Cod cursor pe categorie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cod cursor pe categorie

Mesaj Scris de RoscaStyle la data de Mier 26 Aug - 21:38

Exista un cod ceva ca sa imi apara in dreapta la fel ca aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ( unde scrie "Designs" ) cand pozitionezi curosorul .
Nu ma refer la banner ci atunci cand pozitionezi cursorul deasupra unei categorii apare in dreapta " Designs" in cazul de fata.
As dorii si eu codul daca se poate sa ma ajute cineva.

RoscaStyle
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 19
Data de inscriere : 25/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://realmadridfc.niceboard.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod cursor pe categorie

Mesaj Scris de TecHno la data de Mier 26 Aug - 22:04

Acela este un cod CSS am verificat eu
Cod:
 li.row:hover {
background-image:url(http://i61.servimg.com/u/f61/13/61/56/59/untitl20.png);
background-position:right bottom;
background-repeat:no-repeat;
}

blockquote {
background:#262626 ;
border:1px solid #DBDBCE;
font-size:0.95em;
margin:1em 1px 1em 25px;
overflow:hidden;
padding:5px;
}

ul#picture_legend, ul#privmsgs-menu {
background-image:url(http://i61.servimg.com/u/f61/13/61/56/59/design12.png);
background-position:center center;
background-repeat:no-repeat;
padding:24px 0;
text-align:center;
}

div#page-footer {
background-image:url(http://i61.servimg.com/u/f61/13/61/56/59/untitl19.png);
background-position:center bottom;
background-repeat:no-repeat;
padding:25px;
}


Sper sa te ajute

TecHno
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 58
Varsta : 21
Localizare : Petrosani
Data de inscriere : 21/08/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.xcst.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod cursor pe categorie

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 26 Aug - 22:28

v_1, doar primul cod CSS din celelalte date de tine e ceea ce vrea
adica acesta
Cod:
 li.row:hover {
background-image:url(LINK IMAGINE);
background-position:right bottom;
background-repeat:no-repeat;
}
Se pune in PA/Afisare/Imagini si culori/Culori/Foaia stil CSS

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cod cursor pe categorie

Mesaj Scris de TecHno la data de Mier 26 Aug - 22:42

exact sLg eu iam dat si acolo unde scrie a thebe by<NUME> eh .. gresala mea Foarte fericit

TecHno
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 58
Varsta : 21
Localizare : Petrosani
Data de inscriere : 21/08/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.xcst.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod cursor pe categorie

Mesaj Scris de RoscaStyle la data de Mier 26 Aug - 23:40

Mersi mult !!

S-a rezolvat puteti trece ca Rezolvat.

RoscaStyle
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 19
Data de inscriere : 25/07/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://realmadridfc.niceboard.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cod cursor pe categorie

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 26 Aug - 23:51

Topic rezolvat=>Inchis.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum