Scripturi pentru forum

Pagina 3 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de ZERO la data de Mier 19 Dec - 18:01

Rezumarea primului mesaj :

Codul este urmatorul pentru cautarea cu google, puteti sal bagati unde doriti, ex: portal, anunt pe prima pagina, HTML page, etc...

Cod:
<!-- Search Google -->
<center>
<FORM method=GET action="http://www.google.com/search">
<TABLE bgcolor="#FFFFFF"><tr><td>
<A HREF="http://www.google.com/">
<IMG SRC="http://www.google.com/logos/Logo_40wht.gif" border="0" ALT="Google" align="absmiddle"></A>
<INPUT TYPE=text name=q size=31 maxlength=255 value="">
<INPUT TYPE=hidden name=hl value="en">
<INPUT type=submit name=btnG VALUE="Google Search">
</td></tr></TABLE>
</FORM>
</center>
<!-- Search Google -->
avatar
ZERO
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 60
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 19/12/2007
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://cstrike.one-forum.net

Sus In jos


Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de ezlidor la data de Vin 23 Ian - 5:02

Count up - Contor care arata cate zile a trecut de la un anumit eveniment

Cod:
<html>
<head>
<title>CountUp Script</title>
<script type="text/javascript">
function showElapsedTime()
{
// Description:
// This is a countup script from a specific date in the past.
// It shows the days, hours, minutes and seconds that have elapsed since the start date.
// For added effect, the elapsed time is updated each second.
//
// Set the starting date details.
var startYear = 2007;
var startMonth = 11; // must be between 0 - 11
var startDay = 21; // must be between 1 - 31
var startHour = 0; // must be between 0 - 23
var startMinute = 0; // must be between 0 - 59
var startSecond = 0; // must be between 0 - 59
var startDate = new Date();
startDate.setYear(startYear);
startDate.setMonth(startMonth);
startDate.setDate(startDay);
startDate.setHours(startHour);
startDate.setMinutes(startMinute);
startDate.setSeconds(startSecond);
var rightNow = new Date();
var elapsedTime = rightNow.getTime() - startDate.getTime();
var one_day=1000*60*60*24;
var elapsedDays = Math.floor( elapsedTime / one_day );
var milliSecondsRemaining = elapsedTime % one_day;
var one_hour = 1000*60*60;
var elapsedHours = Math.floor(milliSecondsRemaining / one_hour );
milliSecondsRemaining = milliSecondsRemaining % one_hour;
var one_minute = 1000*60;
var elapsedMinutes = Math.floor(milliSecondsRemaining / one_minute );
milliSecondsRemaining = milliSecondsRemaining % one_minute;
var one_second = 1000;
var elapsedSeconds = Math.round(milliSecondsRemaining / one_second);
document.getElementById('elapsedTime').innerHTML = elapsedDays + " Days " + elapsedHours + " Hours " + elapsedMinutes + " Minutes " + elapsedSeconds + " Seconds";
t = setTimeout('showElapsedTime()',1000);
}
</script>
</head>
<body onload="showElapsedTime()">
<div id="elapsedTime"></div>
</body>
</html>






Lick care te duce pe pagina anterioara:

Cod:
<a href="javascript:history.go(-1)" onMouseOver="self.status=document.referrer;return true">BACK</a>
avatar
ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 28
Localizare : Iasi
Data înscrierii : 07/02/2008
Multumiri : 9
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de darkspectre la data de Dum 25 Ian - 17:07

Pentru cei ce au probleme cu codul de la Google Adsense,mai exact pentru cei ce nu pot pune codul acela intr-un widget.
1.Va faceti cont pe google(si cred ca si pe google adsense),selectati AdSense pentru Conținut,completati toate chestiunele(optiuni pentru ajustarea casetei cu reclame care va va aparea pe forum).
2.Copiat codul primit,ducetiva in:P.A=>Module=>HTML=>Administrare pagini HTML=>Creaza o noua pagina HTML,si da-ti paste la cod in acea caseta.
Dupa crearea acestei pagini HTML va duceti in Administrare pagini HTML(P.A=>Module=>HTML=>Administrare pagini HTML) unde va va aparea pg. html creata si link-ul acesteia:

Copiati acel link.
3.Amplasati acel link in urmatorul cod:
Cod:
<iframe width="LATIME" height="INALTIME" src="LINK CATRE PAGINA HTML IN CARE ATI PLASAT CODUL DE LA GOOGLE ADSENSE" frameborder="0" scrolling="no" allowTransparency="0"></iframe>
4.!!!Schimbati latimea/inaltimea din cod cu latimea/inaltimea pe care ati ales-o la reclamele dumneavoastra.!!!(daca reclamele inca sunt destul de mici mai adaugati la latimea/inaltimea)
5.Puneti codul modificat intr-un widget.


Ultima editare efectuata de catre darkspectre in Mier 5 Aug - 14:28, editata de 2 ori
avatar
darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 107
Localizare : auf mein land
Data înscrierii : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Script Chat

Mesaj Scris de From la data de Joi 5 Feb - 19:59

Se poate pune in Mesaj pe pagina de start sau intr-o pagina HTML
Cod:
<!-- Begin Everywherechat Room Code -->

    <a id="ewclink" href="http://www.everywherechat.com/">Free-unit</a>
    <br />
    <script src="http://www.everywherechat.com/e.php?defaultRoom=Free-unit&roomList=true&fontSize=12&width=600&height=500&theme=night"></script>

<!-- End Everywherechat Room Code -->
<a href="http://www.forumgratuit.ro" target="_blank">forumgratuit.ro</a>

Descriere:Este un script de la un chat mai evoluat cu diverse camere, prin care puteti comunica cu alti oameni.

Editat de Lizzard:Descriere adaugata.

From
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 50
Varsta : 21
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 29/06/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://xgraphicx.in-goo.net

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de campionatuldewhist la data de Sam 7 Feb - 2:21

Un calculator de buzunar

Cod:

<script language="JavaScript">
<!--
function Ergebnis()
{
var x = 0;
x = eval(window.document.Rechner.Display.value);
window.document.Rechner.Display.value = x;
}
function Hinzufuegen(Zeichen)
{
window.document.Rechner.Display.value =
window.document.Rechner.Display.value + Zeichen;
}
function Sonderfunktion(Funktion)
{
if(Funktion == "sqrt")
{
var x = 0;
x = eval(window.document.Rechner.Display.value);
window.document.Rechner.Display.value = Math.sqrt(x);
}
if(Funktion == "pow")
{
var x = 0;
x = eval(window.document.Rechner.Display.value);
window.document.Rechner.Display.value = x * x;
}
if(Funktion == "log")
{
var x = 0;
x = eval(window.document.Rechner.Display.value);
window.document.Rechner.Display.value = Math.log(x);
}
}
//-->
</script>


<form name="Rechner">
<table border=8 cellpadding=10>
<tr>
<td bgcolor=#C0C0C0><input name="Display" size=30 maxlength=30></td>
</tr>
<tr><td><table>
<tr>
<td width=50><input type=button value=" 7 " onClick="Hinzufuegen('7')"></td>
<td width=50><input type=button value=" 8 " onClick="Hinzufuegen('8')"></td>
<td width=70><input type=button value=" 9 " onClick="Hinzufuegen('9')"></td>
<td width=50><input type=button value=" + " onClick="Hinzufuegen('+')"></td>
</tr>
<tr>
<td width=50><input type=button value=" 4 " onClick="Hinzufuegen('4')"></td>
<td width=50><input type=button value=" 5 " onClick="Hinzufuegen('5')"></td>
<td width=70><input type=button value=" 6 " onClick="Hinzufuegen('6')"></td>
<td width=50><input type=button value=" - " onClick="Hinzufuegen('-')"></td>
</tr>
<tr>
<td width=50><input type=button value=" 1 " onClick="Hinzufuegen('1')"></td>
<td width=50><input type=button value=" 2 " onClick="Hinzufuegen('2')"></td>
<td width=70><input type=button value=" 3 " onClick="Hinzufuegen('3')"></td>
<td width=50><input type=button value=" * " onClick="Hinzufuegen('*')"></td>
</tr>
<tr>
<td width=50><input type=button value=" = " onClick="Ergebnis()"></td>
<td width=50><input type=button value=" 0 " onClick="Hinzufuegen('0')"></td>
<td width=70><input type=button value=" . " onClick="Hinzufuegen('.')"></td>
<td width=50><input type=button value=" / " onClick="Hinzufuegen('/')"></td>
</tr>
<tr>
<tr>
<td width=50><input type=button value="sqrt " onClick="Sonderfunktion('sqrt')"></td>
<td width=50><input type=button value=" pow " onClick="Sonderfunktion('pow')"></td>
<td width=70><input type=button value=" log " onClick="Sonderfunktion('log')"></td>
<td width=50><input type=reset value=" C "></td>
</tr>
</tr>
</table>
</td></tr></table>
</form>

Copiati codul intr-un modul si puteti sa il puneti intr-un widget sau intr-o pagina html. Este posibil sa fiti nevoiti sa umblati la marimea calcultorului sau al widgetului.




Script pt anuntarea datei si orei sub forma de mesaj propriu:


Cod:
<script language="JavaScript">
<!--
var Jetzt = new Date();
var Tag = Jetzt.getDate();
var Wochentag = Jetzt.getDay();
Wochentagname = new Array ("Duminica","Luni","Marti","Miercuri","Joi","Vineri","Sambata");
var Monat = Jetzt.getMonth();
Monatsname = new Array ("Ianuarie","Februarie","Martie","Aprilie","Mai","Iunie","Iulie","August","Septembrie","Octombrie","Noiembrie","Decembrie");
var Jahr = Jetzt.getYear();
if (Jahr<=1900)
Jahr=Jahr+1900;
var Stunden = Jetzt.getHours();
var Minuten = Jetzt.getMinutes();
var NachVoll = ((Minuten < 10) ? ":0" : ":");
document.write("<H3><center>Salut!<BR>Astazi este " + Wochentagname[Wochentag] + ",  " + Tag + "." + Monatsname[Monat] + " " + Jahr + ".<BR>");
document.write("Acum este ora " + Stunden + NachVoll + Minuten + " si timpul se scurge )<p></center></H3>");
// -->
</script>


Un exemplu este aici. Posibil ca in timp sa nu mentin pagina.

Scriptul se poate adauga in orice modul ce permite text html sau in pagini html. Mesajul se poate cosmetiza ca si font, culoare si marime de scris.

campionatuldewhist
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 285
Varsta : 36
Localizare : Dortmund
Data înscrierii : 17/01/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.campionatuldewhist.niceboard.com

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de PisiLoI la data de Mar 17 Feb - 18:33

Tabel servere CS
Copiati prima parte a codului HTML intr-un fisier,dupaia luati a doua parte a codului si dati lipire sub acelasi cod si faceti tot asa cu restul.La mine merge perfect...daca nu puteti dati-mi un PM si va tirmti fisierul cu cod.Il adaugati in PA->MODULE->HTML->Administare pagini HTML (creati o noua pagina HTML)

Cod:
<br>
<center><a href="http://ADRESA FORUMULUI TAU/forum.htm"><span style="color: rgb(0, 255, 0);"><b>Inapoi catre Forum</b></span></a>        <a href="http://ADRESA FORUMULUI TAU/portal.htm"><span style="color: rgb(0, 255, 0);"><b>Inainte catre Portal</b></span></a>
<br>

<center><br><div id="table1"><div class="wpmd">
<div><table bordercolorlight="#000000" bordercolordark="#000000" bgcolor="" border="1">
<tbody><tr valign="top">
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><strong></strong><center><strong> Info </strong><center><strong></strong></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><strong></strong><center><strong> Adress </strong><center><strong></strong></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><strong></strong><center><strong> Port </strong><center><strong></strong></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><strong></strong><center><strong> Players </strong><center><strong></strong></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><strong></strong><center><strong> Anticheat </strong><center><strong></strong></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><strong></strong><center><strong> ISP </strong><center><strong></strong></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><strong></strong><center><strong> Mod </strong><center><strong></strong></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><strong></strong><center><strong> Country </strong><center><strong></strong></center></center></div>
</div>
</td>
</tr>
<tr valign="top">
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><img src="http://i34.tinypic.com/25fokud.jpg"><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="140"><div class="wpmd">
<div><center><b>ADRESA SERVERULUI</b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b>PORTUL SERVERULUI</b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b>PLAYERII SERVERULUI</b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b>SECURITATEA SERVERULUI</b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b>ISP-UL SERVERULUI</b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b>MODUL SERVERULUI</b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b><img src="http://img144.imageshack.us/img144/1121/rorp0.gif" alt="RO"> </b><center></center></center></div>
</div>
</td>
</tr>
</tbody></table>
</div>
</div>
</div><center>


<div id="table2"><div><table bordercolorlight="#000000" bordercolordark="#000000" bgcolor="" border="1">




<tbody><tr><td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><img src="http://i34.tinypic.com/25fokud.jpg"><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="140"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b><img src="http://img144.imageshack.us/img144/1121/rorp0.gif" alt="RO"> </b><center></center></center></div>
</div>
</td>
</tr>
</tbody></table>
</div>
</div>
<center>

<div id="table3"><div><table bordercolorlight="#000000" bordercolordark="#000000" bgcolor="" border="1">
<tbody><tr><td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><img src="http://i34.tinypic.com/25fokud.jpg"><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="140"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b></b><center></center></center></div>
</div>
</td>
<td width="100"><div class="wpmd">
<div><center><b><img src="http://img144.imageshack.us/img144/1121/rorp0.gif" alt="RO"> </b><center></center></center></div>
</div>
</td>
</tr>
</tbody></table>
</div>
</div>
</center>


Ultima editare efectuata de catre PisiLoI in Mar 17 Feb - 19:32, editata de 2 ori

PisiLoI
Membru Forumgratuit

Mesaje : 38
Data înscrierii : 26/12/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://cs-gl.withme.us/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de NANI la data de Mar 17 Feb - 20:39

Script pentru sa adaugi o imagine si pe peste Ea sa adaugi scris:

Cod:
<table height="100" width="150" background="LINK IMAGINE" > <tr><td>TEXTUL DORIT</td></tr> </table>
Ex:


Altul:
Cu ceva timp in urma era destul de complicat sa introduci muzica sau sunete un general pe o pagina web.
In momentul de fata aceasta problema s-a rezolvat, adaugarea de sunete fiind foarte simpla.
Cod:
<EMBED

SRC="MUZICA DORITA" hidden="false" autostart="false" loop="false" volume="60" width="144" height="60"/>
Foloseste <hr/> pentru a crea o linie orizontala. Acest tag esste similar celui de linebreak

Cod:
<hr/>

Text

<hr/><hr/>

Text

<hr/>

Text

<hr/>
avatar
NANI
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 300
Varsta : 24
Localizare : TG frumos iasi
Data înscrierii : 22/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://moldova.ace.st

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de campionatuldewhist la data de Mar 24 Feb - 0:51



Alt code de denumire a browserului in modul in care doriti. Sa zicem ca aveti un vizitator pe forumul dvs. Acesta vede ca titlu numele dat de dumneavoastra site-ului atat in partea superioara a browserului, cat si in tab-ul browserului.

daca luati acest code:

Cod:
<script language="javascript">

var titletext="Salut, bine ai venit pe forumul meu!";      // TITLEBAR TEXT
var repeat=true;                                                        // SET TO true TO REPEAT, false TO "TYPE" OUT TITLE ONLY ONCE.

var index=0;

function scrolltitle(){
if(index<=titletext.length){
document.title=titletext.substring(0,index);
index++;
setTimeout('scrolltitle()', 200);
}else{
index=0;
if(repeat)setTimeout('scrolltitle()',1000);
}}

window.onload=function(){
if(!document.layers)setTimeout('scrolltitle()',1000);
}

</script>

si-l adaugati in PA>>Afisare>>Pagina de start >> Mesaj pe pagina de start

atunci pt fiecare vizitator in parte va aparea ca titlu a tab-ului sau a browserului cu care deschide forumul, textul care il doriti.

campionatuldewhist
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 285
Varsta : 36
Localizare : Dortmund
Data înscrierii : 17/01/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.campionatuldewhist.niceboard.com

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Tiestto la data de Lun 2 Mar - 15:43

::Text care trece pe o bara::


Cod:
<td class="tableb" align="left" valign="top">
<b><font color="#ff0000" size="3">Titlu</div>
</b></td>
<td class="tablea" align="left" valign="top">
<b><font color="#00ff00" size="2">
<marquee behavior="slide" style="border-style: solid; color: rgb(0, 255, 0); font-size: 12pt; padding-left: 0pt;" bgcolor="#000000" LOOP="10" SCROLLDELAY="200" > Text care apare !
</marquee>

Nu mai dati adresele forumurilor voastre pentru a vizualiza cum arata : Link sters ! - 1960
avatar
Tiestto
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 108
Varsta : 21
Localizare : Teleorman,Poeni
Data înscrierii : 10/09/2008
Multumiri : 0
1 avertisment

http://xs-zone.info

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de PoSiTiOn Of PoWeR la data de Lun 2 Mar - 20:24

un nou stil de TABEL pt afisare serverelor de CS sau altor jocuri
->
Cod:
<div style='text-align:center'>
<table cellpadding='4' cellspacing='2' style='margin:auto'>
<tr style='background-color:#e4eaf2'>
<td>Stare</td><td>Joc</td><td>Server IP/Join</td><td>Nume Server</td><td>Jucatori</td>
</tr>
<tr style='background-color:#f4f7fa'>
<td>
  <img alt='' src='http://illiweb.com/fa/pbucket.gif' title='ONLINE' />
</td>
<td>
  <img alt='' src='http://illiweb.com/fa/pbucket.gif' title='[ Type: halflife ] [ Game: cstrike ]' />
</td>

<td title='GAME LINK' style='text-align:right'>
  <a href='steam://connect/123.456.789:27015' style='text-decoration:none'>
            123.456.789:27015 <!IP SERVER
  </a>
</td>
<td title='SERVER NAME' style='text-align:left'>
  <div style='white-space:nowrap; overflow:hidden; width:360px'>
  nume.idle.ro <!NUME SERVER
  </div>
</td>

<td title='NUMAR JUCATORI' style='white-space:nowrap; text-align:right'>
  20 <!NUMAR JUCATORI
</td>
</tr>

<tr style='background-color:#f4f7fa'>

<td>
  <img alt='' src='http://illiweb.com/fa/pbucket.gif' title='ONLINE' />
</td>
<td>
  <img alt='' src='http://illiweb.com/fa/pbucket.gif' title='[ Type: halflife ] [ Game: cstrike ]' />
</td>

<td title='GAME LINK' style='text-align:right'>
  <a href='steam://connect/123.456.789:27015 <!IP SERVER' style='text-decoration:none'>
            123.456.789:27015 <!IP SERVER
  </a>
</td>
<td title='SERVER NAME' style='text-align:left'>
  <div style='white-space:nowrap; overflow:hidden; width:360px'>
  nume2.idle.ro <!NUME SERVER
  </div>
</td>

<td title='NUMAR JUCATORI' style='white-space:nowrap; text-align:right'>
  22 <!NUMAR JUCATORI
</td>
</tr>

<tr style='background-color:#f4f7fa'>
<td>
  <img alt='' src='http://illiweb.com/fa/pbucket.gif' title='ONLINE' />
</td>
<td>
  <img alt='' src='http://illiweb.com/fa/pbucket.gif' title='[ Type: halflife ] [ Game: cstrike ]' />
</td>

<td title='GAME LINK' style='text-align:right'>
  <a href='steam://connect/123.456.789:27015' style='text-decoration:none'>
            123.456.789:27015 <!IP SERVER
  </a>
</td>
<td title='SERVER NAME' style='text-align:left'>
  <div style='white-space:nowrap; overflow:hidden; width:360px'>
  nume3.idle.ro <!NUME SERVER
  </div>
</td>

<td title='NUMAR JUCATORI' style='white-space:nowrap; text-align:right'>
  32 <!NUMAR JUCATORI
</td>
</tr>
</table>

-sper sa va placa Fericit
numai bine Foarte fericit
avatar
PoSiTiOn Of PoWeR
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 85
Varsta : 26
Localizare : HD !!
Data înscrierii : 08/06/2008
Multumiri : 0
2 avertismente

http://csstyles.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de eliada la data de Mar 3 Mar - 20:46

un cursor pentru mouse(stelute..functioneaza in orice browser).
Afisare-pagina de start-generalitati-titlul mesajului inregistrare si puneti codul
Cod:
<head><script type="text/javascript">
// <![CDATA[
var colour="#FFFFFF";
var sparkles=100;
/****************************
* Tinkerbell Magic Sparkle *
* (c) 2005 mf2fm web-design *
* http://www.mf2fm.co.uk/rv *
* DON'T EDIT BELOW THIS BOX *
****************************/
var x=ox=400;
var y=oy=300;
var swide=800;
var shigh=600;
var sleft=sdown=0;
var tiny=new Array();
var star=new Array();
var starv=new Array();
var starx=new Array();
var stary=new Array();
var tinyx=new Array();
var tinyy=new Array();
var tinyv=new Array();
window.onload=function() { if (document.getElementById) {
var i, rats, rlef, rdow;
for (var i=0; i<sparkles; i++) {
var rats=createDiv(3, 3);
rats.style.visibility="hidden";
document.body.appendChild(tiny[i]=rats);
starv[i]=0;
tinyv[i]=0;
var rats=createDiv(5, 5);
rats.style.backgroundColor="transparent";
rats.style.visibility="hidden";
var rlef=createDiv(1, 5);
var rdow=createDiv(5, 1);
rats.appendChild(rlef);
rats.appendChild(rdow);
rlef.style.top="2px";
rlef.style.left="0px";
rdow.style.top="0px";
rdow.style.left="2px";
document.body.appendChild(star[i]=rats);
}
set_width();
sparkle();
}}
function sparkle() {
var c;
if (x!=ox || y!=oy) {
ox=x;
oy=y;
for (c=0; c<sparkles; c++) if (!starv[c]) {
star[c].style.left=(starx[c]=x)+"px";
star[c].style.top=(stary[c]=y)+"px";
star[c].style.clip="rect(0px, 5px, 5px, 0px)";
star[c].style.visibility="visible";
starv[c]=50;
break;
}
}
for (c=0; c<sparkles; c++) {
if (starv[c]) update_star(c);
if (tinyv[c]) update_tiny(c);
}
setTimeout("sparkle()", 40);
}
function update_star(i) {
if (--starv[i]==25) star[i].style.clip="rect(1px, 4px, 4px, 1px)";
if (starv[i]) {
stary[i]+=1+Math.random()*3;
if (stary[i]<shigh+sdown) {
star[i].style.top=stary[i]+"px";
starx[i]+=(i%5-2)/5;
star[i].style.left=starx[i]+"px";
}
else {
star[i].style.visibility="hidden";
starv[i]=0;
return;
}
}
else {
tinyv[i]=50;
tiny[i].style.top=(tinyy[i]=stary[i])+"px";
tiny[i].style.left=(tinyx[i]=starx[i])+"px";
tiny[i].style.width="2px";
tiny[i].style.height="2px";
star[i].style.visibility="hidden";
tiny[i].style.visibility="visible"
}
}
function update_tiny(i) {
if (--tinyv[i]==25) {
tiny[i].style.width="1px";
tiny[i].style.height="1px";
}
if (tinyv[i]) {
tinyy[i]+=1+Math.random()*3;
if (tinyy[i]<shigh+sdown) {
tiny[i].style.top=tinyy[i]+"px";
tinyx[i]+=(i%5-2)/5;
tiny[i].style.left=tinyx[i]+"px";
}
else {
tiny[i].style.visibility="hidden";
tinyv[i]=0;
return;
}
}
else tiny[i].style.visibility="hidden";
}
document.onmousemove=mouse;
function mouse(e) {
set_scroll();
y=(e)?e.pageY:event.y+sdown;
x=(e)?e.pageX:event.x+sleft;
}
function set_scroll() {
if (typeof(self.pageYOffset)=="number") {
sdown=self.pageYOffset;
sleft=self.pageXOffset;
}
else if (document.body.scrollTop || document.body.scrollLeft) {
sdown=document.body.scrollTop;
sleft=document.body.scrollLeft;
}
else if (document.documentElement && (document.documentElement.scrollTop || document.documentElement.scrollLeft)) {
sleft=document.documentElement.scrollLeft;
sdown=document.documentElement.scrollTop;
}
else {
sdown=0;
sleft=0;
}
}
window.onresize=set_width;
function set_width() {
if (typeof(self.innerWidth)=="number") {
swide=self.innerWidth;
shigh=self.innerHeight;
}
else if (document.documentElement && document.documentElement.clientWidth) {
swide=document.documentElement.clientWidth;
shigh=document.documentElement.clientHeight;
}
else if (document.body.clientWidth) {
swide=document.body.clientWidth;
shigh=document.body.clientHeight;
}
}
function createDiv(height, width) {
var div=document.createElement("div");
div.style.position="absolute";
div.style.height=height+"px";
div.style.width=width+"px";
div.style.overflow="hidden";
div.style.backgroundColor=colour;
return (div);
}
// ]]>
</script>






<style>
body {
scrollbar-base-color: #210708;
}
</style>


Ultima editare efectuata de catre eliada in Mar 3 Mar - 22:39, editata de 1 ori
avatar
eliada
Membru Forumgratuit

Mesaje : 29
Data înscrierii : 18/02/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://celestya.withme.us

Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 3 Mar - 21:06

eliada, scripturile se pun incadrate de
Cod:
[code] SCRIPTUL AICI ! [/code]
Te rog sa iti editezi postarea de mai sus.
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Scripturi pentru forum

Mesaj Scris de PoSiTiOn Of PoWeR la data de Joi 12 Mar - 13:49

cu acest script puteti genera un buton de "Cautare" pe forum.. asa membri forum-ului dvs. o sa gaseasca mai repede ce isi doresc.

Cod:

<div id="search-box"><form method="get" action="/search.forum" id="search"><p class="nomargin"><input type="text" name="search_keywords" id="keywords" maxlength="128" class="inputbox search" value="Cautare..." onclick="if (this.value == 'Cautare...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Cautare...';" /><input class="button2" type="submit" value="Cautare" /></p></form></div>
avatar
PoSiTiOn Of PoWeR
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 85
Varsta : 26
Localizare : HD !!
Data înscrierii : 08/06/2008
Multumiri : 0
2 avertismente

http://csstyles.forumz.ro/

Sus In jos

Pagina 3 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum