de inscriere : 16/05/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.extremegames.forumz.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Ina la data de Joi 21 Mai - 19:05

Calendar crestin ortodox
Cod:
<script language=JavaScript src="http://credo.ro/calendar-azi.php"></script>

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 45
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Script Radio Kiss Fm

Mesaj Scris de nick la data de Mier 24 Iun - 16:12

Radio Kiss FM
Cod:

 <OBJECT ID="MediaPlayer" WIDTH=385 HEIGHT=50
CLASSID="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
STANDBY="Loading Windows Media Player components..."
TYPE="application/x-oleobject">

<PARAM NAME="FileName" VALUE="http://80.86.106.136:8100" valuetype="ref" ref>
<param name="AudioStream" value="1">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="AnimationAtStart" value="0">
<param name="AllowScan" value="-1">
<param name="AllowChangeDisplaySize" value="-1">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="Balance" value="0">
<param name="BaseURL" value>
<param name="BufferingTime" value="5">
<param name="CaptioningID" value>
<param name="ClickToPlay" value="-1">
<param name="CursorType" value="0">
<param name="CurrentPosition" value="-1">
<param name="CurrentMarker" value="0">
<param name="DefaultFrame" value>
<param name="DisplayBackColor" value="0">
<param name="DisplayForeColor" value="16777215">
<param name="DisplayMode" value="1">
<param name="DisplaySize" value="1">
<param name="Enabled" value="-1">
<param name="EnableContextMenu" value="-1">
<param name="EnablePositionControls" value="-1">
<param name="EnableFullScreenControls" value="-1">
<param name="EnableTracker" value="-1">
<param name="InvokeURLs" value="-1">
<param name="Language" value="-1">
<param name="Mute" value="0">
<param name="PlayCount" value="0">
<param name="PreviewMode" value="0">
<param name="Rate" value="1">
<param name="SAMILang" value>
<param name="SAMIStyle" value>
<param name="SAMIFileName" value>
<param name="SelectionStart" value="-1">
<param name="SelectionEnd" value="-1">
<param name="SendOpenStateChangeEvents" value="-1">
<param name="SendWarningEvents" value="-1">
<param name="SendErrorEvents" value="-1">
<param name="SendKeyboardEvents" value="0">
<param name="SendMouseClickEvents" value="0">
<param name="SendMouseMoveEvents" value="0">
<param name="SendPlayStateChangeEvents" value="-1">
<param name="ShowCaptioning" value="0">
<param name="ShowControls" value="-1">
<param name="ShowAudioControls" value="-1">
<param name="ShowDisplay" value="0">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="ShowPositionControls" value="0">
<param name="ShowStatusBar" value="-1">
<param name="ShowTracker" value="-1">
<param name="TransparentAtStart" value="0">
<param name="VideoBorderWidth" value="0">
<param name="VideoBorderColor" value="333333">
<param name="VideoBorder3D" value="-1">
<param name="Volume" value="-1">
<param name="WindowlessVideo" value="-1">
<EMBED TYPE="application/x-mplayer2" SRC="http://80.86.106.136:8100"
NAME="MediaPlayer"
WIDTH=320
HEIGHT=45>
</EMBED></OBJECT>


Ultima editare efectuata de catre nick in Mier 24 Iun - 16:19, editata de 1 ori

nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de andrei lucaci la data de Vin 3 Iul - 14:25

Script pentru Radio Born Again Radio, un post de radio din America, piese numa noi, si piese numa faine A face cu ochiul

Cod:
<br /><form action="link" method="post" target="_new"><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="http://sc1.nwrnetwork.com:8082/" align="middle" width=150 height=45 autostart="True" loop="False" volume="120" showstatusbar=false></embed><input type="submit" value="www.bornagainradio.com" /><br /></form><img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://counters.gigya.com/wildfire/CIMP/Jmx*PTEyMDEyNzAxNDAwOTMmcHQ9MTIwMTI3MDE*ODY3MSZwPTU2MzUxJmQ9Jm49.jpg" />
Faceti un widget sau puteti sa-l puneti la PA->Afisare->Pagina de start->Generalitati-> mesaj pe prima pagina.. sau daca vreti, luati un script pentru pop up, si bagati sa aveti pop up la radio.... ca sa aveti muzica pe tot forumul fara intrerupere.... (sincer sa fiu, asta chiar nu stiu inca cum sa fac Jenat )

andrei lucaci
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 14
Varsta : 24
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 02/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.andreil.forumz.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 5 Iul - 13:34

Pagina de start HTML 100% facuta de mine !


Prima imagine adica asta

Cod:
http://i40.tinypic.com/and187.jpg
o puteti edita.. in chenarul verde trece-ti ce doriti !

si acesta este codul !
Cod:
<a href="http://www.forumgratuit.ro" target="_blank"></a>
<body bgcolor=black></body>

<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i40.tinypic.com/and187.jpg" border="0" alt="" /></div>
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i44.tinypic.com/24gri9t.jpg" border="0" alt="" /><a href="/portal.htm" class="postlink"><img src="http://i43.tinypic.com/24nl7uu.jpg" border="0" alt="" /></a><img src="http://i43.tinypic.com/s6m785.jpg" border="0" alt="" /></div>
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i44.tinypic.com/2wqz5ti.jpg" border="0" alt="" /></div>
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i40.tinypic.com/fej33m.jpg" border="0" alt="" /><a href="/forum.htm" class="postlink"><img src="http://i40.tinypic.com/352glcw.jpg" border="0" alt="" /></a><img src="http://i41.tinypic.com/hrzudl.jpg" border="0" alt="" /></div>
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i41.tinypic.com/sgqsgm.jpg" border="0" alt="" /></div>
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i41.tinypic.com/33wo3o9.jpg" border="0" alt="" /><a href="/profile.forum?mode=register" class="postlink"><img src="http://i40.tinypic.com/2ngqzuq.jpg" border="0" alt="" /></a><img src="http://i39.tinypic.com/33a4dj9.jpg" border="0" alt="" /></div>
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i39.tinypic.com/m7u8g3.jpg" border="0" alt="" /></div>

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de StefanN la data de Dum 12 Iul - 14:25

Anti-click dreapta cu alerta Foarte fericit

Cod:
<script language=JavaScript>
<!--

//Disable right mouse click Script
//By Maximus (maximus@nsimail.com) w/ mods by DynamicDrive
//For full source code, visit http://www.dynamicdrive.com

var message="Bine ati venit! Nu Fura , fa singur";

///////////////////////////////////
function clickIE4(){
if (event.button==2){
alert(message);
return false;
}
}

function clickNS4(e){
if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){
if (e.which==2||e.which==3){
alert(message);
return false;
}
}
}

if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=clickNS4;
}
else if (document.all&&!document.getElementById){
document.onmousedown=clickIE4;
}

document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")

// -->
</script>

StefanN
Membru activ

masculin

Mesaje : 457
Varsta : 23
Localizare : iasi
Data de inscriere : 20/05/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://forum.expertcs.info

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de StefanN la data de Lun 13 Iul - 10:27

cum sa-ti faci un meniu asa:D

Adaugi codul "css"
Panou administrare / afisare / culori /foaie stil css

Cod:

/*Credits: Dynamic Drive CSS Library */
/*URL: http://www.dynamicdrive.com/style/ */

#tabs {
   float:left;
   width:100%;
   font-size:93%;
   line-height:normal;
   border-bottom:1px solid #666;
   margin-bottom:1em; /*margin between menu and rest of page*/
   overflow:hidden;
   }

#tabs ul {
   margin:0;
   padding:10px 10px 0 0px;
   list-style:none;
   
   }

#tabs li {
   display:inline;
   margin:0;
   padding:0;
   }

#tabs a {
   float:left;
   background:url("media/left.png") no-repeat left top;
   margin:0;
   padding:0 0 0 6px;
   text-decoration:none;
   }

#tabs a span {
   float:left;
   display:block;
   background:url("media/right.png") no-repeat right top;
   padding:6px 15px 4px 6px;
   margin-right:2px;
   color:#FFF;
   }

/* Commented Backslash Hack hides rule from IE5-Mac \*/
#tabs a span {float:none;}

/* End IE5-Mac hack */
#tabs a:hover span {
   }

#tabs a:hover {
   background-position:0% -42px;
   }

#tabs a:hover span {
   background-position:100% -42px;
   }

Paia in generalitati sau unde vrei acest script si pui c elink doresti
Cod:
<div id="tabs">
  <ul>
    <li></li>
    <li><a href="#"><span>Menu 1</span></a></li>
    <li><a href="#"><span>Menu 2</span></a></li>
    <li><a href="#"><span>Menu 3</span></a></li>
    <li><a href="#"><span>Menu 4</span></a></li>
    <li><a href="#"><span>Menu 5</span></a></li>
    <li><a href="#"><span>Menu 6</span></a></li>
  </ul>
</div>

Edit :
Am uitat trebuie sa pui in codul css
si astea sau cea ceti doresti



Adaugat completare(de catre autor).

deci ei codu "css" il pui in Panou administrare / afisare / culori /foaie stil css

Dupa ce ai facut primu pas , urmez al-doilea pass

Ai acest cod si il pui unde vrei generalitati etc...widget

Cod:
    <div id="tabs">
      <ul>
        <li></li>
        <li><a href="#"><span>Menu 1</span></a></li>
        <li><a href="#"><span>Menu 2</span></a></li>
        <li><a href="#"><span>Menu 3</span></a></li>
        <li><a href="#"><span>Menu 4</span></a></li>
        <li><a href="#"><span>Menu 5</span></a></li>
        <li><a href="#"><span>Menu 6</span></a></li>
      </ul>
    </div>

Ca sa mearga cu imaginea albastra in spate trebuie sa adaugi aici imagini

#tabs a {
float:left;
background:url("imagine stanga") no-repeat left top;
margin:0;
padding:0 0 0 6px;
text-decoration:none;
}

#tabs a span {
float:left;
display:block;
background:url("Imagine dreapta") no-repeat right top;
padding:6px 15px 4px 6px;
margin-right:2px;
color:#FFF;
}
e bun acuma? daca nu nu stiu cum sa-ti explic mai bine bafta

StefanN
Membru activ

masculin

Mesaje : 457
Varsta : 23
Localizare : iasi
Data de inscriere : 20/05/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://forum.expertcs.info

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 20 Iul - 11:43

Pentru mai multe detalii depsre cod vezi imaginea de mai jos, dai click pe ea !




Cod:
<a href="http://www.forumgratuit.ro" class="postlink" target="_blank"></a>
<body style="background:#000000">
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i26.tinypic.com/27wt3if.png" border="0" alt="" /></div>
<br /><br />
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--

if (document.images) {
var onef = new Image();
onef.src ="http://i30.tinypic.com/x1f668.jpg";
var oneo = new Image();
oneo.src = "http://i27.tinypic.com/2di0ri1.jpg";

}

function act(imgName) {
if (document.images)
document[imgName].src = eval(imgName + "o.src");
}

function inact(imgName) {
if (document.images)
document[imgName].src = eval(imgName + "f.src");
}

// -->
</SCRIPT>
<A HREF="/portal.htm" onMouseOver="act('one')"
onMouseOut="inact('one')">
<IMG SRC="http://i30.tinypic.com/x1f668.jpg"
NAME="one"
BORDER="0"
ALT="Portal"></A>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--

if (document.images) {
var onqf = new Image();
onqf.src ="http://i30.tinypic.com/2dr5qc2.jpg";
var onqo = new Image();
onqo.src = "http://i25.tinypic.com/2i96uc8.jpg";

}

function act(imgName) {
if (document.images)
document[imgName].src = eval(imgName + "o.src");
}

function inact(imgName) {
if (document.images)
document[imgName].src = eval(imgName + "f.src");
}

// -->
</SCRIPT>
<A HREF="/forum.htm" onMouseOver="act('onq')"
onMouseOut="inact('onq')">
<IMG SRC="http://i30.tinypic.com/2dr5qc2.jpg"
NAME="onq"
BORDER="0"
ALT="Forum"></A>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--

if (document.images) {
var onaf = new Image();
onaf.src ="http://i26.tinypic.com/30c7lg2.jpg";
var onao = new Image();
onao.src = "http://i30.tinypic.com/sfe2yp.jpg";

}

function act(imgName) {
if (document.images)
document[imgName].src = eval(imgName + "o.src");
}

function inact(imgName) {
if (document.images)
document[imgName].src = eval(imgName + "f.src");
}

// -->
</SCRIPT>
<A HREF="/profile.forum?mode=register" onMouseOver="act('ona')"
onMouseOut="inact('ona')">
<IMG SRC="http://i26.tinypic.com/30c7lg2.jpg"
NAME="ona"
BORDER="0"
ALT="register"></A></div>
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i30.tinypic.com/2ykmghv.png" border="0" alt="" /></div><div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i28.tinypic.com/9gvoch.png" border="0" alt="" /><a href="/contact.forum" class="postlink"><img src="http://i26.tinypic.com/1snwab.jpg" border="0" alt="" /></a><img src="http://i25.tinypic.com/18f2ue.png" border="0" alt="" /></div><div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i32.tinypic.com/33p5ymu.png" border="0" alt="" /></div><div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i31.tinypic.com/2eplfk4.png" border="0" alt="" /><a href="/stats.htm" class="postlink"><img src="http://i26.tinypic.com/1zzpf6p.jpg" border="0" alt="" /></a><img src="http://i32.tinypic.com/a6wd0.png" border="0" alt="" /></div><div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i27.tinypic.com/zjt10x.png" border="0" alt="" /></div><div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i30.tinypic.com/30sj0xy.png" border="0" alt="" /><a href="/memberlist.forum" class="postlink"><img src="http://i25.tinypic.com/xo1jxw.jpg" border="0" alt="" /></a><img src="http://i31.tinypic.com/23hpr7s.png" border="0" alt="" /></div><div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i32.tinypic.com/208xrus.png" border="0" alt="" /></div><div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i27.tinypic.com/2412hjn.png" border="0" alt="" /><a href="/faq.htm" class="postlink"><img src="http://i31.tinypic.com/raonih.jpg" border="0" alt="" /></a><img src="http://i32.tinypic.com/5xiyr7.jpg" border="0" alt="" /></div><div style="margin:auto;text-align:center;width:100%"><img src="http://i27.tinypic.com/35k7whu.png" border="0" alt="" /></div>

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Pagina 2 din 4 Inapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum