Uneltele moderatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Uneltele moderatorului

Mesaj Scris de Admin la data de Lun 7 Ian - 10:49

Uneltele moderatorului

Un mic ghid pentru folosirea "Uneltelor moderatorului" (panoul moderatorului).
Aceste opțiuni vor apărea numai daca acel membru este moderator.

Opțiuni:

- Șterge acest subiect:

Pentru a șterge un subiect (topic) puteți folosi fie butoanele din meniul "uneltele moderatorului", fie butonul direct care se afla in partea de jos, sub fiecare topic.
Veți fi întrebat daca doriți sa confirmați ștergea. Aceasta opțiune va șterge toate mesajele din acel subiect si va scădea numărul de mesaje in profilul membrilor care au scris in acel subiect;


- Trimite la coșul de gunoi:

Pentru aceasta opțiune trebuie sa va alegeți un forum cu rolul de coș de gunoi. Ca sa faceți acest lucru vizitați:
Panoul de administrare => General => Configurare => Configurare. Căutați opțiunea "Cos de gunoi" si alegeți-va de acolo forumul dorit.

Pentru a trimite un subiect la coșul de gunoi puteți fie folosi meniul "uneltele moderatorului", fie butonul direct care se afla in partea de jos, sub fiecare topic.
Când trimiteți un subiect la coșul de gunoi înseamnă ca acest subiect este scos din forum si apare in topicul "Cos de gunoi". Rețineți ca aceasta opțiune nu șterge definitiv acel topic (doar îl muta);


- Muta acest subiect:

Pentru a muta un subiect in alt forum/categorie fie folosiți meniul "uneltele moderatorului", fie butonul direct care se afla in partea de jos, sub fiecare topic.
Selectați noua locatie si veți mai fi întrebat daca doriți sa "Păstrați o copie a subiectului in vechiul forum". Opțiunea "Păstrează o copie a subiectului in vechiul forum" va lăsa o copie a subiectului in locul unde s-a aflat inițial dar când un membru va da click pe acesta, va fi redirecționat către locul unde a fost mutat subiectul;


- Blochează acest subiect:

Pentru a închide un subiect fie selectați aceasta opțiune din meniul "uneltele moderatorului", fie din butonul direct de la baza topicului.
Membrii nu vor mai putea sa sa posteze in acel subiect, dar membrii cu drepturi de moderare vor putea posta in continuare. Pentru a debloca un subiect apăsați pe butonul "deblochează acest subiect" fie din meniul "uneltele moderatorului", fie din butonul de sub acest meniu;


- Împarte acest subiect:

Puteți folosi aceasta opțiune fie din meniul "uneltele moderatorului", fie din butonul de la baza topicului. Va fi creat un nou subiect, continind mesajele despartite din vechiul subiect. Trebuie sa introduceți un nou titlu de subiect si un forum unde sa fie mutate mesajele.
In dreptul fiecarui mesaj din topic aveti cite o caseta care poate fi bifata. Aveți doua opțiuni:
- "împarte mesajele selectate" - va crea noul topic doar din mesajele in dreptul carora ati bifat caseta de selectare
- "împarte începând cu mesajele selectate" - veti bifa doar primul mesaj din noul topic. Subiectul actual va fi despartit in doua, mesajele anterioare mesajului bifat vor ramine in vechiul topic, iar restul mesajelor, incepind cu cel bifat, for forma un nou topic.


- Fuzionați (uniti) subiectele:

Pentru a accesa aceasta opțiune puteți folosi fie meniul "uneltele moderatorului", fie butonul de sub acest meniu.
In următoarea pagina va apărea lista de subiecte din forumul in care va aflati, dar puteti alege si ind alt forum, folosind lista derulanta alaturata. Bifati subiectul destiantie si apăsați pe butonul "selectează". In pagina următoare va apare din nou titlul subiectului ales si titlul subiectului cu care va fi fuzionat. Click pe "Trimite".
in imagini:

Panoul moderatorului:

- Link spre panoul moderatorului:

Panoul moderatorului este un panou dedicat moderatorilor pentru ca acestia sa poata gestiona mai usor multiple topic-uri. Folosind acest link, veti putea modera mai multe topic-uri in acelasi timp, fara a aplica actiunea pentru fiecare topic in parte. Mai jos aveti si o imagine explicativa:
- Optiunile de moderare din panoul moderatorului:

In mare parte acestea au fost prezentate mai sus, insa pe langa faptul ca puteti muta, bloca sau sterge un topic, panoul moderatorului va pune la dispozitie si niste optiuni suplimentare si anume: Post-it, Anunt, Normal. Puteti marca un subiect ca fiind "Anunt" sau "Post-it" etc sau transforma un topic special intr-un topic normal. Mai jos aveti si o imagine orientativa:Tutorial scris de catre zinex, tradus in limba romana de catre Luky
Ultima actualizare - 13.12.2013~Ina

Copyright ˆForumgratuit.ro Nicio parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
avatar
Admin
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 872
Data înscrierii : 14/12/2007
Multumiri : 15
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum