[Subiect unic] Concursuri pe forumul de suport
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
[Subiect unic] Concursuri pe forumul de suport
Deci nu putem avea si noi concursuri mai multe din cand in cand si nu concursuri odata la 3 sezoane..
Din cauza numarului de membrii ? Din cauza ca suntem romani ?
Vad cu gelozie pe celelalte forumuri de suport straine concursuri zilnic dar aici .. se aude bataia vantului sincer.
Poate dorim si noi concursuri mai des cu premii in credite, spatiu la galerie, reclame retrase etc.
Nu se poate face ceva cu privire la acest lucru ? (aici ma adresez si astept raspuns special din partea liderului, Luky).
Din cauza numarului de membrii ? Din cauza ca suntem romani ?
Vad cu gelozie pe celelalte forumuri de suport straine concursuri zilnic dar aici .. se aude bataia vantului sincer.
Poate dorim si noi concursuri mai des cu premii in credite, spatiu la galerie, reclame retrase etc.
Nu se poate face ceva cu privire la acest lucru ? (aici ma adresez si astept raspuns special din partea liderului, Luky).

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit
Re: [Subiect unic] Concursuri pe forumul de suport
Buna sLg ... intreadevar, va este dor de concursuri si v-ati dori mai multe concursuri, dar oare e necesar sa adaugam asa ceva?
Intreaga echipa am ajuns la o intelegere, sa creem un concurs de Craciun, un prim concurs din cele care ar trebuii sa urmeze, dar cati s-au inscris in el sau mai bine spus cati au participat? 0 (zero) ! ... Ce rost are sa creem concursuri daca urmarim numai ceea ce e ca premiu, ... si dupa va suparati ca nu ati castigat ... si ce sa premiem ? Forumuri clone? Forumuri in care gasesti aceiasi informatie ca in alte 300.000 ? Oare merita ?
Va luptati pentru concursuri, dar de ce nu va luptati pentru originalitate, pentru forumuri care sa capteze intreadevar atentia, asa o sa atrageti useri si o sa aveti o activitate cat de cat frumoasa si placuta pe forumul dvs.
Acesta se poate numi castig, cand vezi un forum frumos aranjat, frumos organizat (fara tot felul de bannere inutile de topXXX), plin cu utilizatori multmiti. Ceea ce ofeream ca premiu, stiam ca nu o sa va prea capteze atentia, dar cu siguranta datorita mie, dar mai ales lui darkspectre care s-a oferit sa ma ajute cu toate codurile necesare, pentru a creea o tema unica de sarbatore o tema care speram sa-i multumeasca pe utilizatori, dar mai ales pe vizitatori, o tema care sa arate ca forumul dvs. este unul serios si nu unu care sa fie clona altuia.
Nu stiu cum ma vede fiecare pe mine ca design, nu ma intereseaz, imi dau silinta sa va multumesc pe toti, dar as dori si eu ceva de la voi, ... si nu numai eu, ci intreaga echipa: multumirile voastra pentru ceea ce facem noi pentru voi, ca voluntari, pe gratis si nu cu plata ... suntem satuli pentru injuriile care ni le dati zilnic. sa ne zbatem pentru ce? Ca maine sa primim aceleasi jigniri si "ofrande"?
Inchei aici si sper sa intelegeti macar acest lucru: de app. 5 ani de cand lucrez ca designer am invatat un singur lucru: ORIGINALITATEA TE SEPARA DE CEILALTI SI TE FACE SPECIAL IN FATA CELORLALTI ! ACESTA E SINGURUL MOD SA FI CINEVA ! SI SINGURUL CASTIG DE CARE SA FI MANDRU CU ADEVARAT
Mult succes!
PS: cat despre concursuri, un raspuns mai concret o sa-ti dea Luky. O seara buna!
Intreaga echipa am ajuns la o intelegere, sa creem un concurs de Craciun, un prim concurs din cele care ar trebuii sa urmeze, dar cati s-au inscris in el sau mai bine spus cati au participat? 0 (zero) ! ... Ce rost are sa creem concursuri daca urmarim numai ceea ce e ca premiu, ... si dupa va suparati ca nu ati castigat ... si ce sa premiem ? Forumuri clone? Forumuri in care gasesti aceiasi informatie ca in alte 300.000 ? Oare merita ?
Va luptati pentru concursuri, dar de ce nu va luptati pentru originalitate, pentru forumuri care sa capteze intreadevar atentia, asa o sa atrageti useri si o sa aveti o activitate cat de cat frumoasa si placuta pe forumul dvs.
