Walpapers pe forum.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de Erhard la data de Mier 16 Dec - 12:13

Sal. cineva stie sa imi spuna cum pot pune si pe forumul meu unele walpapere la fel ca in acea imagine?


Ultima editare efectuata de catre Erhard in Mier 16 Dec - 18:34, editata de 1 ori

Erhard
Membru Forumgratuit

Mesaje : 35
Data de inscriere : 25/01/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://erhard79.forosactivos.net/forum.htm

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de darkspectre la data de Mier 16 Dec - 14:06

Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opțiunea de "Căutare" nu voi răspunde (si nici un alt membru) pana când nu vă schimbați titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de Erhard la data de Joi 17 Dec - 15:38

Este modificat acum de ce nu imi raspundeni nimeni ?

Erhard
Membru Forumgratuit

Mesaje : 35
Data de inscriere : 25/01/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://erhard79.forosactivos.net/forum.htm

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de GodKiller la data de Joi 17 Dec - 19:55

Poti fi mai explicit?
Cum adica sa pui wallpapere?
Unde sa le pui?

GodKiller
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 204
Varsta : 28
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 11/10/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://romaniatut.the-up.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de darkspectre la data de Vin 18 Dec - 14:29

Cauti prin acest minunat forum cum sa pui imagini tabele si linkuri,bannere si cum sa creezi o pagina html.
Creezi pagina html,faci tabelul si pui cate o imagine pe celula(daca vreii,cand inserezi tabelul seteaza conturul 0-in imagine e un tabel fara contur).
Dar ai grija sa pui imaginile sub forma de bannere cu redirectionare spre insusi imaginile(deci imagine care te duce la imagine-sper ca ai prins ideea)

Acum adaugi in pagina html o foaie de stil css si definesti marimea imaginilor din pg. html:
Cod:
<style type="text/css">
img{min-width:100px;
min-height:75px;}
</style>
Am pus marimile care sunt la tine in imagine.

Acum sunt in graba,te nelamuresc(in caz ca mai ai nelamuriri) altadata.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de Erhard la data de Sam 19 Dec - 2:37

Ok stiu cate ceva despre tabele cum se fac dar tot sunt nelamurit codul css unde sa il pun ai putea sa pui o imagine cum ? eu acele imagini as vrea sa le pun intr-o categorie a forumului la new topic stiu ca se poate face si tabel direct dar nu cred ca imi iese asa te rog mult sa ma ajuti

Erhard
Membru Forumgratuit

Mesaje : 35
Data de inscriere : 25/01/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://erhard79.forosactivos.net/forum.htm

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de Mortalist la data de Sam 19 Dec - 9:42

Foaia de stil Css o vei gasi aici

PA=>Afisare=>Imagini si Culori=>Culori=>Sus iti va aparea Foaie de stil CSS


Sper ca te-am ajutat.

Mortalist
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 15
Varsta : 23
Localizare : Te vad de acolo
Data de inscriere : 27/10/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://worldanime.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de Erhard la data de Sam 19 Dec - 12:08

Nu nu merge se mareste tot scrisul nu ma prea pricep mai bine o las asa oricum ms.

Erhard
Membru Forumgratuit

Mesaje : 35
Data de inscriere : 25/01/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://erhard79.forosactivos.net/forum.htm

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de darkspectre la data de Sam 19 Dec - 14:13

Pur si simplu inserezi codul pe care l-am postat mai sus in pagina html.
Atunci cand incadrezi codurile css intre <style type="text/css">CODURI CSS</style>,le poti pune direct intr-o pagina html(sau intr-un spatiu care suporta html).

Am mai stat si m-am gandit la problema ta.

Deci sa inteleg ca tu vrei sa faci asta intr-un subiect?
Daca da, trebuie sa ai activat html-ul din:
P.A.=>General=>Mesaje si emailuri=>Configurare=>Permite HTML=>Da=>Iregistrare.
Profil=>Preferinte=>Autorizeaza intotdeauna HTML=>DA=>Inregistrare.
Atunci cand postezi=>(Ai mai jos de casuta de tastare)Optiuni=>Dezactiveaza codul HTML in acest mesaj=>Ai grija sa fie debifat.

Acum,indiferent unde vrei sa pui wallpapere-le,procedezi astfel:

1.Creezi un tabel(eu l-am facut in html,daca pui codul in mesaje poti face si un tabel bbcode) si ii atribui proprietatea cellspacing:
COD:
<table cellspacing=10>
<tr>
<td></td>
</tr>
</table>
Rosu=>spatierea dintre celule(o celula este o patratica din tabel)
Albastru=>Acestea sunt randurile de imagini.Un rand contine cate celule ai scris tu(in cazul tabelului din codul de mai sus este un rand co o celula)
Portocaliu=>Aceasta reprezinta o celula,tu vei pune cate o imagine pe celula.

Poti pune cate celule vrei.
Pentru a mai adauga o celula, adaugi la un rand <td>CONTINUT CELULA</td>
Pentru a mai adauga un rand adaugi la tabel <tr>AIICI VEI PUNE RANDURI</tr>

2.Acum ca ai creat tabelul,vei adauga cate un wallpaper pe celula,folosind codul urmator::
COD:
<a href="LINK IMAGINE" target="_blank"><img style="width:100px;height:75px;" src="LINK IMAGINE"></a><br><font size=2><b><center>800x600</center></b></font>

Rosu=>Link-ul imaginei.Trebuie pus in cod de 2 ori.
Maro=>Latimea imaginei la postare
Portocaliu=>Inaltimea imaginei la postare
Albastru=>Dimensiunea imaginei

Poti crea cate randuri si cate celule vrei tu.
Uite un exemplu cu 2 randuri si 6 celule(adica cate 3 celule pe rand):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de Erhard la data de Dum 20 Dec - 1:43

Ok ms. gata am priceput ultimul cod mi-a fost de mare folos acum am inteles ms. fain daca mai am vreo nelamurire o sa te mai intreb dar pana aici totul e ok .

------------------------------------------------------------------------------------
Mai am o problema imi poti spune cum sa fac sa nu mai ramana aceasta distanta din imagine intre bara mes si imagini ?

Erhard
Membru Forumgratuit

Mesaje : 35
Data de inscriere : 25/01/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://erhard79.forosactivos.net/forum.htm

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de darkspectre la data de Dum 20 Dec - 12:46

Aaa...habar n-am de ce apare asa.
Ai 2 optiuni pt. a rezolva problema:
1.Incepi sa folosesti un tabel bbcode.E aceasi chestie,dar se folosesc paranteze patrate pentru a deschide/inchide celulele/coloanele/tabelele(adica se folosesc [],in loc de <>).
El arata asa:
Cod:
[table cellspacing=10]
[tr]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

2.Poti adauga la tabel:
COD:
<table cellspacing=10 style="margin-top:-400px;">
<tr>
<td></td>
</tr>
</table>
Si reglezi acea masura negativa(de la margin-top) dupa ,cum iti vine mai bine.

Iti recomand prima optiune.

P.S.:Acel 800x600 se modifica in functie de marimea wallpaper-ului.Eu am pus 800x600 ca exemplu.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de Erhard la data de Dum 20 Dec - 16:47

A am rezolvat in patratica un de A/A trebuie sa fie roz dupa inchide tag-urile cum e mai sus si nu mai ramane spatiu .

Erhard
Membru Forumgratuit

Mesaje : 35
Data de inscriere : 25/01/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://erhard79.forosactivos.net/forum.htm

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de darkspectre la data de Dum 20 Dec - 18:41

E imposibil,am testat metoda cu bbcode cu 3 browsere si la toate merge.
Uite:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de Erhard la data de Lun 21 Dec - 13:43

A mers ms fain pentru ajutor .

Erhard
Membru Forumgratuit

Mesaje : 35
Data de inscriere : 25/01/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://erhard79.forosactivos.net/forum.htm

Sus In jos

Rezolvat Re: Walpapers pe forum.

Mesaj Scris de darkspectre la data de Lun 21 Dec - 14:20

Topic rezolvat=>inchis.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum