Model de prezentare a unei promovari

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Model de prezentare a unei promovari

Mesaj Scris de Admin la data de Joi 17 Apr - 17:37

Model de prezentare a unei promovari

Important: Prezentarea dumneavoastra va trebui sa contina toate rubricile din modelul de mai jos. Orice propunere de prezentare care nu include minimul de informatie prevazut va fi respinsa. Puteti insa adauga informatii suplimentare fata de model, cita vreme respectati regulamentul sectiunii.

Pentru ca propunerea dvs. sa fie acceptata, va recomandam sa cititi cerintele de mai jos, pe care aceasta trebuie sa le indeplineasca:

 1. Categoria unde prezentarea va fi postata. Puteți alege numai o singura categorie din cele prezente.

 2. Titlul In aceasta zona veti trece titlul forumului dvs., titlu care va fi si numele topicului de prezentare. De aceea sunteti rugati sa nu treceti si sloganul sau adresa acestuia, ci doar denumirea lui.( Exemplu: Pescuit la crap si nu veniti sa vedeti forumul meu la adresa (http://..............) !)).

 3. Link: Aici se va afla adresa forumului dvs.
  Idee Puteti folosi o marca inregistrata ( ex. Google ) sau nume de persoane publice ( oameni politici, actori, cintareti, etc...), pentru a face un fan - forum. Atit timp cit forumul dumneavoastra nu va face afirmatii denigratoare la adresa acelei marci, persoana publica, etc..., va putea activa fara probleme.
  În cazul in care veti face in cadrul forumului afirmatii denigratoare catre acea firma, marca, persoana publica, forumul dumneavoastra va fi sters.

 4. Limba: Deoarece acesta este forumul de suport in romana, numai forumurile in limba romana vor fi acceptate.

 5. Descriere: Incercati sa faceti o descriere cat mai amanuntita care sa contina aspecte si elemente din tema, din forum, din continutul acestuia, noi actualizari si noi schimbari suferite de acesta.
  Daca postați si un screenshot cu forumul dumneavoastră, va rugam sa folosiți poze tip thumbnail pentru a evita lățirea acestui topic.
  Idee Nu uitati ca descrierea este foarte importanta, trebuie sa ii tenteze pe ceilalti sa viziteze forumul si eventual sa se inscrie.


Modele de prezentare


Prezentarea poate fi simpla:

1.Categoria: Calculatoare & Internet
2.Titlu:Forum de suport Forumgratuit
3.Link: http://help.forumgratuit.ro
4.Limba: Romana
5.Descriere: Forum gratuit: ajutor si asistenta pentru utilizatorii Forumgratuit. Creează si administrează un forum performant. Descoperă funcționalitățile, tutorialele si ponturile de pe Forumul de suport!
Cod:
1.Categoria:
2.Titlu:
3.Link:
4.Limba: Romana
5.Descriere:

sau mai sofisticata, incluzind imagini, culori


Calculatoare & Internet

FORUM DE SUPORT FORUMGRATUIT

logo


http://help.forumgratuit.ro

Forum gratuit: ajutor si asistenta pentru utilizatorii Forumgratuit. Creează si administrează un forum performant. Descoperă funcționalitățile, tutorialele si ponturile de pe Forumul de suport!

Privire de ansamblu forum


Ultima actualizare 14.12.2012
avatar
Admin
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 872
Data de inscriere : 14/12/2007
Multumiri : 15
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum