Versiunile voastre de preferinta pe forumgratuit
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 1 din 4 • Impartiti •
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4 
Ce versiune folositi/preferati ?
Versiunile voastre de preferinta pe forumgratuit
Deci ? Ce versiuni folositi sau mai degraba preferati ?
Din motive de a nu vota doar pentru amuzament toate versiunile deodata, puteti vota doar o versiune o optiune din acest sondaj dar se vor accepta anularea voturilor in caz de va schimbati parerea intre timp dupa votul acordat.
Din motive de a nu vota doar pentru amuzament toate versiunile deodata, puteti vota doar o versiune o optiune din acest sondaj dar se vor accepta anularea voturilor in caz de va schimbati parerea intre timp dupa votul acordat.
Incepeti!
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Mier 01 Sept 2010, 1:29 am, editata de 1 ori

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
Multumim ! - Cu stima, echipa Forumgratuit
Re: Versiunile voastre de preferinta pe forumgratuit
Până acum, am probat toate versiunile. Pot spune că impresia cea mai bună mi-a lăsat-o Phpbb3. Argumentele sunt simple: securitate maximă (rareori se întâmplă ca un forum cu o versiune Phpbb3 să fie "hackerit"), posibilitate de configurare a foii se stil CSS astfel încât orice modificare de design este posibilă, posibilitatea de mutare a profilului din cadrul mesajelor etc. Sunt mai multe, însă atât am reușit să-mi amintesc. Nu știu, poate cu timpul, îmi voi schimba opinia.

Cu stima,
Echipa Forumgratuit
Echipa Forumgratuit

| Regulament general | Unelte | Recuperare parola | Conditii generale |
Recomand: | DEX Online | Link-uri utile | Contact |
phpbb2 pentru ca pot umbla la footer si pot modifica multe chestii , si phpbb3 pentru ca imi place cum arata si o poti face chiar frumoasa daca sti cum , problema este la aceasta versiune ca nu merge sa modifici/adaugi ceva in footer , doar sa pui niste imagini cu ajutorul codului CSS .
Am votat phpbb 2
Am votat phpbb 2
"phpBB3" cu toate ca folosesc phpBB2
...cu mici comentarii la adresa "phpBB3"
- modificari template - Doar template-urile versiunii phpbb2 si PunBB sunt afectate de aceste modificari.
...cu mici comentarii la adresa "phpBB3"
- modificari template - Doar template-urile versiunii phpbb2 si PunBB sunt afectate de aceste modificari.
phpBB3, e mai modern decat versiunea precedenta phpBB2, este foarte folosit pe multe alte platforme, de multe alte comunitati, ca sa nu mai zic ca este folosita si pe fiecare forum de suport, reprezinta stil, reprezinta design chiar daca are CSS mai complicat mie tot imi va fi versiunea preferata.

| MULTUMESTE | Daca cineva te-a ajutat la rezolvarea unei probleme, din bun simt, nu uita sa ii multumesti |
| ACTUALIZEAZA | Daca ti-ai schimbat forumul, versiunea forumului si/sau browserul actualizeaza informatiile aferente in profil |
| MEMBRU NOU | Daca esti nou-venit, te rugam sa citesti toate informatiile din linkurile plasate in pagina de start sub meniu principal |
phpbb2 pentru ca se pot schimba multe la el si poti sa il faci pe placul tau...
În orice versiune , imaginile și contextul pot fi modificate pe placul dumneavoastră!
Având în vedere subiectul , eu folosesc PHPBB3 . De ce?
Multe opțiuni folositoare , design atrăgător și plin de lumnă (depinde de template-ul ales) , securitate maximă (precum au spus și colegii) și multe alte opțiuni și utilități.
Având în vedere subiectul , eu folosesc PHPBB3 . De ce?
Multe opțiuni folositoare , design atrăgător și plin de lumnă (depinde de template-ul ales) , securitate maximă (precum au spus și colegii) și multe alte opțiuni și utilități.

RunY- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 234
Varsta: 27
Localizare: For extremelybright minds.
Data de inscriere: 25/09/2009

Eu prefer versiunea phpBB3 . Am avut toate versiunile, dar aceasta m-a impresionat !
Rusine mie,nu mi-am argumentat votul.
Punbb este o versiune foarte usor de folosit,a un css accesibil si posibilitatea de a modifica template-urile o face cam 90% personalizabila.
Are o structura prietenoasa si moderna.
Aceasta tema este cea mai buna tema pe care o detine in acest moment forumgratuit(parere personala).
Punbb este o versiune foarte usor de folosit,a un css accesibil si posibilitatea de a modifica template-urile o face cam 90% personalizabila.
Are o structura prietenoasa si moderna.
Aceasta tema este cea mai buna tema pe care o detine in acest moment forumgratuit(parere personala).
in acest moment prefer Punbb ... desi e simplista, ofera forumului un aspect serios ... si confirm spusele colegului meu: cred ca css-ul sau e cel mai bine structurat ...
Prefer PhpBB3 este una din cele mai bune si folositoare versiuni.
Are foarte multe optiuni,este securizata(cum s-a spus mai sus) si se poate personaliza destul de bine datorita foii de stil CSS.
Are foarte multe optiuni,este securizata(cum s-a spus mai sus) si se poate personaliza destul de bine datorita foii de stil CSS.
1. toate sunt securizate
2. toate au css
adevarul ca toate au originalitatea lor
2. toate au css
adevarul ca toate au originalitatea lor
Da toate au CSS dar nu acelasi
Cat despre securate... nu stiu daca e o diferenta de siguranta.. ca doar e acelasi server pt orice versiune
Cat despre securate... nu stiu daca e o diferenta de siguranta.. ca doar e acelasi server pt orice versiune

sLg a scris:Cat despre securate... nu stiu daca e o diferenta de siguranta.. ca doar e acelasi server pt orice versiune
Bingo!Nici phpbb2 nu e rea daca ii schimbi aspectul monoton...
phpbb2 consider o tema destul de buna ( si o utilizez pe majoritatea forumurilor pe care le administrez ) deaorece pot modifica templateurile ceea ce imi place cel mai mult ... pentru ca se pot schimba multe la el si poti sa il faci pe placul tau .... 
Nu mi se pare cinstit ca votati versiunile cu care puteti modifica template-urile..
Incercati .. cand votati sa va imaginati ca nu se pot modifica template-uri la phpbb2 si punbb, ca sa fie totul mai echilibrat.. ca asa nu-i prea cinstit
Incercati .. cand votati sa va imaginati ca nu se pot modifica template-uri la phpbb2 si punbb, ca sa fie totul mai echilibrat.. ca asa nu-i prea cinstit
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Lun 10 Mai 2010, 9:44 pm, editata de 1 ori

eu folosesc modu Invision si chiar mi se pare mult mai bun decat phpbb, e mult mai stabil decat alte moduri!
punbb e cea mai profesionala la ora actuala, insa prefer phpbb3 pentru ca punbb e prea high tech, prea rece. Phpbb3 e prietenoasa pentru incepatori ca mine 
Eu prefer versiunea phpBB2, deoarece am acces la modificarea template-urilor si pana acum e singura versiune folosita de mine si sunt foarte multumit de ea.

Vizitato- Vizitator
Hai motanel ca stiu ca ai folosit si tu odata phpBB3 
Dar nu pentru acelasi forum
Dar nu pentru acelasi forum

Cand am folosit eu phpBB3 nu stiam ce's versunile de forum =)), de aia nu tin minte

Vizitato- Vizitator
Eh.. uite ca ti-am reamintit eu 

Si eu am folosit phpbb3 si nu foloseam alte versiuni.
Oricum cele 2 versiuni fara template-uri sunt complet inutile pentru un webmaster.
Oricum cele 2 versiuni fara template-uri sunt complet inutile pentru un webmaster.
darkspectre a scris:
Asta e adevarat
Eu folosesc phpbb3 , pentru cateva motive ... Poate o sa incep sa folosesc si alte versiuni ( phpbb2 & Punbb) dar pana atunci raman la bb3
p.s : am revenit dupa o lunga pauza

taZyk- Membru Forumgratuit
- Numarul mesajelor: 707
Varsta: 20
Data de inscriere: 15/01/2009

Folosesc Invision ! Va zic eu infusion este foar bun , folositor si rafinat ! Daca sar putea modifica si templat-urile asta ar fi garantat 100 % cea mai buna tema ! (parerea mea ) , este o teme stabil si primitoare !
phpBB3, e versiunea mea de inceput pe care am folosito cand am facut primul meu forumgratuit, e cea cu care m-am obisnuit, imi place cum arata 
Pe forumul meu au fost cele 4 versiuni , si pot sa zic că toate mi-au placut.
Dar, cel mai mult imi place phb22BB . Sunt foarte multumită de ea !
ăăăăă..De ce imi place această versiune?
Phb33BB :
Are foarte multe optiuni si este securizata. Se poate personaliza destul de bine datorită foii de stil CSS si posibilitatea de mutare a profilului din cadrul mesajelor.
Phb22BB : Poti modifica templateurile. Se pot schimba multe la el si poti sa il faci pe placul tau!
Cele 2 imi plac cel mai mult!
P.S. : Comentariile le-am luat de mai sus si le-am modificat un pic .
Dar, cel mai mult imi place phb22BB . Sunt foarte multumită de ea !
ăăăăă..De ce imi place această versiune?
Phb33BB :
Are foarte multe optiuni si este securizata. Se poate personaliza destul de bine datorită foii de stil CSS si posibilitatea de mutare a profilului din cadrul mesajelor.
Phb22BB : Poti modifica templateurile. Se pot schimba multe la el si poti sa il faci pe placul tau!
Cele 2 imi plac cel mai mult!
P.S. : Comentariile le-am luat de mai sus si le-am modificat un pic .

Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4 
Subiecte similare» Teme ForumGratuit - Teme gratuite pentru forumul tau
» Adaptare meniu forumgratuit .Versiunea phpBB2
» Am luat o tema de pe wordpress dar nu stiu cum sa o pun pe ForumGratuit
» Tutorial ForumGratuit Border la Forum
» Cum pun aceasta tema pe forumgratuit?
» Adaptare meniu forumgratuit .Versiunea phpBB2
» Am luat o tema de pe wordpress dar nu stiu cum sa o pun pe ForumGratuit
» Tutorial ForumGratuit Border la Forum
» Cum pun aceasta tema pe forumgratuit?
:: Diverse :: Discutii generale
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de 

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Felicitari!
» Design nou in interiorul topicului
» Posibilitatea de a contacta un administrator fara a posta
» Rank-uri roșii "Glossy"
» Problema profil
» vizite in chenar
» Cum fac legenda ca in imagine. !
» Legenda și utilizatorii înregistrați în josul paginii ( phpBB2 )
» Felicitari pentru L!
» Modificare profil, apar 2 butoane
» Bannere si anunturi publicitare pe forumul dvs.
» Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Chenar informatii profil colturi rotunde
» Inaltime module mai mici
» problema membri noi inregistrati.
» Informatii sectiune in tabel phpBB3
» Cum pun poza inaintea unui grup
» avatar pe Profil [ nu apare ca sa pot schimba avataru]
» Cum puteti crea un slider elegant (tip acordeon)
» modificare profil nume sus rang jos
» Departare link-uri meniu superior
» cum pun sub forumurile in felul urmator ?
» Cum pun un mini-banner?
» Cerere Rang Forum
» din: Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Cerere tema MineCraft
» graph-kawaii
» Cum fac ca in prima categorie?