Acesta se poate numi castig, cand vezi un forum frumos aranjat, frumos organizat (fara tot felul de bannere inutile de topXXX), plin cu utilizatori multmiti. Ceea ce ofeream ca premiu, stiam ca nu o sa va prea capteze atentia, dar cu siguranta datorita mie, dar mai ales lui darkspectre care s-a oferit sa ma ajute cu toate codurile necesare, pentru a creea o tema unica de sarbatore o tema care speram sa-i multumeasca pe utilizatori, dar mai ales pe vizitatori, o tema care sa arate ca forumul dvs. este unul serios si nu unu care sa fie clona altuia.
Nu stiu cum ma vede fiecare pe mine ca design, nu ma intereseaz, imi dau silinta sa va multumesc pe toti, dar as dori si eu ceva de la voi, ... si nu numai eu, ci intreaga echipa: multumirile voastra pentru ceea ce facem noi pentru voi, ca voluntari, pe gratis si nu cu plata ... suntem satuli pentru injuriile care ni le dati zilnic. sa ne zbatem pentru ce? Ca maine sa primim aceleasi jigniri si "ofrande"?
Inchei aici si sper sa intelegeti macar acest lucru: de app. 5 ani de cand lucrez ca designer am invatat un singur lucru: ORIGINALITATEA TE SEPARA DE CEILALTI SI TE FACE SPECIAL IN FATA CELORLALTI ! ACESTA E SINGURUL MOD SA FI CINEVA ! SI SINGURUL CASTIG DE CARE SA FI MANDRU CU ADEVARAT
Mult succes!
PS: cat despre concursuri, un raspuns mai concret o sa-ti dea Luky. O seara buna!
Pentru ca tot veni vorba de concursuri, as avea si eu ceva de adaugat. Sper sa fie utila ideea, desi ar fi necesare cateva resurse suplimentare pentru asta.
Daca ne-am gandi cu atentie cum au ajuns forumurile celelalte de suport sa fie atat de populare, ne-am da cu usurinta seama ca au oferit ocazii unice si atragatoare pentru utilizatori. Tot cu ajutorul premiilor si al concursurilor se va reusi acest lucru si aici. Simtindu-se motivati, utilizatorii vor incerca sa se alature comunitatii si vor mai invita si alti prieteni. E ca si vorba aceea: totul de plateste in viata! Cu alte cuvinte, daca se doresc multi utilizatori si cat mai multa activitate, este neaparata nevoie si de o motivare mult mai apreciabila, pe langa oferirea de suport si forumuri gratuite.
P.S.: Am scris acest mesaj din postura de persoana obiectiva. Nicio secunda nu m-am gandit la mine, personal.
Daca ne-am gandi cu atentie cum au ajuns forumurile celelalte de suport sa fie atat de populare, ne-am da cu usurinta seama ca au oferit ocazii unice si atragatoare pentru utilizatori. Tot cu ajutorul premiilor si al concursurilor se va reusi acest lucru si aici. Simtindu-se motivati, utilizatorii vor incerca sa se alature comunitatii si vor mai invita si alti prieteni. E ca si vorba aceea: totul de plateste in viata! Cu alte cuvinte, daca se doresc multi utilizatori si cat mai multa activitate, este neaparata nevoie si de o motivare mult mai apreciabila, pe langa oferirea de suport si forumuri gratuite.
P.S.: Am scris acest mesaj din postura de persoana obiectiva. Nicio secunda nu m-am gandit la mine, personal.
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Mar 15 Dec 2009, 10:47 pm, editata de 1 ori

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
ezlidor a scris:Intreaga echipa am ajuns la o intelegere, sa creem un concurs de Craciun, un prim concurs din cele care ar trebuii sa urmeze, dar cati s-au inscris in el sau mai bine spus cati au participat? 0 (zero) !
Ezlidor daca te referi la acest concurs:
http://help.forumgratuit.ro/graphic-design-f32/concurs-pagina-html-t12178.htm
Eu ma refeream la concursuri cu premii in credite nu in teme, utilizatorii isi pot face si singuri temele de craciun cautand pe site-uri de iconuri gratis cu beculete de carciun, cadouri, mosul ... deci se poate si asa
Dar creditele sunt ceva unic, sunt "bani gheata" pentru detinatorii de forumuri, bani pe care i-am putea folosi macar la un domeniu.
Au mai fost concursuri cand era si lexa aici:
http://help.forumgratuit.ro/actualizari-si-facilitati-noi-f4/concurs-hitskin-teme-invision-t4275.htm
http://help.forumgratuit.ro/actualizari-si-facilitati-noi-f4/nou-concurs-forumgratuit-concurs-de-videouri-t5583.htm
Deci se poate, nu e imposibil pentru noi romanii, doar ca trebuia putina organizare.
Imi pare rau de injuriile pe care le primiti, dar asta nu inseamna ca toti utilizatorii sunt la fel.
In mare parte acum sustin si spusele lui Kegan ! Total adevarate !
Inca astept un cuvant din partea lui Luky.

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
Si vi s-a parut ca acele concursuri au fost chiar asa de actieve ? Mie nu mi se pare ...
Au fost atat timp cat s-au oferit premii pe masura: credite (se poate vedea ca au fost active si concursurile organizate de lexa), scoaterea reclamelor sau marirea spatiului pentru galerie etc..

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

Acu se intelege, totul depinde de firma
?!

Vizitato- Vizitator
Imi dau foarte bine seama ca totul depinde de Forumactif.com si nu de Forumgratuit.ro, insa, ma gandesc ca ar trebui si putina sustinere. Oricum, aici nu e treaba noastra ci a administratorilor. Pana la urma, ei isi organizeaza serviciul cum doresc si il fac la fel de atractiv si interesant dupa cum doresc.
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Mier 16 Dec 2009, 9:05 pm, editata de 2 ori (Motiv : corectare greseli:-)

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

Macar un corcurs saptamanile astea, daca tot e vacanta si unii au destul timp liber...

Concursuri cu credite nu se mai organizeaza pe acest forum deoarece persoana care lucra la firma( lexa) a plecat. Se mai organizeaza concursuri cu credite pe celelalte forumuri de suport care au cel putin un angajat la firma. Noi insa, din nefericire, nu mai avem
Prin urmare, concursurile care vor urma de acum inainte vor fi organizate de membrii din staff si prin urmare si premiile vor veni tot de la ei indiferent ca este vorba de teme, credite sau orice altfel de premiu.
Sper exemplu, pe forumul englez este organizat un concurs in aceasta perioada pentru teme de Craciun si eu l-am intrebat pe Typlo daca va fi organizat si pe forumul roman dar el a spus ca nu deoarece nu mai exista nici un angajat al firmei acolo.
Probabil ca pana cand nu va mai fi angajat inca un roman sau o persoana care sa stie limba romana la ei la firma nu vor mai avea loc concursuri "oficiale"(organizate de firma) pe acest forum. Imi pare foarte rau dar asta este situatia si nu am ce sa fac in aceasta privinta.
Eu insa il voi intreba pe Typlo de fiecare data cand vor organiza un concurs pe forumul englez daca va avea loc acel concurs si pe forumul roman insa nu cred ca sunt sanse prea mari ca acest lucru sa se intample
Prin urmare, concursurile care vor urma de acum inainte vor fi organizate de membrii din staff si prin urmare si premiile vor veni tot de la ei indiferent ca este vorba de teme, credite sau orice altfel de premiu.
Sper exemplu, pe forumul englez este organizat un concurs in aceasta perioada pentru teme de Craciun si eu l-am intrebat pe Typlo daca va fi organizat si pe forumul roman dar el a spus ca nu deoarece nu mai exista nici un angajat al firmei acolo.
Probabil ca pana cand nu va mai fi angajat inca un roman sau o persoana care sa stie limba romana la ei la firma nu vor mai avea loc concursuri "oficiale"(organizate de firma) pe acest forum. Imi pare foarte rau dar asta este situatia si nu am ce sa fac in aceasta privinta.
Eu insa il voi intreba pe Typlo de fiecare data cand vor organiza un concurs pe forumul englez daca va avea loc acel concurs si pe forumul roman insa nu cred ca sunt sanse prea mari ca acest lucru sa se intample

Luky- Veteran Forumgratuit

- Numarul mesajelor: 3600
Varsta: 23
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 27/12/2007

Oricum, nou, cei din staff, vom mai creea concursuri unde vom oferi ca premii teme pentru forum sau chiar si credite (dar nu in viitorul apropiat)
Personal am sa propun cateva teme noi pentru concursuri care sper sa fie si acceptate atat de catre staff-ul Forumctif, cat si de sponsorii care sper sa ii gasim pentru a va potoli putin "setea". Oricum, pentru acest lucru, personal, voi lupta mult si sper sa va fac multumiti.
Voi mai lasa acest topic deschis un timp pentru sugestii si discutii pe acest subiect, dar va rog sa nu sariti calul.
Multumesc!
Personal am sa propun cateva teme noi pentru concursuri care sper sa fie si acceptate atat de catre staff-ul Forumctif, cat si de sponsorii care sper sa ii gasim pentru a va potoli putin "setea". Oricum, pentru acest lucru, personal, voi lupta mult si sper sa va fac multumiti.
Voi mai lasa acest topic deschis un timp pentru sugestii si discutii pe acest subiect, dar va rog sa nu sariti calul.
Multumesc!
Ar fi interesant un topic in care sa vina toti utilizatorii cu idei de concursuri si de premii ce pot fi oferite de actualul staff, fara vreo implicare financiara. Pentru ca sunt mai multi, idei vor fi mai multe. La sfarsit, facem un sondaj si vedem care e preferat si care nu, parerea mea. 

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

Multumesc de lamurire Luky, e destul de pacat cum stam acuma, sper ca acel "post" sa fie ocupat intr-o zi de cineva care are timp si care este de incredere (nu zic aici ca lexa nu a fost de incredere).
Oricum un strain de pe forumul englez care sa stie limba noastra clar n-o sa gasesti din motive evidente.. (romania nu prea exista pe harta pentru unele culturi..)
Topicul poate ramane deschis, sau se poate inchide, eu mi-ai primit raspunsul, dar totusi daca ezlidor insista poate ramane deschis
Oricum un strain de pe forumul englez care sa stie limba noastra clar n-o sa gasesti din motive evidente.. (romania nu prea exista pe harta pentru unele culturi..)
Topicul poate ramane deschis, sau se poate inchide, eu mi-ai primit raspunsul, dar totusi daca ezlidor insista poate ramane deschis

Nu am de ce sa-l inchid, deoarece acesta este un subiect destul de controversabil ... pentru orice intrebare, va rog sa postati aici.
Voi modifica titlul si il voi marca ca subiect unic.
Voi modifica titlul si il voi marca ca subiect unic.
O mica intrebare pentru ezlidor
*** Continut adaugat
Eu nu v-am facut nimik ieri m-am inscris pe forum lucrez cu forumgratuit de 2 ani ! Nu mi sa sters forumu nici o data sau ceva de genu..
Eu v-am ajutat la grafic dar designeru nu el muta mai rapid ca fac eu dublu post
as posta 50 de resurse pe zi daca ar fi posibil
Eu as dori sa particip la niste concursuri! Stiu ca uni nu merita dar eu nu am nici o vina!
Scz De Spamm
Eu nu v-am facut nimik ieri m-am inscris pe forum lucrez cu forumgratuit de 2 ani ! Nu mi sa sters forumu nici o data sau ceva de genu..
Eu v-am ajutat la grafic dar designeru nu el muta mai rapid ca fac eu dublu post
as posta 50 de resurse pe zi daca ar fi posibil
Eu as dori sa particip la niste concursuri! Stiu ca uni nu merita dar eu nu am nici o vina!
Scz De Spamm
*** Continut adaugat
Jacky, te inteleg! ... si nu am nimic cu dvs.
Ceea ce nu ai inteles tu e ca aceste premii sunt date de noi, din banii nostrii, nu ca pe celelalte forumuri de suport ... as da cu mare drag premii, dar la ce ma pricep au, credite momentan nu pot da, doar daca castig la loto ...
Jacky, te inteleg! ... si nu am nimic cu dvs.
Ceea ce nu ai inteles tu e ca aceste premii sunt date de noi, din banii nostrii, nu ca pe celelalte forumuri de suport ... as da cu mare drag premii, dar la ce ma pricep au, credite momentan nu pot da, doar daca castig la loto ...
Ultima editare efectuata de catre ezlidor in Mar 06 Apr 2010, 11:58 am, editata de 1 ori
*** Continut adaugat
Inteleg poi poti da si alte premi eu doar am dat un exemplu ati putea face unu cu un template frumos ! SAu nus ce !! Ms De intelegere!
Si sper sa se faca !:
Inteleg poi poti da si alte premi eu doar am dat un exemplu ati putea face unu cu un template frumos ! SAu nus ce !! Ms De intelegere!
Si sper sa se faca !:
*** Continut adaugat
A mai fost un concurs legat de pagini HTML.Nu s-a inscris aproape nimeni.
http://help.forumgratuit.ro/graphic-design-f32/concurs-pagina-html-t12178.htm?highlight=concurs
Cand ne vom decide mai bine veti avea ocazia sa gasiti concursurile pe acest forum, dar momentan nu cred ca vor mai avea loc datorita lipsei de interes a utilizatorilor atunci cand premiile nu sunt credite.
Nu trebuie sa luati concursurile ca fiind interesante pentru a obtine credite, sunt interesante pentru a participa si a-ti da seama de capacitatea ta la acel subiect iar ca recompensa poti primi altceva, nu neaparat credite, ci ceva care sa te faca mandru pentru faptul ca ai castigat.
A mai fost un concurs legat de pagini HTML.Nu s-a inscris aproape nimeni.
http://help.forumgratuit.ro/graphic-design-f32/concurs-pagina-html-t12178.htm?highlight=concurs
Cand ne vom decide mai bine veti avea ocazia sa gasiti concursurile pe acest forum, dar momentan nu cred ca vor mai avea loc datorita lipsei de interes a utilizatorilor atunci cand premiile nu sunt credite.
Nu trebuie sa luati concursurile ca fiind interesante pentru a obtine credite, sunt interesante pentru a participa si a-ti da seama de capacitatea ta la acel subiect iar ca recompensa poti primi altceva, nu neaparat credite, ci ceva care sa te faca mandru pentru faptul ca ai castigat.

Lizzard- Veteran Forumgratuit

- Numarul mesajelor: 10191
Varsta: 21
Localizare: Pitesti
Data de inscriere: 22/05/2008

O ultima propunere dac totus lexa a plecat cine mai conduce firma sau ..?? e legata de alta firma
Ar putea membri de staf sa faca concursuri si sa dea
teme forum /index
baner
logo pt forumurile castigatorilor!
E chiar usor de facut dar competitia conteaza!! Si sa fi mandru! Cum scrie mai sus
Ar putea membri de staf sa faca concursuri si sa dea
teme forum /index
baner
logo pt forumurile castigatorilor!
E chiar usor de facut dar competitia conteaza!! Si sa fi mandru! Cum scrie mai sus
O ultima propunere dac totus lexa a plecat cine mai conduce firma sau ..?? e legata de alta firma
lexa a plecat de la firma, dar Luky este acum administratorul principal, chiar daca nu este unul pro.Firma are mai multi sefi, dar fiecare are partea lui de care trebuie sa se ocupe.Cum in firma nu mai erau alti romani, Luky se ocupa de acest forum acum

Si el nu poate da credite daca el se ocupa
Ps ; Incercati safceti 1 concurs pe saptamana cu premiile specificate in topicul anterior
Ps ; Incercati safceti 1 concurs pe saptamana cu premiile specificate in topicul anterior
Nu poate oferi credite, deoarece nu este un angajat al firmei, este un membru staff voluntar la fel ca si noi ceilalti.

Pacat, cateodata ma gandesc dece suntem asa zgarciti si disperati?Uni vor concursuri pentru a castiga mai usor credite/etc... dar nu va dati seama ca nu se mai poate momentan acest lucru, eu unul ma ofer voluntar pentru extinderea forumului de suport, voi oferi teme/logo-uri/indexe (tot ce tine de webdesign) am aceasta posibilitate, voi dona si o suma moderata de bani pentru a face macar o data pe luna un concurs.
Nu ma luati in nume de rau, mie mereu mia placut sa pun umaru in tot ce fac nu sa stau si sa primesc. Referitor la membri staffului actual pe forumgratuit, trebuie sa intelega toti membri ca iei ne ajuta pe noi, stiu ca toti am vrea concursuri pentru a avea posibilitatea de a castiga domeni/credite gratuit.
Inca o data repet! nu ma luati in nume de rau ca incerc sa va ajut.
Nu ma luati in nume de rau, mie mereu mia placut sa pun umaru in tot ce fac nu sa stau si sa primesc. Referitor la membri staffului actual pe forumgratuit, trebuie sa intelega toti membri ca iei ne ajuta pe noi, stiu ca toti am vrea concursuri pentru a avea posibilitatea de a castiga domeni/credite gratuit.
Inca o data repet! nu ma luati in nume de rau ca incerc sa va ajut.
Eu as avea o idee, dar nu cred ca este asa de geniala! 
Fiecare concurs sa tina doar o saptamana.
Idei de concurs:
Cine are cel mai bun forum de jocuri. [ Counter Strike, Fifa ] Premiul 1 : 1500 credite ; premiul 2 : 900 credite; premiul 3 : 400 credite ; => sau la premiul 1 -> un domeniu ( nume.com sau nume.ro )
Cine are cel mai bun forum de scoala. => La fel.
Eu cred ca o sa mearga :-?? . Nu va dati batuti! Haide sa mai incercam o data.
Fiecare concurs sa tina doar o saptamana.
Idei de concurs:
Cine are cel mai bun forum de jocuri. [ Counter Strike, Fifa ] Premiul 1 : 1500 credite ; premiul 2 : 900 credite; premiul 3 : 400 credite ; => sau la premiul 1 -> un domeniu ( nume.com sau nume.ro )
Cine are cel mai bun forum de scoala. => La fel.
Eu cred ca o sa mearga :-?? . Nu va dati batuti! Haide sa mai incercam o data.
Madutzza citeste intreg topicul si vei descoperi ca nu se mai pot oferi credite drept premiu 
Fii mai atenta.
Si apoi sugestia ta nu mi se pare prea corecta.. concursurile trebuie sa fie pentru toata lumea cu orice fel de forum, nu numai de jocuri..
Fii mai atenta.
Si apoi sugestia ta nu mi se pare prea corecta.. concursurile trebuie sa fie pentru toata lumea cu orice fel de forum, nu numai de jocuri..

Concursuri.
Păi, cu toții am observat că nu ne prea fașcinează așa de mult concursurile!Unul sau 2 concursuri săptămânar sau lunar ar fi ok , doar că mulți membrii se vor plictisi. Eu aș zice să faceți concursuri doar de sărbători importante . Mă refer la Crăciun , Paște, etc.
Întradevăr, unii oameni concurează doar pentru credite! Păcat, cum a zis și B'real..Noi suntem zgârciți!
Dar aș prefera un concurs de sărbătorile importante, chiar ar fi drăguț. Chiar și de prima zi de primăvară , vară , iarnă și toamnă ar fi frumos să se organizeze concursuri.
Păi, cu toții am observat că nu ne prea fașcinează așa de mult concursurile!Unul sau 2 concursuri săptămânar sau lunar ar fi ok , doar că mulți membrii se vor plictisi. Eu aș zice să faceți concursuri doar de sărbători importante . Mă refer la Crăciun , Paște, etc.
Întradevăr, unii oameni concurează doar pentru credite! Păcat, cum a zis și B'real..Noi suntem zgârciți!
Dar aș prefera un concurs de sărbătorile importante, chiar ar fi drăguț. Chiar și de prima zi de primăvară , vară , iarnă și toamnă ar fi frumos să se organizeze concursuri.
Momentan nu vom face nici un fel de concurs deoarece majoritatea membrilor din staff sunt ocupati cu activitati personale ce necesita foarte mult timp ... poate pe viitor vom face, de ce nu, chiar in vacanta de vara va urma unu ... dar nu vom da credite, banuiesc ...
Pe mine nu mă interesează credite. Concurez doar de distracție, să văd ce am reușit.
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Subiecte similare» Vizualizati primul subiect
» Vizualizati primul subiect
» MODELE de SUPORT GHIVECE
» Vreau sa ajut forumul Fg-Photoshop
» Script ce pune Forumul la Favourite!
» Vizualizati primul subiect
» MODELE de SUPORT GHIVECE
» Vreau sa ajut forumul Fg-Photoshop
» Script ce pune Forumul la Favourite!
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de 

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» WeBB Skin
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Felicitari!
» Posibilitatea de a contacta un administrator fara a posta
» Rank-uri roșii "Glossy"
» Problema profil
» vizite in chenar
» Cum fac legenda ca in imagine. !
» Legenda și utilizatorii înregistrați în josul paginii ( phpBB2 )
» Felicitari pentru L!
» Modificare profil, apar 2 butoane
» Bannere si anunturi publicitare pe forumul dvs.
» Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Chenar informatii profil colturi rotunde
» Inaltime module mai mici
» problema membri noi inregistrati.
» Informatii sectiune in tabel phpBB3
» Cum pun poza inaintea unui grup
» avatar pe Profil [ nu apare ca sa pot schimba avataru]
» Cum puteti crea un slider elegant (tip acordeon)
» modificare profil nume sus rang jos
» Departare link-uri meniu superior
» cum pun sub forumurile in felul urmator ?
» Cum pun un mini-banner?
» Cerere Rang Forum
» din: Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Cerere tema MineCraft
» graph-kawaii
» Cum fac ca in prima categorie?