Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de Andrada la data de Joi 6 Aug - 18:23

este un script:

Cod:
<img src="Link imagine" width="  " height="  "title="Aici puneti textul care doriti sa apara cand se pune cursorul pe imagine" border="0"/>

Cand pun cursorul deasupra apare doar o data textul fata de Aici link sters (imi cer scuze daca am facut reclama. Nu se va mai repeta)Acolo cand pui cursorul pe imaginea cu zuppy apare un text. Cand pui a doua oara apare iarasi textul si e incadrat mai frumos decat in codul de mai sus...
Mai exact as dorii acel cod de la imagine . Am vorbit cu Administratorul site-ului si a zis ca doar tehnicianul imi poate spune dar ea e sigura ca tehnicianul nu vrea.

Multumesc.


Ultima editare efectuata de catre Andrada in Lun 10 Aug - 20:41, editata de 1 ori

Andrada
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 284
Varsta : 18
Localizare : In dulap
Data de inscriere : 18/04/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://funplace.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de darkspectre la data de Joi 6 Aug - 18:25

Ceva asemanator:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

darkspectre
Membru activ

masculin

Mesaje : 2549
Varsta : 106
Localizare : auf mein land
Data de inscriere : 29/04/2008
Multumiri : 2
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de Andrada la data de Joi 6 Aug - 18:39

Multumesc darkspectre este ceea ce doream dar nu reusesc sa modific codul. Am incercat sa il previzualizez pe un site de previzualizare a codurilor. Dar nu imi arata decat textul..Si tot nu am inteles unde sa modific..(Nu vreau mura in gura dar eu pricep incet)

Andrada
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 284
Varsta : 18
Localizare : In dulap
Data de inscriere : 18/04/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://funplace.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de Andrada la data de Vin 7 Aug - 11:13

(Au trecut 24 de ore)
Am pus codul care mi l-ai artat si uite cum imi apare :


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

tot forumul imi intra in aceea casuta. Numai daca scot codul de pe pagina de start merge.

Andrada
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 284
Varsta : 18
Localizare : In dulap
Data de inscriere : 18/04/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://funplace.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de Ina la data de Vin 7 Aug - 11:34

Andrada, postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore. Te rog sa mai verifici o data intervalul dintre cele doua postari ale tale.

Te rog sa verifici mai bine codul pe care l-ai folosit, sa nu fi uitat sa il inchizi. Fie si un semn ca > sau / lipsa poate duce la astfel de erori.
Daca nu gasesti diferenta intre ce ai folosit tu si codul din tutorial, te rog sa postezi aici codul folosit de tine ca sa cautam impreuna greseala.

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 44
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de Andrada la data de Vin 7 Aug - 12:09

Cod:
<a href="http://anime-world.forumhit.ro/" class="info" >
<img src="http://i450.photobucket.com/albums/qq225/Millske_2008/chiba.png" /><span>Zuzy e cea mai tare din parcare!<span></a>
Din cate am vazut eu nu e nimic gresit. (imi cer scuze pentru dublu post)

Edit: Pe google Chrome merge codul. Dar pe IE nu. Si multi intra pe IE pe forumul meu. Si nici cu mozilla nu se vede bine forumul. Deci nu le ramne decat google crome. Si nu toti si l-au downloadat

Andrada
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 284
Varsta : 18
Localizare : In dulap
Data de inscriere : 18/04/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://funplace.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de InZaGhI la data de Sam 8 Aug - 1:36

as putea sa stiu daca se poate baga intr0un templelate

InZaGhI
Membru Forumgratuit

Mesaje : 56
Data de inscriere : 10/05/2009
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ForumTutorials.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de Ina la data de Sam 8 Aug - 2:52

Noi am verificat codul si mergea foarte bine pe toate browserele, mai putin pe Opera.
Codul pe care l-ai postat tu aici nu este complet, acesta este doar pentru ceea ce se posteaza in mesaj. Codul din foaia de stil CSS l-ai verificat? Daca apare o astfel de deformare este posibil sa nu fi inchis bine acel cod.

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 44
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de Andrada la data de Dum 9 Aug - 17:50

Pai si acel cod l-am bagat.
Aici este din CSS-ul meu:

Cod:
a.info {
position:relative;
background:none; z-index:10; }
a.info:hover { z-index:20; }
a.info span { display:none; }

a.info:hover span {
display:block;
position:absolute;
top:18px;
left:10px;
padding-left:25px;
padding-top:24px;
padding-bottom:5px;
padding-right:8px;
width:210px;
height:47px;
font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;
font-weight:normal;
font-style:italic;
font-size:10px;
color:#000000;
text-decoration:none;
text-align:justify; }

a.info:hover>span { background-image:url(http://i86.servimg.com/u/f86/11/96/49/61/info010.png); }
a.info:hover span { filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src="http://i86.servimg.com/u/f86/11/96/49/61/info010.png", sizingMethod="crop"); }

Si aici ce a scris darkspectre

Cod:
a.info {
position:relative;
background:none; z-index:10; }
a.info:hover { z-index:20; }
a.info span { display:none; }

a.info:hover span {
display:block;
position:absolute;
top:18px;
left:10px;
padding-left:25px;
padding-top:24px;
padding-bottom:5px;
padding-right:8px;
width:210px;
height:47px;
font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;
font-weight:normal;
font-style:italic;
font-size:10px;
color:#000000;
text-decoration:none;
text-align:justify; }

a.info:hover>span { background-image:url(http://i86.servimg.com/u/f86/11/96/49/61/info010.png); }
a.info:hover span { filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src="http://i86.servimg.com/u/f86/11/96/49/61/info010.png", sizingMethod="crop"); }

Nu vad vre-o diferenta.

Andrada
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 284
Varsta : 18
Localizare : In dulap
Data de inscriere : 18/04/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://funplace.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de XPChelp la data de Dum 9 Aug - 23:03

Am accesat forumul dumneavoastra folosind Browserul "Mozilla Firefox" si imi merge foarte bine! La fel si cu Internet Explorer si Google Chrome .
Avand in vedere Opera , imi apare exact ca in poza dumneavoastra!
Iar prin asta vreau sa zic , ca nu exista nici o eroare in cod , poate sa fie ceva din Computerul Dumneavoastra ... mie imi merge perfect forumul cu orice Browser , exceptand browserul "Opera"!

XPChelp
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 91
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://extreamsoft.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 9 Aug - 23:05

XPChelp, un mic citat din tutorialul dat de darkspectre
Alte informații:
La aceste dimensiuni (210x47 pixeli) în căsuță nu încap decât 2 rânduri de text (dimensiunile din cod nu sunt dimeniunile imaginii, ci a spațiului din imagine destinat textului). Dacă vreți să înlocuiti căsuța de informații cu una mai mare, trebuie să modificați aceste dimensiuni în cod.
Nu puteți afișa aceste căsuțe dacă nu aveți activate codurile html:
Panoul de administrare => General => Forum => Mesaje și Emailuri => Mesaje => Permite HTML => Da.
Profil => Preferințe => Autorizează întotdeauna HTML => Da.
Dacă tot nu funcționează codul: Editare (sau când deschideți) mesajul respectiv => Opțiuni => Dezactivează codul HTML în acest mesaj => Deselectați.
Codul nu funcționează pentru utilizatorii browser-ului Opera.

Se sti-a asta deja..

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de XPChelp la data de Dum 9 Aug - 23:12

sLg ,
Cand Andrada a postat aici , a spus din prima ca ei nu-i functioneaza decat cu Browserul "Google Chrome" ! De aceea am incercat si eu si am anuntat-o ca poate fi ceva din Personal Computer!

XPChelp
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 91
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Multumiri : 0
Membru exclus

http://extreamsoft.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de Andrada la data de Lun 10 Aug - 20:41

Am rezolvat! Toata problema care a cauzat asta a fost
<span> <span>


Eu trebuie sa scriu textul asa:

<span> TEXT </span>

Multumesc tuturor si multumesc pentru cod.
Topic rezolvat A face cu ochiul

Andrada
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 284
Varsta : 18
Localizare : In dulap
Data de inscriere : 18/04/2009
Multumiri : 0
1 avertisment

http://funplace.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema cu scriptul de a afisa un text cand esti cu cursorul pe iamgine

Mesaj Scris de Ina la data de Lun 10 Aug - 21:28

Ai dreptate, nu stiu unde mi-a fost capul de nu am vazut din prima codul acela neinchis corect. Jenat
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Fie si un semn ca > sau / lipsa poate duce la astfel de erori.
Data viitoare sa ma crezi din prima lol!
Topic rezolvat = > inchis.

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 44
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum