Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Luky la data de Vin 30 Oct - 13:46

25 de optiuni noi


1 Posibilitatea de a adauga direct codul pentru Google Analytics : Adaugarea codului Google Analytics direct in panoul de administrare si integrarea lui la toate versiunile, fara a folosi template-urile. Acest cod va da aces la ststistici detaliate despre traficul pe forumul dvs.
2 - Sfaturi cu privire la cum va puteti mari numarul de vizitatori in pagina principala a panoului de administrare: Icon-uri noi in pagina principala a panoului de administrare.

3 – Crearea unui numar limitat de conturi noi, pe zi si pe IP: Aceasta optiune limiteaza numarul de inregistrari de pe acelasi IP pentru o durata de 24 de ore(24 de ore, nu ziua curenta).
Tutorial: http://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/crearea-unui-numar-limitat-de-conturi-noi-pe-zi-si-pe-ip-t11879.htm

4 -Modificarea de imagini si culori pentru Galerie: Sectiunile Imagini si Culori ale galeriei sunt deplasate in Gestiunea de Imagini si Culori sub tagul Afisare.


5 - Nou panou pentru excluderea membrilor: Posibilitatea de a exclude membri pe baza a trei criterii: Username/ e-mail/adresa de IP si specificarea in avans a unei date pentru activarea din nou a contului. La acea data, membrul este automat activat. Acest panou permite accesul pentru activarea tuturor membrilor exclusi cu posibilitatea de a le activa conturile individual sau in masa.
Tutorial : http://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/noul-panou-pentru-excluderi-t11877.htm

6 - O noua categorie in panoul de administrare "Promovarea forumului": Veti putea invita
prietenii folosind serviciile de mesagerie instanta, retele sociale si lista de contacte din emailul dvs. pentru a-i invita direct de pe forum. De asemenea au fost mutate mai multe optiuni in aceasta noua sectiune (cum ar fi alegerea categoriei pentru catalogul de forumuri si altele)

7 - Posibilitatea de a "impartasi" un topic: (pe Twitter, Facebook, Myspace ...)
Tutorial: http://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/impartiti-un-subiect-t11880.htm
8 - Posibilitatea de a alege pe ce pagina vor ajunge vizitatorii folosind link-ul forumului: Administratorul poate decide ce pagina (Portal, Pagina Principala sau pagina HTML) vor vedea membrii accesand link-ul forumului.
9 -Nivelul de permisiuni pentru a vedea IP-ul unui postator: Administratorul poate da permisiuni pentru butonul "IP" din mesaje. Aceste permisiuni pot fi date pentru administratori sau moderatori.10 - Adaugarea automata intr-un grup: Posibilitatea ca un membru sa fie inclus automat intr-un grup, pe baza unui numar de mesaje setat de adminstrator. Poate fi activata aceasta optiune pentru orice grup cu exceptia celui de administratori.11 - Setarea unui timp in minute dupa care membrul nu mai este considerat ca fiind "Online": Administratorul poate seta un numar in minute dupa cum doreste (maxim 60 de minute). Daca un membru depaseste timpul ales de administrator fara nici o actiunea pe forum, va fi considerat automat
ca fiind "Offline".
12 - Adaugarea link-urilor adreselor de IP accesibile pentru fiecare membru: Aceasta optiune permite verificarea directa a unei adrese de IP, fiind derectionat catre situl ipgetinfo.com
13 - Administratorul are posibilitatea de a contacta un membru prin e-mail de pe profilul acestuia: Administratorul poate folosi acum aceasta optiunea chiar daca membrul a dezactivat-o
in profilul sau. Modalitatea default este formularul de contact.
14 - Posibilitatea de a seta permisiunile pentru mesaje private in functie de un anume numar de mesaje postate pe forum: Administratorul poate alege un numar de mesaje limita (Maxim 200) in urma caruia membrul va avea casuta de mesaje private activata. Pana cand acel numar de mesaje pe forum nu va fi atins de un membru, acesta nu va putea sa trimita nici un Mesaj Privat pe forum. O solutie eficienta impotriva celor care se inregistreaza pe forum doar ca sa faca spam prin mesaje private.Membul care nu a atins numarul minim de mesaje setat de administrator, atunci cand va dori sa trimita un mesaj privat, va primi o avertizare de genul:
“Numarul de mesaje in forum este insuficient pentru a trimite mesaje private”


15- Permisiunea de a afisa statusul "online" membrilor de pe forum: Administratorul poate acorda permisiuni pentru cine va putea vedea acest status. Daca permisiunile sunt date unui grup, grupul inferior nu va putea vedea statusul membrilor nicaieri pe forum.
16 - Posibilitatea de a sorta raporturile de securitate din panoul de administrare: Va face posibila sortarea actiunilor efectuate in functie de data, username, adresa de IP sau actiune pentru o mai buna monitorizare a ceea ce se petrece zilnic pe forumul dumneavoastra.
17- Posibilitatea de a modifica numele portalului din bara de navigare din Index: Acum, numele desemnat portalului in panoul de administrare va fi afisat inlocului numelui de origine "Portal" in bara de navigatie.

Schimbarea numelui de origine din panoul de administrare:
18 - Personalizarea mesajului-semnatura separator: Administratorul are posibilitatea de a personaliza dupa bunul plac separatorul dintre mesaj-semnatura in panoul de administrare. Schibmarea va fi reflectata in separearea mesajelor din subiecte si in profilul unui membru.
19 - Afisarea descrierii subiectelor: Va afisa descrierea unui subiect in sub-forumul care il contine.

Activarea se face din panoul de administrare:
20 - Afisarea unui numar de X mesaje anterioare: Va afisa un numar de mesaje (ales de administrator) de pe pagina anteriaore pe pagina curenta in pagini multi-subiect.Pe pagina de multi-subiecte, N fiind numarul de mesaje ales de adminstrator la optiunea " Numar de mesaje anterioare care sa fie afisate" va fi luat in considerare pe noua pagina inainte de a afisa primul mesaj.

21 - Posibilitatea de a seta permisiuni pentru imagini si link-uri in subiecte: Aceasta optiunea poate fi modificata pentru fiecare sub-forum in parte pentru a ascunde imaginile si/sau link-urile din subiecte pentru grupurile cu permisiunile setate de administrator fara a afecta restul permisiunilor pentru acel sub-forum.
Tutorial: http://help.forumgratuit.ro/intrebari-frecvente-f5/permisiuni-pentru-imagini-si-link-uri-in-subiecte-t11878.htmCelor care nu au permisiunile necesare pentru a vizualiza un link sau o imagine, le va aparea mesajul: “Trebuie sa fiti inscris sau conectat pentru a putea vedea acest link / aceasta imagine”.


22 - Redimensionarea automata a imaginilor in subiecte: Administratorul are acum posibilitatea de a defini in panoul de administrare latimea si inaltimea maxima a unei imagini in subiectul
forumului sau. Orice membru care va posta o imagine de o dimensiune mai mare decat cea setata de administrator, va avea imaginea redimensionata automat la dimensiunile maxime setate de administrator cu posibilitatea de a vedea imagine si in dimensiunea sa reala daca doreste.

Panou >> General >> Mesaje: ConfigurareDaca un membru adauga o imagine mai mare decat cea setata de administrator, aceasta este automat redimensionata la marimea dorita. Un mesaj va aparea deasupra imaginii redimensionata invitand membrii sa dea click daca vor sa vada dimensiunea originala a imaginii! In acest mod, nu vor mai fi imagini taiate sau pagini distorsionate datorita imaginilor prea mari!


23. Posibilitatea de a limita numarul de citari intr-un singur mesaj: Administratorul poate seta de acum de cate ori paote un membru sa cincluda citarile altor membrii intr-un singur mesaj. Mai clar, cate citari poate contine un mesaj.
24. Posibilitatea de a dezactiva casuta de Mesaje Private direct din profilele personale: Acum, membrul care nu doreste sa primeasca mesaje private de la alti membrii poate sa dezactiveze casuta sa de mesaje private din profilul sau. Totusi, administratorii si moderatorii vor putea sa contacteze membrul respectiv prin mesaje private daca doresc.25. O notificare cu 60 de zile inainte de a expira domeniul personalizat : Pentru a evita surprizele neplacute pentru administratori, ei vor fi avertizati printr-un mesaj in panoul de administrare care va indica apropierea datei de expirare a domeniului personalizat (daca forumul are unul) cu 60 de zile inainte de expirare. Acest lucru ii va permite fondatorului sa se pregateasca pentru o eventuala reinnoire a domeniului.


Speram sa va bucurati de noile functionalitati!

Cu respect,
Echipa Forumgratuit


Ultima editare efectuata de catre Luky in Lun 2 Noi - 22:57, editata de 5 ori
avatar
Luky
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3556
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Multumiri : 22
Niciun avertisment

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Luky la data de Vin 30 Oct - 13:46

Urmatoarele modificari trebuie efectuate doar de cei care au modificat in vreun fel template-urile.

Modificari in template-urile personalizate care trebuie efectuate:

 • phpBB2

  Vedeti IP-ul utilizatorului

  modcp_viewip

  Spoiler:

  Cautati:
  Cod:
  <td align="right"><span class="gen">[ <a href="{U_LOOKUP_IP}">{L_LOOKUP_IP}</a> ] </span></td>
  Inlocuiti-l cu:
  Cod:
  <td class="align_right"><span class="gen">[ <a href="{U_LOOKUP_IP}">{L_LOOKUP_IP}</a> ] </span></td>

  Spoiler:

  Cautati:
  Cod:
  <td class="right"><span class="gen"><a title="{userrow.L_SEARCH_POSTS}" href="{userrow.U_SEARCHPOSTS}">{userrow.L_SEARCH}</a></span></td>
  Inlocuiti-l cu:
  Cod:

  <td class="align_right"><span class="gen"><a title="{userrow.L_SEARCH_POSTS}" href="{userrow.U_SEARCHPOSTS}">{userrow.L_SEARCH}</a></span></td>

  Spoiler:

  Cautati:
  Cod:
  <td class="right"><span class="gen">[ <a href="{iprow.U_LOOKUP_IP}">{L_LOOKUP_IP}</a> ] </span></td>
  Inlocuiti-l cu:
  Cod:
  <td class="align_right"><span class="gen">[ <a href="{iprow.U_LOOKUP_IP}">{L_LOOKUP_IP}</a> ] </span></td>

  Descrierea subiectelor:

  --> posting_body.tpl si posting_body_simple.tpl si posting_body_wysiwyg.tpl si posting_body_wysiwyg_new.tpl
  Spoiler:

  € Dupa :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_subject -->
  ...
  <!-- END switch_subject -->
  Adaugati :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_description -->
  <tr>
  <td class="row1" width="22%"><span class="gen"><b>{L_DESCRIPTION}</b></span></td>
  <td class="row2" width="78%">
      <span class="gen">
          <input class="post" style="width:450px" type="text" name="description" value="{DESCRIPTION}" maxlength="{TOPIC_DESCRIPTION_MAXLENGTH}" onkeypress="if (event.keyCode==13){return false;}" />
      </span>
  </td>
  </tr>
  <!-- END switch_description -->

  --> topics_list_box.tpl
  Spoiler:

  € Dupa :
  Cod:
           <div class="topictitle">
              {topics_list_box.row.NEWEST_POST_IMG}{topics_list_box.row.PARTICIPATE_POST_IMG}{topics_list_box.row.TOPIC_TYPE}
              <h2 class="topic-title">
                 <a class="topictitle" href="{topics_list_box.row.U_VIEW_TOPIC}">{topics_list_box.row.TOPIC_TITLE}</a>
              </h2>
           </div>
  Adaugati :
  Cod:
           <!-- BEGIN switch_description -->
           <span class="genmed">
              <br />
              {topics_list_box.row.topic.switch_description.TOPIC_DESCRIPTION}
           </span>
           <!-- END switch_description -->

  Redimensionarea imaginilor :

  --> privmsgs_preview.tpl si posting_preview.tpl si privmsgs_read_body.tpl
  Spoiler:

  € Inlocuiti :
  Cod:
  <span class="postbody">{MESSAGE}</span>
  Cu :
  Cod:

  <div class="postbody">{MESSAGE}</div>

  --> viewtopic_body.tpl si viewcomments_body.tpl
  Spoiler:

  € Inlocuiti :
  Cod:
                    <span class="postbody">
                       <!-- google_ad_section_start -->
                       {postrow.displayed.MESSAGE}
                       <!-- google_ad_section_end -->
                       {postrow.displayed.SIGNATURE}
                    </span>
  Cu :
  Cod:
                    <div class="postbody">
                       <!-- google_ad_section_start -->
                       {postrow.displayed.MESSAGE}
                       <!-- google_ad_section_end -->
                       <div class="signature_div">
                          {postrow.displayed.SIGNATURE}
                       </div>
                    </div>

  --> privmsgs_topic_review.tpl
  Spoiler:

  € Inlocuiti :
  Cod:
  <span class="postbody">{postrow.MESSAGE}</span>
  Cu :
  Cod:
  <div class="postbody">{postrow.MESSAGE}</div>

  --> posting_topic_review.tpl
  Spoiler:

  € Inlocuiti :
  Cod:
  <span class="postbody">{postrow.displayed.MESSAGE}</span>
  Cu :
  Cod:
  <div class="postbody">{postrow.displayed.MESSAGE}</div>

  --> mod_news.tpl
  Spoiler:

  € Inlocuiti tot cu :
  Cod:
  <!-- BEGIN post_row --><!-- BEGIN saut -->
  <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
     <tr>
        <td height="2px"></td>
     </tr>
  </table><!-- END saut -->
  <table class="forumline mod_news" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
     <tr>
        <td class="catLeft" height="25">
           <a name="news_{post_row.ID}"></a><span class="genmed">{post_row.TITLE}</span>
        </td>
     </tr>
     <tr>
        <td class="row2" height="24"><span class="gensmall"><img src="{ICON_TIME}" alt="" />{post_row.TIME} {BY} <b>{post_row.POSTER}</b></span></td>
     </tr>
     <tr>
        <td class="row1">
           <span class="gensmall content" style="line-height:150%">
              {post_row.TEXT}<br /><br />
              {post_row.OPEN}
              <a href="{post_row.U_READ_FULL}">{post_row.L_READ_FULL}</a>
              {post_row.CLOSE}
           </span>
        </td>
     </tr>
     <tr>
        <td class="row3" height="24"><span class="gensmall"><a href="{post_row.U_VIEW_COMMENTS}">{L_COMMENTS}</a>: {post_row.REPLIES}</span></td>
     </tr>
  </table><!-- END post_row -->

  <!-- BEGIN switch_image_resize -->
  <script type="text/javascript">
  //<![CDATA[
  $(function(){
     $('.mod_news .content img').not('.signature_div img').css('display','none');
  });
  $(window).load(function(){
     $('.mod_news .content img')
        .each(function(){
           if ( ( $(this).width() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 ) || ( $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} != 0 ) ) {
              $(this)
                 .before(document.createElement('div'))
                 .prev()
                 .click(function(){
                    return false;
                 })
                 .addClass('resizebox gensmall clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_border clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_content clearfix')
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .addClass('enlarge')
                 .attr('href', '#')
                 .text('{switch_image_resize.L_IMAGE_ENLARGE}')
                 .focus(function(){
                    $(this).blur();
                 })
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().css('display','none').attr('resizeWidth', $(this).parent().parent().parent().next().width()).width('');
                    $(this).parent().parent().parent().next().width($(this).parent().parent().parent().next().width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('td').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('td').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('td').offset().left) ? $('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('td').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('td').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('td').offset().left : '').css('display','inline');
                    $(this).css('display','none').next('a.resize').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .next()
                 .addClass('resize')
                 .attr('href','#')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_RESIZE}')
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().width(parseInt($(this).parent().parent().parent().next().attr('resizeWidth'))).removeAttr('resizeWidth');
                    $(this).css('display','none').prev('a.enlarge').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children('a.resize')
                 .next()
                 .addClass('resize_filler')
                 .text(' ')
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children('div.resize_filler')
                 .next()
                 .addClass('fullsize')
                 .attr('href','#')
                 .click(function(){
                    window.open('/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).parent().parent().parent().next().attr('src')));
                    return false;
                 })
                 .attr('target', '_blank')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_SEE_FULLSIZE}');
              if ($(this).width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('td').width() - $(this).prev().offset().left + $(this).closest('td').offset().left : $(this).prev().width() + $(this).prev().offset().left - $(this).closest('td').offset().left)){
                 $(this).prev().find('a.fullsize').attr('href','/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).attr('src'))).css('display', 'inline-block');
              }
              $(this).width($(this).width() * ( ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 && ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} == 0 || $(this).width() / $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} ) )
                    ? {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / $(this).width()
                    : {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} / $(this).height() ) )
                 .css('display','inline')
                 .prev().width($(this).width());
           }
        })
        .css('display','inline');
  });
  //]]>
  </script>
  <!-- END switch_image_resize -->

  --> viewtopic_body.tpl si posting_body.tpl si privmsgs_read_body.tpl si viewcomments_body.tpl
  Spoiler:

  € Adaugati la sfarsit :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_image_resize -->
  <script type="text/javascript">
  //<![CDATA[
  $(function(){
     $('.postbody img').not('.signature_div img').css('display','none');
  });
  $(window).load(function(){
     $('.postbody img')
        .not('div.signature_div img')
        .each(function(){
           if ( ( $(this).width() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 ) || ( $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} != 0 ) ) {
              $(this)
                 .before(document.createElement('div'))
                 .prev()
                 .click(function(){
                    return false;
                 })
                 .addClass('resizebox gensmall clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_border clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_content clearfix')
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .addClass('enlarge')
                 .attr('href', '#')
                 .text('{switch_image_resize.L_IMAGE_ENLARGE}')
                 .focus(function(){
                    $(this).blur();
                 })
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().css('display','none').attr('resizeWidth', $(this).parent().parent().parent().next().width()).width('');
                    $(this).parent().parent().parent().next().width($(this).parent().parent().parent().next().width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('td').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('td').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('td').offset().left) ? $('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('td').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('td').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('td').offset().left : '').css('display','inline');

                    $(this).css('display','none').next('a.resize').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .next()
                 .addClass('resize')
                 .attr('href','#')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_RESIZE}')
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().width(parseInt($(this).parent().parent().parent().next().attr('resizeWidth'))).removeAttr('resizeWidth');
                    $(this).css('display','none').prev('a.enlarge').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children('a.resize')
                 .next()
                 .addClass('resize_filler')
                 .text(' ')
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children('div.resize_filler')
                 .next()
                 .addClass('fullsize')
                 .attr('href','#')
                 .click(function(){
                    window.open('/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).parent().parent().parent().next().attr('src')));
                    return false;
                 })
                 .attr('target', '_blank')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_SEE_FULLSIZE}');
              if ($(this).width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('td').width() - $(this).prev().offset().left + $(this).closest('td').offset().left : $(this).prev().width() + $(this).prev().offset().left - $(this).closest('td').offset().left)){
                 $(this).prev().find('a.fullsize').attr('href','/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).attr('src'))).css('display', 'inline-block');
              }
              $(this).width($(this).width() * ( ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 && ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} == 0 || $(this).width() / $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} ) )
                    ? {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / $(this).width()
                    : {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} / $(this).height() ) )
                 .css('display','inline')
                 .prev().width($(this).width());
           }
        })
        .css('display','inline');
  });
  //]]>
  </script>
  <!-- END switch_image_resize -->

  --> profile_advanced_body.tpl
  Spoiler:

  € Adaugati la sfarsit :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_image_resize -->
  <script type="text/javascript">
  //<![CDATA[
  $(function(){
     $('.message-text img').not('.signature_div img').css('display','none');
  });
  $(window).load(function(){
     $('.message-text img')
        .not('div.signature_div img')
        .each(function(){
           if ( ( $(this).width() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 ) || ( $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} != 0 ) ) {
              $(this)
                 .before(document.createElement('div'))
                 .prev()
                 .click(function(){
                    return false;
                 })
                 .addClass('resizebox gensmall clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_border clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_content clearfix')
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .addClass('enlarge')
                 .attr('href', '#')
                 .text('{switch_image_resize.L_IMAGE_ENLARGE}')
                 .focus(function(){
                    $(this).blur();
                 })
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().css('display','none').attr('resizeWidth', $(this).parent().parent().parent().next().width()).width('');
                    $(this).parent().parent().parent().next().width($(this).parent().parent().parent().next().width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('.message-text').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('.message-text').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('.message-text').offset().left) ? $('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('.message-text').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('.message-text').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('.message-text').offset().left : '').css('display','inline');
                    $(this).css('display','none').next('a.resize').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .next()
                 .addClass('resize')
                 .attr('href','#')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_RESIZE}')
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().width(parseInt($(this).parent().parent().parent().next().attr('resizeWidth'))).removeAttr('resizeWidth');
                    $(this).css('display','none').prev('a.enlarge').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children('a.resize')
                 .next()
                 .addClass('resize_filler')
                 .text(' ')
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children('div.resize_filler')
                 .next()
                 .addClass('fullsize')
                 .attr('href','#')
                 .click(function(){
                    window.open('/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).parent().parent().parent().next().attr('src')));
                    return false;
                 })
                 .attr('target', '_blank')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_SEE_FULLSIZE}');
              if ($(this).width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('.message-text').width() - $(this).prev().offset().left + $(this).closest('.message-text').offset().left : $(this).prev().width() + $(this).prev().offset().left - $(this).closest('.message-text').offset().left)){
                 $(this).prev().find('a.fullsize').attr('href','/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).attr('src'))).css('display', 'inline-block');
              }
              $(this).width($(this).width() * ( ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 && ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} == 0 || $(this).width() / $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} ) )
                    ? {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / $(this).width()
                    : {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} / $(this).height() ) )
                 .css('display','inline')
                 .prev().width($(this).width());
           }
        })
        .css('display','inline');
  });
  //]]>
  </script>
  <!-- END switch_image_resize -->

  --> topics_blog_box.tpl
  Spoiler:

  € Adaugati la sfarsit :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_image_resize -->
  <script type="text/javascript">
  //<![CDATA[
  $(function(){
     $('.blog_message img').not('.signature_div img').css('display','none');
  });
  $(window).load(function(){
     $('.blog_message img')
        .each(function(){
           if ( ( $(this).width() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 ) || ( $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} != 0 ) ) {
              $(this)
                 .before(document.createElement('div'))
                 .prev()
                 .click(function(){
                    return false;
                 })
                 .addClass('resizebox gensmall clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_border clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_content clearfix')
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .addClass('enlarge')
                 .attr('href', '#')
                 .text('{switch_image_resize.L_IMAGE_ENLARGE}')
                 .focus(function(){
                    $(this).blur();
                 })
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().css('display','none').attr('resizeWidth', $(this).parent().parent().parent().next().width()).width('');
                    $(this).parent().parent().parent().next().width($(this).parent().parent().parent().next().width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('td').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('td').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('td').offset().left) ? ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('td').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('td').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('td').offset().left) : '').css('display','inline');
                    
                    $(this).css('display','none').next('a.resize').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .next()
                 .addClass('resize')
                 .attr('href','#')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_RESIZE}')
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().width(parseInt($(this).parent().parent().parent().next().attr('resizeWidth'))).removeAttr('resizeWidth');
                    $(this).css('display','none').prev('a.enlarge').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children('a.resize')
                 .next()
                 .addClass('resize_filler')
                 .text(' ')
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children('div.resize_filler')
                 .next()
                 .addClass('fullsize')
                 .attr('href','#')
                 .click(function(){
                    window.open('/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).parent().parent().parent().next().attr('src')));
                    return false;
                 })
                 .attr('target', '_blank')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_SEE_FULLSIZE}');
              if ($(this).width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('td').width() - $(this).prev().offset().left + $(this).closest('td').offset().left : $(this).prev().width() + $(this).prev().offset().left - $(this).closest('td').offset().left)){
                 $(this).prev().find('a.fullsize').attr('href','/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).attr('src'))).css('display', 'inline-block');
              }
              $(this).width($(this).width() * ( ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 && ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} == 0 || $(this).width() / $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} ) )
                    ? {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / $(this).width()
                    : {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} / $(this).height() ) )
                 .css('display','inline')
                 .prev().width($(this).width());
           }
        })
        .css('display','inline');
  });
  //]]>
  </script>
  <!-- END switch_image_resize -->
avatar
Luky
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3556
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Multumiri : 22
Niciun avertisment

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Luky la data de Vin 30 Oct - 13:46

 • punBB

  Descrierea subiectelor:

  --> posting_body.tpl si posting_body_simple.tpl si posting_body_wysiwyg.tpl si posting_body_wysiwyg_new.tpl
  Spoiler:

  Dupa :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_subject -->
  ...
  <!-- END switch_subject -->
  € Adaugati :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_description -->
  <dl>
      <dt><label>{L_DESCRIPTION}</label></dt>
      <dd class="frm-input">
          <input type="text" name="description" value="{DESCRIPTION}" maxlength="{TOPIC_DESCRIPTION_MAXLENGTH}" onkeypress="if (event.keyCode==13){return false;}" />
      </dd>
  </dl>
  <!-- END switch_description -->

  --> topics_list_box.tpl
  Spoiler:

  € Dupa :
  Cod:
              <!-- BEGIN single_selection -->
              <input type="radio" name="{topics_list_box.FIELDNAME}" value="{topics_list_box.row.FID}" {topics_list_box.row.L_SELECT} />&nbsp;
              <!-- END single_selection -->
              {topics_list_box.row.ICON}&nbsp;
              {topics_list_box.row.NEWEST_POST_IMG}
              {topics_list_box.row.PARTICIPATE_POST_IMG}&nbsp;
              {topics_list_box.row.TOPIC_TYPE}&nbsp;
              <h2 class="topic-title"><a class="topictitle" href="{topics_list_box.row.U_VIEW_TOPIC}">{topics_list_box.row.TOPIC_TITLE}</a></h2>&nbsp;
              {topics_list_box.row.GOTO_OPEN} {topics_list_box.row.GOTO_PAGE_NEW} {topics_list_box.row.GOTO_CLOSE}&nbsp;
              {topics_list_box.row.L_BY} {topics_list_box.row.TOPIC_AUTHOR}
  Adaugati :
  Cod:
              <!-- BEGIN switch_description -->
              <br />
              &nbsp;{topics_list_box.row.topic.switch_description.TOPIC_DESCRIPTION}
              <!-- END switch_description -->

  Redimensionarea imaginilor:

  --> mod_news.tpl
  Spoiler:

  € Inlocuiti totul cu :
  Cod:
  <!-- BEGIN post_row -->
  <!-- BEGIN saut -->
  <div style="height:2px"></div>
  <!-- END saut -->
  <div class="module main">
     <a name="news_{post_row.ID}"></a>

     <div class="module mod_news">
        <div class="main-head" style="text-align:{LEFT};">{post_row.TITLE}</div>
        <div class="main-content" style="padding:0;">
           <p class="author">{post_row.TIME} {BY} <strong>{post_row.POSTER}</strong></p>
           <div class="body">
              {post_row.TEXT}<br /><br />{post_row.OPEN}<a href="{post_row.U_READ_FULL}">{post_row.L_READ_FULL}</a>{post_row.CLOSE}
           </div>
           <p class="comments"><a href="{post_row.U_VIEW_COMMENTS}">{L_COMMENTS}</a>: {post_row.REPLIES}</p>
        </div>
     </div>

  </div>
  <!-- END post_row -->
  <!-- BEGIN switch_image_resize -->
  <script type="text/javascript">
  //<![CDATA[
  $(function(){
     $('.mod_news .content img').not('.signature_div img').css('display','none');
  });
  $(window).load(function(){
     $('.mod_news .body img')
        .each(function(){
           if ( ( $(this).width() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 ) || ( $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} != 0 ) ) {
              $(this)
                 .before(document.createElement('div'))
                 .prev()
                 .click(function(){
                    return false;
                 })
                 .addClass('resizebox')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_border clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_content clearfix')
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .addClass('enlarge')
                 .attr('href', '#')
                 .text('{switch_image_resize.L_IMAGE_ENLARGE}')
                 .focus(function(){
                    $(this).blur();
                 })
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().css('display','none').attr('resizeWidth', $(this).parent().parent().parent().next().width()).width('');
                    $(this).parent().parent().parent().next().width($(this).parent().parent().parent().next().width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('.body').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('.body').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('.body').offset().left) ? $('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('.body').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('.body').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('.body').offset().left : '').css('max-width','100%').css('display','inline');
                    $(this).css('display','none').next('a.resize').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .next()
                 .addClass('resize')
                 .attr('href','#')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_RESIZE}')
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().width(parseInt($(this).parent().parent().parent().next().attr('resizeWidth'))).removeAttr('resizeWidth');
                    $(this).css('display','none').prev('a.enlarge').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children('a.resize')
                 .next()
                 .addClass('resize_filler')
                 .text(' ')
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children('div.resize_filler')
                 .next()
                 .addClass('fullsize')
                 .attr('href','#')
                 .click(function(){
                    window.open('/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).parent().parent().parent().next().attr('src')));
                    return false;
                 })
                 .attr('target', '_blank')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_SEE_FULLSIZE}');
              if ($(this).width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('.body').width() - $(this).prev().offset().left + $(this).closest('.body').offset().left : $(this).prev().width() + $(this).prev().offset().left - $(this).closest('.body').offset().left)){
                 $(this).prev().find('a.fullsize').attr('href','/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).attr('src'))).css('display', 'inline-block');
              }
              $(this).width($(this).width() * ( ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 && ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} == 0 || $(this).width() / $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} ) )
                    ? {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / $(this).width()
                    : {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} / $(this).height() ) )
                 .prev().width($(this).width());
           }
        })
        .css('display', 'inline');
  });
  //]]>
  </script>
  <!-- END switch_image_resize -->

  --> viewtopic_body.tpl si posting_body.tpl si privmsgs_read_body.tpl si viewcomments_body.tpl
  Spoiler:

  Adaugati la sfarsit :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_image_resize -->
  <script type="text/javascript">
  //<![CDATA[
  $(function(){
     $('.post-entry .entry-content img').not('.signature_div img').css('display','none');
  });
  $(window).load(function(){
     $('.post-entry .entry-content img')
          .not('.signature_div img')
        .each(function(){
           if ( ( $(this).width() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 ) || ( $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} != 0 ) ) {
              $(this)
                 .before(document.createElement('div'))
                 .prev()
                 .click(function(){
                    return false;
                 })
                 .addClass('resizebox')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_border clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_content clearfix')
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .addClass('enlarge')
                 .attr('href', '#')
                 .text('{switch_image_resize.L_IMAGE_ENLARGE}')
                 .focus(function(){
                    $(this).blur();
                 })
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().css('display','none').attr('resizeWidth', $(this).parent().parent().parent().next().width()).width('');
                    $(this).parent().parent().parent().next().width($(this).parent().parent().parent().next().width() > $(this).closest('.entry-content').width()?'100%':'').css('max-width','100%').css('display','inline');
                    $(this).css('display','none').next('a.resize').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .next()
                 .addClass('resize')
                 .attr('href','#')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_RESIZE}')
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().width(parseInt($(this).parent().parent().parent().next().attr('resizeWidth'))).removeAttr('resizeWidth');
                    $(this).css('display','none').prev('a.enlarge').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children('a.resize')
                 .next()
                 .addClass('resize_filler')
                 .text(' ')
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children('div.resize_filler')
                 .next()
                 .addClass('fullsize')
                 .attr('href','#')
                 .click(function(){
                    window.open('/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).parent().parent().parent().next().attr('src')));
                    return false;
                 })
                 .attr('target', '_blank')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_SEE_FULLSIZE}');
              if ($(this).width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('.entry-content').width() - $(this).prev().offset().left + $(this).closest('.entry-content').offset().left : $(this).prev().width() + $(this).prev().offset().left - $(this).closest('.entry-content').offset().left)){
                 $(this).prev().find('a.fullsize').attr('href','/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).attr('src'))).css('display', 'inline-block');
              }
              $(this).width($(this).width() * ( ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 && ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} == 0 || $(this).width() / $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} ) )
                    ? {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / $(this).width()
                    : {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} / $(this).height() ) )
                 .prev().width($(this).width());
           }
        })
        .css('display', 'inline');
  });
  //]]>
  </script>
  <!-- END switch_image_resize -->

  --> profile_advanced_body.tpl
  Spoiler:

  € Adaugati la sfarsit :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_image_resize -->
  <script type="text/javascript">
  //<![CDATA[
  $(function(){
     $('.message-text img').not('.signature_div img').css('display','none');
  });
  $(window).load(function(){
     $('.message-text img')
        .not('.signature_div img')
        .each(function(){
           if ( ( $(this).width() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 ) || ( $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} != 0 ) ) {
              $(this)
                 .before(document.createElement('div'))
                 .prev()
                 .click(function(){
                    return false;
                 })
                 .addClass('resizebox')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_border clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_content clearfix')
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .addClass('enlarge')
                 .attr('href', '#')
                 .text('{switch_image_resize.L_IMAGE_ENLARGE}')
                 .focus(function(){
                    $(this).blur();
                 })
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().css('display','none').attr('resizeWidth', $(this).parent().parent().parent().next().width()).width('');
                    $(this).parent().parent().parent().next().width($(this).parent().parent().parent().next().width() > $(this).closest('.message-text').width()?'100%':'').css('display','inline');
                    $(this).css('display','none').next('a.resize').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .next()
                 .addClass('resize')
                 .attr('href','#')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_RESIZE}')
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().width(parseInt($(this).parent().parent().parent().next().attr('resizeWidth'))).removeAttr('resizeWidth');
                    $(this).css('display','none').prev('a.enlarge').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children('a.resize')
                 .next()
                 .addClass('resize_filler')
                 .text(' ')
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children('div.resize_filler')
                 .next()
                 .addClass('fullsize')
                 .attr('href','#')
                 .click(function(){
                    window.open('/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).parent().parent().parent().next().attr('src')));
                    return false;
                 })
                 .attr('target', '_blank')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_SEE_FULLSIZE}');
              if ($(this).width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('.message-text').width() - $(this).prev().offset().left + $(this).closest('.message-text').offset().left : $(this).prev().width() + $(this).prev().offset().left - $(this).closest('.message-text').offset().left)){
                 $(this).prev().find('a.fullsize').attr('href','/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).attr('src'))).css('display', 'inline-block');
              }
              $(this).width($(this).width() * ( ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 && ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} == 0 || $(this).width() / $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} ) )
                    ? {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / $(this).width()
                    : {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} / $(this).height() ) )
                 .prev().width($(this).width());
           }
        })
        .css('display', 'inline');
  });
  //]]>
  </script>
  <!-- END switch_image_resize -->

  --> topics_blog_box.tpl
  Spoiler:

  € Adaugati la sfarsit :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_image_resize -->
  <script type="text/javascript">
  //<![CDATA[
  $(function(){
     $('.blog_message img').not('.signature_div img').css('display','none');
  });
  $(window).load(function(){
     $('.blog_message img')
        .each(function(){
           if ( ( $(this).width() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 ) || ( $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} && {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} != 0 ) ) {
              $(this)
                 .before(document.createElement('div'))
                 .prev()
                 .click(function(){
                    return false;
                 })
                 .addClass('resizebox clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_border clearfix')
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children()
                 .addClass('resize_content clearfix')
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .addClass('enlarge')
                 .attr('href', '#')
                 .text('{switch_image_resize.L_IMAGE_ENLARGE}')
                 .focus(function(){
                    $(this).blur();
                 })
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().css('display','none').attr('resizeWidth', $(this).parent().parent().parent().next().width()).width('');
                    $(this).parent().parent().parent().next().width($(this).parent().parent().parent().next().width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('.blog_message').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('.blog_message').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('.blog_message').offset().left) ? $('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('.blog_message').width() - $(this).parent().parent().parent().offset().left + $(this).closest('.blog_message').offset().left : $(this).parent().parent().parent().width() + $(this).parent().parent().parent().offset().left - $(this).closest('.blog_message').offset().left : '').css('display','inline');
                    $(this).css('display','none').next('a.resize').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children()
                 .next()
                 .addClass('resize')
                 .attr('href','#')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_RESIZE}')
                 .click(function(){
                    $(this).parent().parent().parent().next().width(parseInt($(this).parent().parent().parent().next().attr('resizeWidth'))).removeAttr('resizeWidth');
                    $(this).css('display','none').prev('a.enlarge').css('display','inline-block');
                    $(this).parent().parent().parent().width('').width($(this).parent().parent().parent().next().width());
                    return false;
                 })
                 .parent()
                 .append(document.createElement('div'))
                 .children('a.resize')
                 .next()
                 .addClass('resize_filler')
                 .text(' ')
                 .parent()
                 .append(document.createElement('a'))
                 .children('div.resize_filler')
                 .next()
                 .addClass('fullsize')
                 .attr('href','#')
                 .click(function(){
                    window.open('/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).parent().parent().parent().next().attr('src')));
                    return false;
                 })
                 .attr('target', '_blank')
                 .text('{switch_image_resize.L_CLICK_TO_SEE_FULLSIZE}');
              if ($(this).width() > ($('html').attr('dir') != 'rtl' ? $(this).closest('.blog_message').width() - $(this).prev().offset().left + $(this).closest('.blog_message').offset().left : $(this).prev().width() + $(this).prev().offset().left - $(this).closest('.blog_message').offset().left)){
                 $(this).prev().find('a.fullsize').attr('href','/viewimage.forum?u=' + encodeURIComponent($(this).attr('src'))).css('display', 'inline-block');
              }
              $(this).width($(this).width() * ( ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} != 0 && ( {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} == 0 || $(this).width() / $(this).height() > {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} ) )
                    ? {switch_image_resize.IMG_RESIZE_WIDTH} / $(this).width()
                    : {switch_image_resize.IMG_RESIZE_HEIGHT} / $(this).height() ) )
                 .prev().width($(this).width());
           }
        })
        .css('display', 'inline');
  });
  //]]>
  </script>
  <!-- END switch_image_resize -->

  Vedeti subiectul

  --> viewtopic_body.tpl
  Spoiler:

  € Gasiti :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_signature -->
  <div class="sig-content">
      <span class="sig-line"></span>
      {postrow.displayed.SIGNATURE_NEW}
  </div>
  <!-- END switch_signature -->
  Inlocuiti cu :
  Cod:
  <!-- BEGIN switch_signature -->
  <div class="sig-content">
      {postrow.displayed.SIGNATURE_NEW}
  </div>
  <!-- END switch_signature -->


PunBB: O modificare generala pentru forumurile care au template-ul viewtopic_body.tpl personalizat


Spoiler:


 • Inlocuiti :
  Cod:
  <div id="p{postrow.displayed.U_POST_ID}" class="posthead"{postrow.displayed.THANK_BGCOLOR}>
 • Cu :
  Cod:
  <div id="p{postrow.displayed.U_POST_ID}" class="posthead clearfix"{postrow.displayed.THANK_BGCOLOR}>
avatar
Luky
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3556
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Multumiri : 22
Niciun avertisment

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Luky la data de Vin 30 Oct - 13:47

Administratorii care au personalizat urmatorul template trebuie sa faca de asemenea si urmatoarele modificari :

>> Template-ul "viewcomments_body" din versiunea PhpBB2

Spoiler:
Cautati :
Cod:
<div class="blog_comment-title gensmall">
                           <a href="{comment.displayed.POST_URL}" name="{comment.displayed.U_POST_ID}">{comment.displayed.POST_SUBJECT}</a><br />
                           <img src="{comment.displayed.MINI_POST_IMG}" alt="{comment.displayed.L_MINI_POST_ALT}" title="{comment.displayed.L_MINI_POST_ALT}" border="0" />&nbsp;{comment.displayed.POST_DATE_NEW} {L_TOPIC_BY}&nbsp;{comment.displayed.POSTER_NAME}{comment.displayed.L_ONLINE}
                        </div>
                        
                        <div class="post-options profile-icons">
                           {comment.displayed.THANK_IMG} {comment.displayed.MULTIQUOTE_IMG} {comment.displayed.QUOTE_IMG} {comment.displayed.EDIT_IMG} {comment.displayed.DELETE_IMG} {comment.displayed.IP_IMG} {comment.displayed.REPORT_IMG}
                        </div>

Inlocuiti cu :
Cod:
<div class="blog_comment-title gensmall">
                           <a href="{comment.displayed.POST_URL}" name="{comment.displayed.U_POST_ID}">{comment.displayed.POST_SUBJECT}</a><br />
                           <img src="{comment.displayed.MINI_POST_IMG}" alt="{comment.displayed.L_MINI_POST_ALT}" title="{comment.displayed.L_MINI_POST_ALT}" border="0" />&nbsp;{comment.displayed.POST_DATE_NEW} {L_TOPIC_BY}&nbsp;{comment.displayed.POSTER_NAME}{comment.displayed.L_ONLINE}
                        </div>
                        
                        <div class="clearfix"></div>
                        
                        <div class="post-options profile-icons">
                           {comment.displayed.THANK_IMG} {comment.displayed.MULTIQUOTE_IMG} {comment.displayed.QUOTE_IMG} {comment.displayed.EDIT_IMG} {comment.displayed.DELETE_IMG} {comment.displayed.IP_IMG} {comment.displayed.REPORT_IMG}
                        </div>
avatar
Luky
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3556
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Multumiri : 22
Niciun avertisment

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de manky la data de Vin 30 Oct - 14:06

evrica ... multumim forum gratuit , uite daia iubesc eu serviciul asta ! multumim mult de cand le asteptam .....
avatar
manky
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 136
Varsta : 32
Localizare : Intr-o romanie distrusa - undeva prin Sinaia
Data înscrierii : 28/10/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://fr3shtest.forumhit.ro/

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vizitato la data de Vin 30 Oct - 14:15

Jos palaria ! celor din "umbra" => tehnicienii

Multumesc de informatiile postate, Luky.

Pacat totusi ca nimeni nu considera utila optiunea aceea cu afisarea ip-ului fantomelor din orice forum ( fantome - useri ce "bintuie" prin multe forumuri, unde isi fac conturi, stau cu orele pe acolo, dar nu posteaza nimic. ) , singurul lor scop este sa fure la greu, orice gasesc prin acele forumuri.
Implementarea acestei optiuni, ar fi foarte necesarra, mai necesara decit multe altele.


Oricum, inca o data, jos palaria!


Ultima editare efectuata de catre 0691 in Vin 30 Oct - 14:17, editata de 2 ori
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vizitato la data de Vin 30 Oct - 14:15

Pentru phpBB2 in template-uri sunt deja inlocuite cod-urile Râset, eu unu asa le-am gasit

Multumim pentru aceste facilitati
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Louk la data de Vin 30 Oct - 14:20

Mulțumim pentru aceste minunate actualizări tehnicienilor! Sunt foarte utile, fapt pentru care nu îmi pare rău că am așteptat atât timp! S-a meritat! Foarte fericit Succes în continuare echipei și rămân la ideea că Forumgratuit.ro este cel mai eficient serviciu de acest fel!

Noroc
avatar
Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9527
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data înscrierii : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de kakashi07 la data de Vin 30 Oct - 15:05

Da sunt super-ok ,dar mi se pare mie sau primul post dintr-un topic este mai inalt decat cele de sub el?
avatar
kakashi07
Membru Forumgratuit

Mesaje : 352
Data înscrierii : 06/06/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://www.sharinganforum.com

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Andrada la data de Vin 30 Oct - 15:19

Multumim pentru actualizari.Se vede munca depusa. Multumitile tehnicienilor din partea noastra. Si multumim Luky pentru ca ne-ai prezentat acest anunt A face cu ochiul
avatar
Andrada
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 284
Varsta : 19
Localizare : In dulap
Data înscrierii : 18/04/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://funplace.forumz.ro

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de taZyk la data de Vin 30 Oct - 16:01

Jos Palaria ! Asteptam de mult , Multumim ForumGratuit !
avatar
taZyk
Membru activ

masculin

Mesaje : 707
Varsta : 25
Data înscrierii : 15/01/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de upTime la data de Vin 30 Oct - 16:14

iubesc forum gratuit Tare actualizarea
avatar
upTime
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 332
Varsta : 22
Data înscrierii : 01/03/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.inca-nu.ro

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de gabytsu la data de Vin 30 Oct - 17:33

super tare :X:X
avatar
gabytsu
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 149
Varsta : 23
Localizare : In fatza pc'ului
Data înscrierii : 21/06/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://just-cs.forumz.ro

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vlad-007 la data de Vin 30 Oct - 18:19

Cand vreau sa trimit invitatie pe hi5 imi scire "Eroare: Login sau parola incorecta." Am incercat de mai multe ori si am verificat daca am scris bine dar tot asa apare Supărat

Vlad-007
Membru Forumgratuit

Mesaje : 23
Data înscrierii : 12/09/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Gollumrings la data de Vin 30 Oct - 18:30

MEGA..SUPER..EXTRA TAREEEEE

Gollumrings
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 92
Varsta : 26
Data înscrierii : 12/10/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://hukk.forumz.ro

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de GFX.TDB la data de Vin 30 Oct - 19:08

Decand le asteptam uni dintre noi , cred ca toti , MULTUMIM tutoror si tie Luky pt informatie
avatar
GFX.TDB
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 383
Varsta : 26
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 23/11/2008
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vizitato la data de Vin 30 Oct - 19:16

Frumos, chiar nu ma asteptam la astfel de functionalitati
Dar ii iau partea lui 0691 in legatura cu IP-ul fantomelor de pe forum

----
Pana la urma tot e o treaba bine facuta
Felicitari!
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de MNiko la data de Dum 1 Noi - 16:30

Multumim pentru informatii Luky.

Am totusi o intrebare: acest anunt de ce nu mai apare si in PA-ul forumului personal?
avatar
MNiko
Membru onorific
Membru onorific

feminin

Mesaje : 2242
Data înscrierii : 03/07/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://mamicreativ.com

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Luky la data de Lun 2 Noi - 22:33

@MNiko a scris:Am totusi o intrebare: acest anunt de ce nu mai apare si in PA-ul forumului personal?


Multumesc ca m-ati atentionat. Cred ca stiu care a fost problema. In curand ar trebuii sa apara in panourile de administrare A face cu ochiul
avatar
Luky
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3556
Varsta : 28
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Multumiri : 22
Niciun avertisment

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de ShaPP la data de Mier 4 Noi - 9:21

cred ca am gasit un bug... la redimensionarea imaginilor... daca dau pe aia cu arata imaginea completa dispare imaginea si nu o arata mai mare Supărat

ShaPP
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 89
Varsta : 22
Localizare : bucuresti
Data înscrierii : 27/02/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://logitech-cs.forumz.ro/

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 4 Noi - 10:16

ShaPP, bugurile le puteti reclama in Sectiunea forum de suport A face cu ochiul
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de CosminBest la data de Sam 14 Noi - 11:51

La functionalitatea nr 21 cum pot face sa se aplice pentru toate categoriile (nu as vrea sa le iau pe fiecare in parte si sa modific permisiunile) Ceva general, nu este?

CosminBest
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 12
Varsta : 24
Localizare : Rm. Valcea
Data înscrierii : 15/06/2009
Multumiri : 0

http://infozone.forumhit.ro

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 14 Noi - 11:53

Trebuiesc luate toate forumurile in parte A face cu ochiul
Pentru viitoarele probleme, va rog sa creati un topic in forumul de suport.
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de StefanN la data de Sam 14 Noi - 23:39

faza cu ip-urile este cea mai buna Foarte fericit
avatar
StefanN
Membru activ

masculin

Mesaje : 457
Varsta : 24
Localizare : iasi
Data înscrierii : 20/05/2009
Multumiri : 0
2 avertismente

http://forum.expertcs.info

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 15 Noi - 0:34

Eu personal nu sunt multumit de faza cu semnatura, adica sa pui ce caractere vrei din inaitea semnaturii.. pentru ca nu vad "necesitatea" acestei facilitati, chiar imi placea cum era inainte, fiecare versiune cu modul sau de semnatura.. nu vad ce era asa de necesar aceasta optiune.. mi se pare (si indraznesc sa zic) inutila.. si unii dintre voi mai ziceti aici ca jumatate din sugestiile propuse sunt inutile... asta chiar nu-i buna de nimic!
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Louk la data de Mar 17 Noi - 20:32

sLg a scris:nu vad "necesitatea" acestei facilitati
Mi se pare utila atunci cand vrei sa avertizezi la tot pasul membrii cu privire la o noua optiune sau informatie. Modifici acele caractere inlocuindu-le cu un text dorit, de exemplu. Oricum, se putea si fara. Râset
avatar
Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9527
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data înscrierii : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 17 Noi - 20:48

nu merge sa folosesc <hr /> in semnatura
ca sa taie o linie direct cum era la phpbb3
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de xcite^^ la data de Mier 14 Iul - 12:31

uitati aici poza.. .deci dau la hi5 pun parola,login si dau trimiteti,ami apar prieteni dupa hi5 si ancerc sa le trimit un mail si dupa ce dau trimitere ami apare asta..

Imagini sterse
avatar
xcite^^
Membru Forumgratuit

Mesaje : 91
Data înscrierii : 29/06/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://extreme-zone.friendhood.net/

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de Louk la data de Mier 14 Iul - 13:20

xcite^^, suportul se acorda in categoria de suport si nu in forumul cu actualizarile. A face cu ochiul
avatar
Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9527
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data înscrierii : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Re: Actualizare cu 25 de noi functionalitati

Mesaj Scris de xcite^^ la data de Joi 15 Iul - 20:35

ok..skz pt imagini..nu am stiut..
super tari modificarile!!
avatar
xcite^^
Membru Forumgratuit

Mesaje : 91
Data înscrierii : 29/06/2010
Multumiri : 0
Membru exclus

http://extreme-zone.friendhood.net/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum