cerere script/cod pentru meniu cu reclame !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat cerere script/cod pentru meniu cu reclame !

Mesaj Scris de ragazzo la data de Dum 23 Aug - 16:50

nu stiu daca ati inteles prea mult din titlu de aceea am pus si o poza...ca sa fie mai explicit....
vreau sa fac un meniu asa intr-o bara de jos , sau pur si simplu le pun jos , fara bara, si cand dau click pe imaginea respectiva , se coloareaza....stie cineva sa faca asa ?



Ultima editare efectuata de catre ragazzo in Lun 24 Aug - 9:47, editata de 1 ori

ragazzo
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 291
Varsta : 27
Localizare : Romania
Data de inscriere : 29/05/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://lumeata.com/profile.forum?mode=register

Sus In jos

Rezolvat Re: cerere script/cod pentru meniu cu reclame !

Mesaj Scris de juNk la data de Dum 23 Aug - 17:03

cred ca la asta te referi

Spoiler:
<script LANGUAGE="Javascript">
<!--

if (document.images) {
var onef = new Image();
onef.src ="LINK IMAGINE 1";
var oneo = new Image();
oneo.src = "LINK IMAGINE 2";

}

function act(imgName) {
if (document.images)
document[imgName].src = eval(imgName + "o.src");
}

function inact(imgName) {
if (document.images)
document[imgName].src = eval(imgName + "f.src");
}

// -->
</script>
<P><A HREF="LINK Site" onMouseOver="act('one')"
onMouseOut="inact('one')">
<IMG SRC="LINK IMAGINE 1"
NAME="one"
BORDER="0"
ALT="TEXT Buton"></A>
Foarte fericit

juNk
Membru Forumgratuit

Mesaje : 49
Data de inscriere : 18/08/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://streetcs-games.my-goo.net

Sus In jos

Rezolvat Re: cerere script/cod pentru meniu cu reclame !

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 23 Aug - 17:36

dar am o intrebare unde vrei sa pui aia si unde ai vazut-o ?

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: cerere script/cod pentru meniu cu reclame !

Mesaj Scris de nick la data de Dum 23 Aug - 17:48

asta e codul
Cod:
<a href="LINK-UL SPER CARE VREI SA FI REDIRECTIONAT"><img src="LINK IMAGINEA ORIGINALA" onmouseover="this.src='LINK IMAGINEA CARE SA APARA CAND PUI MOUSEUL PE EA';" onmouseout="this.src='LINK IMAGINEA ORIGINALA';" /></a>

trebuie sa ai o imagine alb/negru si o imaginea initiala (color)

exemplu

Cod:
<img src="http://i39.tinypic.com/14t258y.jpg" onmouseover="this.src='http://i63.servimg.com/u/f63/12/73/01/08/newspa10.png';" onmouseout="this.src='http://i39.tinypic.com/14t258y.jpg';" />

nick
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1936
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/08/2008
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://forumulandrei.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: cerere script/cod pentru meniu cu reclame !

Mesaj Scris de ragazzo la data de Dum 23 Aug - 18:47

hmm....pai , vreau sa le pun jos , pe mijloc.....in capatul forum-ului , una dupa alta....

hai ca incerc cu aceste cod-uri sa vad ce imi iese..... A face cu ochiul revin cu un edit si va zic ce a iesit Foarte fericit

ragazzo
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 291
Varsta : 27
Localizare : Romania
Data de inscriere : 29/05/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://lumeata.com/profile.forum?mode=register

Sus In jos

Rezolvat Re: cerere script/cod pentru meniu cu reclame !

Mesaj Scris de ragazzo la data de Dum 23 Aug - 23:35

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:asta e codul
Cod:
<a href="LINK-UL SPER CARE VREI SA FI REDIRECTIONAT"><img src="LINK IMAGINEA ORIGINALA" onmouseover="this.src='LINK IMAGINEA CARE SA APARA CAND PUI MOUSEUL PE EA';" onmouseout="this.src='LINK IMAGINEA ORIGINALA';" /></a>

trebuie sa ai o imagine alb/negru si o imaginea initiala (color)

exemplu

Cod:
<img src="http://i39.tinypic.com/14t258y.jpg" onmouseover="this.src='http://i63.servimg.com/u/f63/12/73/01/08/newspa10.png';" onmouseout="this.src='http://i39.tinypic.com/14t258y.jpg';" />


asta ar fi bun , chiar perfect as putea zice Foarte fericit

dar cum le pun jos ? cam pe unde e " creeaza un forum | ˆ phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Contributie | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza un blog gratuit "

ori deasupra , ori dedesubt....tot asa vreau sa le pun , in linie una dupa alta... si le pun despartite de o bara tot asa ........



ma scuzati de dublu post.....nu am fost atent,acum nu mai pot sterge si sa il editez pe primul.... Neutru promit ca nu o sa se mai repete Supărat

ragazzo
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 291
Varsta : 27
Localizare : Romania
Data de inscriere : 29/05/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://lumeata.com/profile.forum?mode=register

Sus In jos

Rezolvat Re: cerere script/cod pentru meniu cu reclame !

Mesaj Scris de Ina la data de Lun 24 Aug - 3:54

Daca ai phpBB2 le pui in template-ul "overall_footer"

Postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore.
Data viitoare sa fii mai atent. Râset

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 45
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Rezolvat Re: cerere script/cod pentru meniu cu reclame !

Mesaj Scris de ragazzo la data de Lun 24 Aug - 9:47

gata , am reusit cam cum....mersi mult la toti pentru ajutor >Foarte fericit<

in special lu nick...m-a ajutat el mai mult decat trebuia Foarte fericit bafta !

rog sa se inchida topicul.......toate cele bune !

ragazzo
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 291
Varsta : 27
Localizare : Romania
Data de inscriere : 29/05/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://lumeata.com/profile.forum?mode=register

Sus In jos

Rezolvat Re: cerere script/cod pentru meniu cu reclame !

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 24 Aug - 9:53

Topic rezolvat=>Inchis.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum