Imagine Nemiscata

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Imagine Nemiscata

Mesaj Scris de yuye la data de Vin 30 Oct - 22:15

Salutare ! As dori sa sti cum pot sa pun o imagine/banner intrun colt iar cand se misca de rotita imaginea sa ramana in acelasi colt . Sper ca am fost explicit un exemplu aici :



Ultima editare efectuata de catre yuye in Sam 31 Oct - 18:35, editata de 1 ori

yuye
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 40
Data de inscriere : 14/04/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://cleanfx.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Imagine Nemiscata

Mesaj Scris de HoKras la data de Vin 30 Oct - 22:22

Poți da o imagine mai mare ? nu am înțeles prea bine ce vrei să faci, dacă pui un banner, el rămâne acolo ... Suspect

HoKras
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 99
Varsta : 23
Localizare : Санкт-Петербу́рг/Iași
Data de inscriere : 29/12/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Imagine Nemiscata

Mesaj Scris de yuye la data de Vin 30 Oct - 23:08

ma refer la o imagine care daca invarti de rotita cum arata acolo imaginea ramane in colt ori daca esti sus de pagina ori jos
(acea pasare este imaginea)

yuye
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 40
Data de inscriere : 14/04/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://cleanfx.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Imagine Nemiscata

Mesaj Scris de manky la data de Sam 31 Oct - 7:57

acolo in colt unde , oi fi eu putin cam batut in cap dar da si tu mai multe detalii ! da o poza mai mare sa intelegem si noi unde vine pinguinul ala !

manky
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 136
Varsta : 31
Localizare : Intr-o romanie distrusa - undeva prin Sinaia
Data de inscriere : 28/10/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://fr3shtest.forumhit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Imagine Nemiscata

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 31 Oct - 9:19

Cod:
<table border="0">
<tr>
<td background=[b][i]link imagine[/i][/b] style="background-attachment: fixed;
background-repeat: no-repeat;" align="left" valign="top">
<div style="[u][i]height:250px[/i][/u]; overflow:auto;" align="center">
[u][i]textul dorit[/i][/u]
</div>
</td>
</tr>
</table>


Unde scrie height:250px (asta fiind inaltimea) poti inlocuii cu latimea width:250px;
Iar unde scrie link imagine fundal, treci link-ul imagini cum e mai sus vrabia.
Si unde scrie textul dorit, scrii ce doresti a apara pe imagine


Ultima editare efectuata de catre Motanel in Sam 31 Oct - 11:24, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Cum pot pune o imagine suprapusa pe forum, fara sa se miste odata cu scroll-ul?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 31 Oct - 10:20

Odata ce topicul nu a fost moderat ca avind un titlu fara sens, hai sa dau si eu o idee :

Eu inteleg din ce a scris ca doreste ca acea imagine sa ramina fixa in fereastra, chiar daca folosesti scroll bar h. ori v.
Nu am gasit o pagina ce are asa ceva, sa o dau ca exemplu.
Acest lucru putea sa il faca chiar autorul topicului.
Dar sunt 99 % convins ca asta doreste.

Floating, cumva?



Edit I :

Doreste ceva de acest gen, dar de mai mici dimensiuni ( se poate modifica din codul pus aici )

În 'Linkuri utile' , nick a scris:
Cod:
<head><style type="text/css">

#topbar{
position:absolute;
border: 1px solid black;
padding: 2px;
background-color: lightyellow;
width:500px;
visibility: hidden;
z-index: 100;
}

</style>

<script type="text/javascript">

/***********************************************
* Floating Top Bar script- &copy; Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com)
* Sliding routine by Roy Whittle (http://www.javascript-fx.com/)
* This notice must stay intact for legal use.
* Visit http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
***********************************************/

var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 30 //set x offset of bar in pixels
var startY = 5 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document·cookie.length > 0) {
offset = document·cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {


offset += search.length
end = document·cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document·cookie.length;
returnvalue=unescape(document·cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function closebar(){
if (persistclose)
document·cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}




function staticbar(){
  barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
  var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
  var d = document;
  function ml(id){
      var el=d.getElementById(id);
      if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
      el.style.visibility="visible"
      if(d.layers)el.style=el;
      el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
      el.x = startX;
      if (verticalpos=="fromtop")
      el.y = startY;
      else{
      el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
      el.y -= startY;
      }
      return el;
  }
  window.stayTopLeft=function(){
      if (verticalpos=="fromtop"){
      var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
      ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
      }
      else{
      var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
      ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
      }
      ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
      setTimeout("stayTopLeft()", 10);
  }
  ftlObj = ml("topbar");
  stayTopLeft();
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script></head>
<body><div id="topbar">
<a href="" onClick="closebar(); return false"><img src="close.gif" border="0" /></a><b>
</div></body>

http://help.forumgratuit.ro/probleme-legate-de-un-script-cod-f7/scripturi-pentru-forum-t1362.htm#23648


Ultima editare efectuata de catre 0691 in Sam 31 Oct - 20:13, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Imagine Nemiscata

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 31 Oct - 11:25

Ce ia-i dat tu e mult prea lung si complicat ce i-am dat eu este exact ce doreste. am modificat in cod la imaginea de backgorund am mai adaugat ceva atunci cand misca bara de, defilare imaginea sa nu se repete

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Cum pot pune o imagine suprapusa pe forum, fara sa se miste odata cu scroll-ul?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 31 Oct - 11:42

Motanel, e un exemplu acolo, daca ai citit atent, nu am stat sa ii caut ce dorea, e bine sa nu amortim de tot, asteptind sa ne pice para mălăiață, ... in farfurie.
Codul pus de tine prima data, era o imagine de fundal repetata.
Acum, dupa ce ai editat postarea, da, seamana a altceva, si e posibil sa mearga, la mine insa, nu se vede absolut nimic.
Se pare ca ma bag ca prostul, mereu, asa ca va las pe voi, cei ce cunoasteti totul, sa lamuriti problema.


Ultima editare efectuata de catre 0691 in Sam 31 Oct - 20:12, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Imagine Nemiscata

Mesaj Scris de yuye la data de Sam 31 Oct - 17:50

0691 a scris:Eu inteleg din ce a scris ca doreste ca acea imagine sa
ramina fixa in fereastra, chiar daca folosesti scroll bar h. ori v.
asa este chiar daca de exemplu apesi space(sa te mute in josul pagini) imaginea sa ramana in acelasi loc
Edit Problema rezolvata
am folosit acest cod :
Cod:
<div style="position: fixed; top: 10px; right: 10px;"><a href="[b]Link redirectionare[/b]" target="_blank"><img title="[b]Text[/b]" alt="[b]text[/b]" src="[b]Link Imagine[/b]" border="0"></a></div>

Sters culoare

yuye
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 40
Data de inscriere : 14/04/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://cleanfx.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Cum pot pune o imagine suprapusa pe forum, fara sa se miste odata cu scroll-ul?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 31 Oct - 20:04

Ok, yuye.
Am probat si eu codul pus de tine ( ar fi trebuit sa il pui in taguri - [code si /code], si acesta apare peste forum, nu sub forum, ca cel pus de Motanel.
In cazul celui dat de Motanel, daca ai forumul setat ca latime la maxim, nu veti vedea imaginea, ea fiind mascata de forum.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Imagine Nemiscata

Mesaj Scris de Ina la data de Mier 2 Mar - 11:55

Rezolvat -> inchis

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 45
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum