[Subiect unic] Concursuri pe forumul de suport
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 2 din 2 • Impartiti •
Pagina 2 din 2 •
1, 2
[Subiect unic] Concursuri pe forumul de suport
Rezumarea primului mesaj :
Deci nu putem avea si noi concursuri mai multe din cand in cand si nu concursuri odata la 3 sezoane..
Din cauza numarului de membrii ? Din cauza ca suntem romani ?
Vad cu gelozie pe celelalte forumuri de suport straine concursuri zilnic dar aici .. se aude bataia vantului sincer.
Poate dorim si noi concursuri mai des cu premii in credite, spatiu la galerie, reclame retrase etc.
Nu se poate face ceva cu privire la acest lucru ? (aici ma adresez si astept raspuns special din partea liderului, Luky).
Deci nu putem avea si noi concursuri mai multe din cand in cand si nu concursuri odata la 3 sezoane..
Din cauza numarului de membrii ? Din cauza ca suntem romani ?
Vad cu gelozie pe celelalte forumuri de suport straine concursuri zilnic dar aici .. se aude bataia vantului sincer.
Poate dorim si noi concursuri mai des cu premii in credite, spatiu la galerie, reclame retrase etc.
Nu se poate face ceva cu privire la acest lucru ? (aici ma adresez si astept raspuns special din partea liderului, Luky).

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit
Re: [Subiect unic] Concursuri pe forumul de suport
Luky a scris:Concursuri cu credite nu se mai organizeaza pe acest forum deoarece persoana care lucra la firma( lexa) a plecat.
Nu putem fi sponsorizati de celelalte forumuri de suport ? Ca din cate stiu intre aceste forumuri e un mic parteneriat!

Vizitato- Vizitator
Eu sunt nou si nu am prins nici un concurs ...
Mie mi-ar conveni sa mi se faca o tema unica sau ceva de genu' pentru ca forumul meu ara arata mai bine si tot ce ma intereseaza este ca forumul meu sa ajunga cat mai sus
Astept concursuri !!!
Mie mi-ar conveni sa mi se faca o tema unica sau ceva de genu' pentru ca forumul meu ara arata mai bine si tot ce ma intereseaza este ca forumul meu sa ajunga cat mai sus
Astept concursuri !!!
Madutzza a scris:Eu as avea o idee, dar nu cred ca este asa de geniala!
Fiecare concurs sa tina doar o saptamana.
Idei de concurs:
Cine are cel mai bun forum de jocuri. [ Counter Strike, Fifa ] Premiul 1 : 1500 credite ; premiul 2 : 900 credite; premiul 3 : 400 credite ; => sau la premiul 1 -> un domeniu ( nume.com sau nume.ro )
Cine are cel mai bun forum de scoala. => La fel.
Eu cred ca o sa mearga :-?? . Nu va dati batuti! Haide sa mai incercam o data.
si celelalte forumuri despre altele ce ar face?ar sta! si oricum nu se acord premii in credite
NU! Niciodata, jocuri video??? Fuuu!!
Toate jocurile video e o prostie toatala, trebuie ceva simplu, atractiv, si distractiv, nu toti dependentii de counter strike care vorbesc la fiecare pas cu "dc yo trb asha s fak k nu ni plashi".. si tot felul de porcarii.
Cum am zis, ceva distractiv, cum a fost atunci teme de Craciun, dar din pacate putini au participat... dar acum as participa si eu... dar a trecut acea vreme... Oricum, sunt sigur ca chiar daca rar, dar se vor organiza la sigur concursuri, caci nu e sfarsitul lumii
Madutzza a scris:
Idei de concurs:
Cine are cel mai bun forum de jocuri. [ Counter Strike, Fifa ]
Toate jocurile video e o prostie toatala, trebuie ceva simplu, atractiv, si distractiv, nu toti dependentii de counter strike care vorbesc la fiecare pas cu "dc yo trb asha s fak k nu ni plashi".. si tot felul de porcarii.
Cum am zis, ceva distractiv, cum a fost atunci teme de Craciun, dar din pacate putini au participat... dar acum as participa si eu... dar a trecut acea vreme... Oricum, sunt sigur ca chiar daca rar, dar se vor organiza la sigur concursuri, caci nu e sfarsitul lumii
Mi se pare o idee buna sa mai fie din cand in cand concursuri pe forumul de suport.

Qouk- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 314
Varsta: 17
Localizare: ForumGratuit
Data de inscriere: 03/07/2011

Adevarat, cand era lexa organiza foarte des concursuri cu premii de credite...
Acum a plecat si Luky. Ina e singura persoana care poate avea grija de concursuri...
Acum a plecat si Luky. Ina e singura persoana care poate avea grija de concursuri...

Gassy- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 1255
Varsta: 17
Localizare: Forumotion & Forumgratuit!
Data de inscriere: 11/08/2011

Ar fi super, da chiar ar fi frumoase nsite concursuri.
Daca forumgratuit ar dispune de un tehnician, s-ar schimba situatia. Poate in viitorul apropriat o sa aiba si serviciul roman un tehnician care sa se ocupe de reporturi, concursuri, bug-uri.
Pana atunci, putem participa la concursurile oferite de alte forumuri de suport.
Pana atunci, putem participa la concursurile oferite de alte forumuri de suport.

Vizitato- Vizitator
De unde concursuri cand nu sunt administratori...

Vizitato- Vizitator
FastCode a scris:De unde concursuri cand nu sunt administratori...
Buna seara,
Va rog sa nu confundati administratorii cu angajatii oficiali ai firmei. Nu a fost si nu este niciun administrator vinovat de aceasta situatie, totul depinzand de faptul ca forumul de suport roman nu mai are un angajat oficial al firmei care gestioneaza serviciul.
Chiar si in aceste conditii, am incercat de-a lungul timpului sa oferim sansa participarii la concursuri si utilizatorilor romani, desi acest lucru a presupus un efort personal facut de catre membrii din staff pentru ca ei au pus la dispozitie premiile oferite. Sa nu uitam de concursurile organizate de Luky pe vremea cand era administrator...
Va asigur ca vor mai exista concursuri pe forumul de suport, insa poate nu la fel de grandioase si numeroase ca pe celelalte forumuri de suport.
Facem tot ce putem pentru a asigura si aici un serviciu cat mai putin diferentiat de celelalte.
O seara buna tuturor!

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
Cateva concursuri interesante clar ar creste activitatea forumului, din cate inteleg din spusele lui Kegan de mai sus crearea concursurilor, defapt punerea in joc al unor premii nu este chiar asa usor de realizat.
Avem o speranta, cu rabdare si putin efort se vor realiza si aceste lucruri.
Kegan a scris:
Va asigur ca vor mai exista concursuri pe forumul de suport, insa poate nu la fel de grandioase si numeroase ca pe celelalte forumuri de suport.
Avem o speranta, cu rabdare si putin efort se vor realiza si aceste lucruri.
Tehnicieni am auzit ca avem, am auzit ca Kegan e tehnician, mi-a soptit si mie o pasarica, nu stiu cat de adevarat este.
Din moment ce Kegan e tehnician, inseamna ca vom avea concursuri
Din moment ce Kegan e tehnician, inseamna ca vom avea concursuri

Pagnel- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 258
Localizare: Ramnicu Valcea
Data de inscriere: 08/11/2011

Tehnician e acela care se ocupa de buna functionare a platformei, corect?
Cred ca el poate oferi credite, dar se ocupa si de buna functionare a forumurilor.
Cred ca el poate oferi credite, dar se ocupa si de buna functionare a forumurilor.

Stefanss- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 98
Data de inscriere: 09/03/2012

Da ai inteles, tehnicianul este angajat oficial al firmer ForumGratuit si poate oferi credite. In acelasi timp el se ocupa de forum, cat si de partea tehnica a platformei 

Pagnel- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 258
Localizare: Ramnicu Valcea
Data de inscriere: 08/11/2011

Dar e adevarat ce ti-a soptit pasarica? 

Stefanss- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 98
Data de inscriere: 09/03/2012

daca Kegan ar fi fost tehnician acesta ar fi fost un forum oficial de suport si nu ar fi trebuit sa mergem pe forumul englez sau francez pentru a depune plangeri impotriva altor forumuri deci "pasarica" nu ti-a soptit bine ..
Lexa a fost singurul tehnician...
Din cate stiu...pentru a ajunge tehnician trebuie sa cunosti foarte bine limba franceza/engleza si sa ai o facultate de mate-info si/sau liceu de mate-info.
Din cate stiu...pentru a ajunge tehnician trebuie sa cunosti foarte bine limba franceza/engleza si sa ai o facultate de mate-info si/sau liceu de mate-info.
Salutare,
A reprezenta o firma nu inseamna a fi angajatul acesteia. Nu sunt angajat, ci voluntar ca si colegii mei. Singura diferenta este ca incerc pe cat posibil sa pastrez o legatura stransa intre firma si serviciul roman de suport pentru a facilita optiunile oferite utilizatorilor si pentru a gestiona cat mai eficient problemele intampinate de catre acestia. In fine, am reusit sa organizam si un concurs. In ceea ce ma priveste voi incerca mereu (cat voi mai fi prezent aici) sa aduc si utilizatorilor romani din "placerile" acestui serviciu oferite si pe alte forumuri de suport. Voi reusi asta, insa doar cu ajutorul vostru. Daca nu va exista intelegere si respect reciproc munca mea va fi in zadar.
Numai bine!
A reprezenta o firma nu inseamna a fi angajatul acesteia. Nu sunt angajat, ci voluntar ca si colegii mei. Singura diferenta este ca incerc pe cat posibil sa pastrez o legatura stransa intre firma si serviciul roman de suport pentru a facilita optiunile oferite utilizatorilor si pentru a gestiona cat mai eficient problemele intampinate de catre acestia. In fine, am reusit sa organizam si un concurs. In ceea ce ma priveste voi incerca mereu (cat voi mai fi prezent aici) sa aduc si utilizatorilor romani din "placerile" acestui serviciu oferite si pe alte forumuri de suport. Voi reusi asta, insa doar cu ajutorul vostru. Daca nu va exista intelegere si respect reciproc munca mea va fi in zadar.
Numai bine!

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
O idee ar fi sa organizam concursuri pe anotimpuri.
La fiecare anotimp cineva dintre membrii staff va stabili tema si premiile.
La fiecare anotimp cineva dintre membrii staff va stabili tema si premiile.
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Subiecte similare» Vizualizati primul subiect
» Vizualizati primul subiect
» MODELE de SUPORT GHIVECE
» Vreau sa ajut forumul Fg-Photoshop
» Script ce pune Forumul la Favourite!
» Vizualizati primul subiect
» MODELE de SUPORT GHIVECE
» Vreau sa ajut forumul Fg-Photoshop
» Script ce pune Forumul la Favourite!
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de 

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» WeBB Skin
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Felicitari!
» Posibilitatea de a contacta un administrator fara a posta
» Rank-uri roșii "Glossy"
» Problema profil
» vizite in chenar
» Cum fac legenda ca in imagine. !
» Legenda și utilizatorii înregistrați în josul paginii ( phpBB2 )
» Felicitari pentru L!
» Modificare profil, apar 2 butoane
» Bannere si anunturi publicitare pe forumul dvs.
» Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Chenar informatii profil colturi rotunde
» Inaltime module mai mici
» problema membri noi inregistrati.
» Informatii sectiune in tabel phpBB3
» Cum pun poza inaintea unui grup
» avatar pe Profil [ nu apare ca sa pot schimba avataru]
» Cum puteti crea un slider elegant (tip acordeon)
» modificare profil nume sus rang jos
» Departare link-uri meniu superior
» cum pun sub forumurile in felul urmator ?
» Cum pun un mini-banner?
» Cerere Rang Forum
» din: Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Cerere tema MineCraft
» graph-kawaii
» Cum fac ca in prima categorie?