EnterPage cu extensia .fla

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat EnterPage cu extensia .fla

Mesaj Scris de CS ROSETTI la data de Vin 6 Noi - 23:24

Saluatare!
As dori sa stiu daca pot sa pun un Enter Page flash, cu extensia ".fla"
Daca da, cum?
Multumesc anticipat! Foarte fericit

CS ROSETTI
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 70
Data de inscriere : 11/07/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://soulgfx.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: EnterPage cu extensia .fla

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 7 Noi - 8:21

Nu poti pune cu extensia ".fla" Neutru asta este un fel de format video ca atunci cand descarci de pe youtube.
Ca-sa pui un astfel de buton trebuie sa-l faci in Adobe Flash sau orice alt program ce face flash-uri, iar extensia trebuie sa fie ".swf"
Sa pui un astfel de buton este foarte simplu din punctul meu de vedere, dar persoanele care nu prea le au cu aplicatiile e posibil sa foloseasca un browser fara sa aiba flash player instalat. Pentru ca poate nu stiu ce-i ala, si astfel nu pot vizualiza acest buton flash, si prin urmare nu vor putea intra pe forum.
Iti sugerez sa faci ceva mult mai usor ce nu necesita nici un progrm de cat 2 imagini.
Poti folosi acest cod
<script LANGUAGE="Javascript">
<!--

if (document.images) {
var onef = new Image();
onef.src ="LINK IMAGINE 1";
var oneo = new Image();
oneo.src = "LINK IMAGINE 2";

}

function act(imgName) {
if (document.images)
document[imgName].src = eval(imgName + "o.src");
}

function inact(imgName) {
if (document.images)
document[imgName].src = eval(imgName + "f.src");
}

// -->
</script>
<A HREF="LINK Site" onMouseOver="act('one')"
onMouseOut="inact('one')">
<IMG SRC="LINK IMAGINE 1"
NAME="one"
BORDER="0"
ALT="TEXT Buton"></A>
Cu cre poti raliza asa ceva click aici
Sau poti folosi acest cod mai scurt
<a href="LINK Site"><img border="0"src="LINK IMAGINE 1" onmouseover="this.src='LINK IMAGINE 2';" onmouseout="this.src='LINK IMAGINE 1';" /></a>

Eu am folosit ca exemplu la pagina data mai sus aceste 2 imagini
Imaginea Numarul 1


Imaginea numarul 2 care este un gif, o animatie




Diferenta intre cele 2 cod-uri este urmatoarea:
- la cel scurt apare imaginea cu numarul 2 mai greu, iar la cel lung apare foarte repede
- cel scurt poate fi pus si intr-un comentariu pe forum daca sunt activate codurile HTML sau intr-o semnatura, iar cel lung numai in paginile HTML

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: EnterPage cu extensia .fla

Mesaj Scris de CS ROSETTI la data de Sam 7 Noi - 12:49

Multumesc mut Motanel! (enterpage-ul meu cu extensia .fla trebuia oricum editat, iar eu nu am cu ce sa il deschis, pentru al edita. Il am de pe forumul tau. Foarte fericit)
Din cate vad ce mi-ai aratat tu acolo este JavaScript.
Chestia asta o stiam si eu, citisem mai de mult un tutorial pe W3 School.
Pot face si o numaratoare inversa inaintea de aparitia butonului Enter?
Si sa apara si un Upload bar in timpul numaratorii?
Stiu ca se poate, dar am uitat cum.
O sa mai caut pe W3 school, dar poate stie cineva. Foarte fericit

CS ROSETTI
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 70
Data de inscriere : 11/07/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://soulgfx.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: EnterPage cu extensia .fla

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 7 Noi - 13:07

Da, faci 2 pagini HTML prima care o pui ca pagina principala, pui acest cod gata editat de mine:P tu trebuie a inlocuiesti link-ul


<a href="http://www.forumgratuit.ro" target="_blank"></a>
<META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="1 URL=LINK SITE">
<center><img src="http://i438.photobucket.com/albums/qq106/Motanell/loading.gif" border="0"></center>

Acest cod contine o imagine de loading iar unde scrie content scrii in cate secunde sa fii redirectionat.
Deci prima pagina cica se incarca iar apoi te trimite catre a 2-a pagina unde se afla butonul

Uite aici un exemplu [click]

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: EnterPage cu extensia .fla

Mesaj Scris de CS ROSETTI la data de Sam 7 Noi - 13:33

Multumesc mult! Fericit
Rezolvat.
Se poate inchide topicul.

CS ROSETTI
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 70
Data de inscriere : 11/07/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://soulgfx.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: EnterPage cu extensia .fla

Mesaj Scris de nick la data de Sam 7 Noi - 13:48

Topic rezolvat=>inchis

nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum