Descrierea forumurilor sa fie incadrata

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Descrierea forumurilor sa fie incadrata

Mesaj Scris de Andrada la data de Sam 5 Sept - 14:04

Cum fac ca descrierea forumurilor sa fie incadrat ca aici:
Spoiler:


Ultima editare efectuata de catre Andrada in Sam 5 Sept - 15:29, editata de 1 ori

Andrada
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 284
Varsta : 18
Localizare : In dulap
Data de inscriere : 18/04/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://funplace.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Descrierea forumurilor sa fie incadrata

Mesaj Scris de darkspectre la data de Sam 5 Sept - 15:22

O ora? Neutru
Scuze ca ti-ai pierdut o ora din timpul tau foarte pretios.Data viitoare poate cineva va reusi totusi sa iti raspunda in 5 minute.

Faci un tabel cu un rand si doua coloane.
Foloseste direct codul(are aceleasi culori ca acolo):
Cod:
<table style="border: 1px solid ;" width="100%" bgcolor="#ffffcc" bordercolor="#00c1db">
<tbody><tr>
<td>LINK IMAGINE</td>
<td>TEXT</td>
</tr>
</tbody></table>
Poti personaliza tabelul dupa cum vrei tu(aceasta portiune: "border: 1px solid ;" width="100%" bgcolor="#ffffcc" bordercolor="#00c1db").

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Descrierea forumurilor sa fie incadrata

Mesaj Scris de Andrada la data de Sam 5 Sept - 15:29

Nu ma intelege gresit dar eu am 11 ani si nu sunt pe calculatorul meu. Crezi ca ma lasa toata ziua pe calculator?Imi cer scuze daca ati inteles gresit dar am o problema cu rabdarea Foarte fericit.

Revenind la subiect:
Multumesc mult darckspectre. Foarte fericit

Andrada
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 284
Varsta : 18
Localizare : In dulap
Data de inscriere : 18/04/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://funplace.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Descrierea forumurilor sa fie incadrata

Mesaj Scris de darkspectre la data de Sam 5 Sept - 15:32

Topic rezolvat=>Inchis.

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum