Bine ati venit pe forumul de suport al Forumgratuit

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru sau sa va alaturati comunitatii noastre

Creati un forum gratuit ca acesta.

Pagina de intrare originala pe forum

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Pagina de intrare originala pe forum

Mesaj Scris de ezlidor la data de Joi 08 Mai 2008, 3:17 pm

Cred ca toti ne-am dorit sa ne facem o pagina cat mai originala pe forum, cat mai diferita de alte forumuri. Am sa va prezint mai jos un mod prin care puteti creea o pagina asa cum doriti voi

Mai intai de toate creem in baza de date urmatoarele: o pagina HTML, un portal nou in Lista de pagini portal

Pagina HTML:
In Panoul administratorului: Modul => HTML: Administrare pagini HTML
In pagina Administrare pagini HTML apasa pe "Creeaza o noua pagina HTML"
La Titlu* puneti un titlu paginii
Doriti sa utilizati partea de sus si de jos a paginii forumului dvs.? bifati la DA. Daca bifezi pe NU vor aparea probleme la pagina (nu vei putea folosi meniul)
Completati la Cod HTML* cu ceea ce doriti sa contina pagina dumneavoastra (daca deasupra chasetei de completare se afla imaginea-buton inseamna ca trebuie sa introduceti tot prin cod html. Apasati pe imagine pentru a aparea meniul de mesaj

Dupa ce ati completat pagina dati pe Validare

Portalul 2:
In Panoul administratorului: Modul => Portal & Calendar: Gestionarea paginilor portalului
la Crearea unei noi pagini completam cu numele pe care-l dorim sa-l dam paginii si apoi dam inregistrare

la portalul 2 apasam structura
creem un Modul personalizat la acre setam la Utilizati un tablou tip pe "NU"
La sursa modul introducem codul:
Cod:
<div id="iFrame" style="position:absolute; left:0px; top:0px; z-index:0">
<iframe
name="iFrame1" width="1010" height="500" src="ADRESA PAGINII HTML CREATE DE NOI" scrolling="auto" frameborder="1"></iframe>
</div>

Adauga modulul nou creeat in portalul nou si seteaza-l ca Definire de origine
Dupa ce am setat modulul nou ca principal dam pe vizualizare portal la cel vechi si salvam URLul link din tab
In General => Meniu de navigare => creem un buton nou si il punem cu hiperlink spre portalul vechi (url-ul copiat) pentru a putea fi vizualizat si celalalt portal

ATENTIE ! Pentru a se putea realiza asa ceva trebuie sa aveti activat portalul!

BAFTA !

Reproducerea acestui tutorial nu este posibila fara acordul nostru, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.

ezlidor
Veteran Forumgratuit
Veteran Forumgratuit

Numarul mesajelor: 11523
Varsta: 23
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 07/02/2008
Niciun warn

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare